въпрос.

31.08.06
12:53

Искам да попитам, някой има ли точно определени месеци в които да качва.
Примерно 5 месеца ще качва, после 2 месеца чисти, и така постояно.
Или прави резултатите които иска и чак тогава се чисти? Но нали тогава ще натрупаш много мазно.
- Какво мислите за чистене през зимата ?
- Още 1 въпрос.
Значи имам малко мазнинки по долната част на корема и най вече ми се гади отзад на гърба отдоло дето е талията са изпръкнали 2 кълба.. неса мн големи де но все пак .. и лицето ми стана кат на мече  :D
Чудя се дали да се изчистя за 1 2 месеца, и след това пак да качвам, или да продължавам да качвам и през зимата, и чак през лятото да се изчистя ?
—-
п.п. - сорру ако съм збъркал раздела.

по здрави

Nikito1

31.08.06
13:09

Ами аз почвам от септември.демек от сега по програма да карам,диета,стрикни тренировки и така чак до април месец,за да може лятото да съм както трябва.Иначе нищо не пречи да опиташ чистене през зимата,но ще е уйасно трудно,рядко съм чувал хора да практивуват това

31.08.06
13:26

Aбе чак ужасно трудно не, но лятото е по-лесно.

31.08.06
13:53

И аз мисля да почвам вече по-сериозно с тренировките не че сега не тренирах сериозно ма е лято се пак знаете как е :wink: Сега ще посъбера малко парез и почвам да мутирам в динозавър  :twisted: и април някаде ще почвам вече да се поизчиствам малко бегане ала-бала и лятото ще рутим жените  :D

31.08.06
14:05

[quote author=“Nikito1”]Ами аз почвам от септември.демек от сега по програма да карам,диета,стрикни тренировки и така чак до април месец,за да може лятото да съм както трябва.Иначе нищо не пречи да опиташ чистене през зимата,но ще е уйасно трудно,рядко съм чувал хора да практивуват това

Хей от септември до април да чистиш???? тфа са 6 месеца.. уау :) Немисля че толкова мн месеца ще са ти нужни.
Мисля да направя като Alonzo, зимата яко качване махххх, и като дойде април яко чистене и лятото пипни тук пипни там :D

само ме притеснява, че качвам и мазно.. но нема толкоз пари да ям само чисто :)
Общо зето сам изключил всичко до минимум - хляб, пържени неща, сладки раоти( само до 10 11 ч може да си позволя ), безалкохолни напитки ( е само бирка по купони ) и така

8)

Nikito1

31.08.06
14:24

[quote author=“Everything”][quote author=“Nikito1”]Ами аз почвам от септември.демек от сега по програма да карам,диета,стрикни тренировки и така чак до април месец,за да може лятото да съм както трябва.Иначе нищо не пречи да опиташ чистене през зимата,но ще е уйасно трудно,рядко съм чувал хора да практивуват това

Хей от септември до април да чистиш???? тфа са 6 месеца.. уау :) Немисля че толкова мн месеца ще са ти нужни.
Мисля да направя като Alonzo, зимата яко качване махххх, и като дойде април яко чистене и лятото пипни тук пипни там :D

само ме притеснява, че качвам и мазно.. но нема толкоз пари да ям само чисто :)
Общо зето сам изключил всичко до минимум - хляб, пържени неща, сладки раоти( само до 10 11 ч може да си позволя ), безалкохолни напитки ( е само бирка по купони ) и така

8)

Хахах:)Имах предвид че от септември та чак до Април качвам,блъскам яко храна демек,ианче аз не чистя никога,защото ен качвам мазно

31.08.06
15:05

така вече съм по съгласен  :lol:

31.08.06
17:36

Everything бро качваи си па после ще се постегнеш повече кам април некаде и ще има пипни тука пипни там  8)

31.08.06
20:12

хахахаха :)
мерси за отговорите.

по здрави

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1