савет!

BI

31.08.06
11:45

зна4и мисля да приемам глиокоза на прах като барз ваглихедрат .6те я вкарам в пгограмката ми за мускулна маса но искам да попитам по колко грама да приемам при положение 4е сам 81 кг.и наи ве4е кога да я приемам.
10x предварително!

Петко К - местя темата в раздела за добавки, внимавай друг път къде ги пускаш. И си оправи правописа, не разбрах абсолютно нищо от писанията ти.

31.08.06
20:14

алооо има раздел за добавки  :!:

01.09.06
15:54

До 50 гр след тренировка е най-добре. Недик нещо се изказваше отрицателно за приема на декстроза, защото омазнявала много, ама де да знам.

04.09.06
12:40

Ако слушате Недик или както там му беше името,значи по добре непишете тука!!!

04.09.06
13:29

[quote author=“The_KiLLeR1”]Ако слушате Недик или както там му беше името,значи по добре непишете тука!!!

И какво му е на Недик? Това, че е върл химик, не означава, че не разбира нещата. :wink:

04.09.06
17:47

[quote author=“Ultima Ratio”]И какво му е на Недик? Това, че е върл химик, не означава, че не разбира нещата. :wink:

Некомпетентен е! И го казвам без никакви  огризения :)  Когато човек не знае нещо е хубаво да си признае. Аз на всяко предаване го хващам да приказва глупости

04.09.06
19:44

Е, некомпетентен е относно историята на културизма, най-вече. Но когато става дума за хранене, стероиди и тренировки, определено има какво да се научи от него.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1