Гръден Кош ?

31.08.06
04:09

Понеще съм нов тука и не намерих такава тема а този въпрос ме измъчва от много време и искам да се оттърва от него.Та така ето го и въпроса: Спането по корем “забавя” ли растежа на гръдният кош ?? :?: ?? А ако можете да ми кажете и кои са наи-добрите упражнения за неговото разширяване. :shock:  :?

31.08.06
09:42

[quote author=“Dan Kolov”]Понеще съм нов тука и не намерих такава тема а този въпрос ме измъчва от много време и искам да се оттърва от него.Та така ето го и въпроса: Спането по корем “забавя” ли растежа на гръдният кош ?? :?: ?? А ако можете да ми кажете и кои са наи-добрите упражнения за неговото разширяване. :shock:  :?

Наистина,мъка,мъка,мъка :cry: Ами помисли си че като спиш настрани ...може би забавя разтежа на раменете,а...или недай си боже по гръб...гърба ще ти изостане :x Как се сещате за такива неща ..не знам.Сигурно Арнолд е спал прав за да не му изостане гръдния кош.Надявам се да не се сърдиш а да разгледаш форума и да видиш реални упражнения за РАЗТЕЖА на гръдния кош, а не да се тормозиш за глупости :wink:

Nikito1

31.08.06
09:49

Няма такова нещо,както ти е приятно така си спи,недей да се притесняваш за глупости.Ами за разширяване прави Пул Оувър в суперсерия с клек,значи първо правиш клека с малки тежести 15 повторения,после бягаш към пуловър-а и там гледаш да направиш 15 повторения,и така 3 серии и си мъртъв,мн добри резултати дава,но не очакваи чудеса.

31.08.06
10:34

[quote author=”Миле”][quote author=“Dan Kolov”]Сигурно Арнолд е спал прав за да не му изостане гръдния кош.Надявам се да не се сърдиш а да разгледаш форума и да видиш реални упражнения за РАЗТЕЖА на гръдния кош, а не да се тормозиш за глупости :wink:

По-скоро е спал от вис, надолу с главата за да му расте и гръбчето и рамената и т.н. - по-як приток на кръв и си се получават нещата.  :lol:  :lol:  :lol:

Иначе...дЕдо СтеФчо го е казал - По корем не!! -> ем к*ра ти тъпее, ем гъзО ти зее.  :lol:

Аз пък не мога да спя по корем.

31.08.06
11:29

[quote author=“NRG52”]

Иначе...дЕдо СтеФчо го е казал - По корем не!! -> ем к*ра ти тъпее, ем гъзО ти зее.  :lol:

Аз пък не мога да спя по корем.

Хахаха:):):) Дядо Стефчо вярно ли го е казал това? Тоя е изпушил...:) И аз не мога да спя по корем:) Много ми е голям ... За какво го сякох навремето от големите тополи и аз не знам... :):)

31.08.06
18:01

Аха ок мерси много  :D А искам да попитам за гръдният кош,чувал съм отнякъде и то си е вярно че като се правят крака притока кръв е най-голем т.е. когато се правят крака най-много кръв навлиза в тялото и сърцето помпа повече.Също така съм чувал , че е най-добре да се прави пул-овър след тренировката за крака защото най-много влиза и разширява г.кош.А още по-добре било ако се правят крака после гърди и накрая пул-овър в една тренировка.Мнения  :?  :?:

Nikito1

31.08.06
23:13

[quote author=“Dan Kolov”]Аха ок мерси много  :D А искам да попитам за гръдният кош,чувал съм отнякъде и то си е вярно че като се правят крака притока кръв е най-голем т.е. когато се правят крака най-много кръв навлиза в тялото и сърцето помпа повече.Също така съм чувал , че е най-добре да се прави пул-овър след тренировката за крака защото най-много влиза и разширява г.кош.А още по-добре било ако се правят крака после гърди и накрая пул-овър в една тренировка.Мнения  :?  :?:

Ти четеш ли въобще кво съм ти написал,точно квото питаш съм ти го написал по горе коя е идеалната комбинация!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1