31.08.06
00:28
здр аз се занимавам с фитнес от 2. 180см. 80 кг. Искам да се ореляфя,искам да ми кажете примерна диета за орелефяване,и какви продукти да земам протеини ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим31.08.06
10:16
аз сега съм на НВД(както повечето във форума) и ефекта е чудесен-наистина мазнините си отиват :wink: мога да ти напиша едно примерно меню,а ти като се поразровиш ще ти стане ясно какво точно можеш да ядеш и по колко.сам си разпредели часовете на прием.
1.кисело мляко(обезмаслено),3 яйца
2.пилешко месо,салата(добре е да е от по воднисти зеленчуци-пр.краставици,домати),може и малко сирене
3.50гр.ядки(овесени,бадеми,орехи-каквото искаш)
4.пилешко месо(може да го замениш с някаква не тлъста риба)
ако си много гладен може да включиш повече яйца(или само белтъците им).не трябва да пиеш нищо съдържащо захар(”натурални”сокчета,газирано-забрави)
ядките може да ги подсладиш с 1л. мед.
изчисли си калориините нужди и ако се налага увелечи или налами храната.дадох ти просто един пример за хранене.аз карам на нещо такова.
УСПЕХ!
между другото,можеш да си позволиш повечко месца,яйца и овес,защото става въпрос за леко изчистване,а не за яко сваляне на мазнини :lol:
надявам се и други да ти напишат какво мислят,защото не притендирам,че съм много навътре в нещата,но ще се радвам да съм ти помогнала...
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече