Стягане

dae

01.09.06
20:46

Стажа ми е година и половина като през това време съм тренирал само за сваляне и от 135кг съм станал 88кг начи сичко е добре сега изкам да зема Липо 6 и да сваля ако може още до към 75кг  и след това да почвам да качвам само чисто. Имаите предвид че съм на 18г 188см. Имам обаче един проблем кожата на корема ми е мн виснала ама мн .. може ли да ми кажете какви упражнения да правя + някакви суплименти за да я стегна . Не само на коремо като цяла на цялото ми тяло е отпусната и на бедрата е доста виснала. Мерси Предварително .

01.09.06
20:47

Аз до колкото знам това се оправя с некви кремове или оперативно но кремовете нз колко са ефикасни по добре отиди на лекар
Аре ПО-ЗДРАВИ

dae

01.09.06
20:51

Мерси за отговора. На мен ми казаха да пия фолиева киселина и да си бия Б12. Как мислите дали това ще помогне.

Потърси лекарска помощ. Каквото и да си говорим не мисля че ще успеем да ти помогнем адекватно. Или поне не толкова колкото един лекар.

01.09.06
23:58

аз ще ти кажа нещо по сигурно и яка ........ напялни я наново ....цялата ......но с мускули  :wink:  ако го направиш 100% ше се оправи едни бедра 75 санта кат избацаш и си  супер  :D е за корема по трудно но пак става.......иначе под ножа

dae

02.09.06
14:10

за корема не по трудно става а невъзможно :) ако ми обесниш как от 126 талия сега съм 88 ... как да го запълня това с мускули :)

02.09.06
14:31

Тя с времето се свива кожата, но не става за седмица-две.

02.09.06
14:42

Ти сигорен ли си, че ” кожата ти е отпусната ” или ” мазнинките са ти отпуснати ” ?

dae

02.09.06
15:12

еми като си хвана кожата(с 2 пръста само кожата не да хващам и мазно ) на корема и мога да си я разтегна кам 3-4 см апак като стоя прав в долната част на корема кожата ми стои като бръчки отпусната .. Така че да сигурен съм  :)

02.09.06
17:45

[quote author=“Lucifer_”]аз ще ти кажа нещо по сигурно и яка ........ напялни я наново ....цялата ......но с мускули  :wink:  ако го направиш 100% ше се оправи едни бедра 75 санта кат избацаш и си  супер  :D е за корема по трудно но пак става.......иначе под ножа

кво общо имат бедрата с корема !?!?
а това трябва да са наи огромните плочки за да запълниш кожата :)

dae

02.09.06
20:58

точно това щях да му пиша ама се отказах :)  :lol:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1