Търся упражнения за разтягане на краката?

PS

30.08.06
21:39

Може ли някои да ми помогне?
Търся упражнения за мъже за разтягане..или по точно целта ми е шпагат.
Искам да мога да правя шпагат и знам че трябва време и някакви упражнения но ако някой може да ми помогне и да ми каже какви точно ще съм много благодарен...
благодаря предварително  :P

30.08.06
22:08

Високи ритници. Другото е да седнеш, сгъваш краката в коленете като ходилата им се плътно допрени и държъж ръцете си така, че да притискаш ходилата. После просто започваш да мърдаш краката, така че се получава нещо като трептене. Можеж да сложиж и крака си на високо (маса...) и да опъваш.

30.08.06
22:15

Аз загрявките за крака ги правя с 2 упражнения.1вото е нещо като загрявка за шпагата значи сядаш на пода срещу лежанката разтваряш си краката и се отдалечаваш толкова от лежанката че като си протегнеш рцете към нея да усещаш разтягане в бедрата. След това упражнения правя шпагат като не задържам повече от 30 секунди на серия.

31.08.06
00:07

Еми мъчи всеки ден шпагат като постепенно пускаш повече и повече
изправяш се прав краката 1 до друг и се мъчи да си хванеш пръстите на краката
The Prowler e cпамер :)

31.08.06
00:15

а ти мад знаеш ли колко лоши последствия може да има ако правиш шпагат без да си загрял ?

31.08.06
00:17

аз да съм казал че не трябва да се загрява !?

PS

31.08.06
00:18

Мерси много  :P

01.09.06
13:40

[quote author=“psixar”]Може ли някои да ми помогне?
Търся упражнения за мъже за разтягане..или по точно целта ми е шпагат.
Искам да мога да правя шпагат и знам че трябва време и някакви упражнения но ако някой може да ми помогне и да ми каже какви точно ще съм много благодарен...
благодаря предварително  :P

1/ За разтегнатост на краката ти трябва разтегнатост на цялото тяло. Няма човек който да прави шпагат или да се доблиажва, а в гръдния кош да дърво. /Поне аз не съм виждал, а познавам доста хора които се занимавав със спортове в които се иска гъвкавост/
2/ Трябват ти не толкова упражненията, а някой който да ти ги покаже и да разбира от стречинг. Иначе има оргомна вероятност да се контузиш.

Поздрави.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1