21.09.04
15:14
Тъй като сега немога да тренирам(счупена ми е ръката),след 10на дена като почна тренировки искам да зимам L-carnitine,L-glutamine i creatine.Искам да попитам дали това е добра комбинация.
Благодаря предварително.
21.09.04
23:22
Ми не знам братле.Хем правиш маса,хем я гориш.Странно.Според мен използваи сега зимата за качване на мускулна маса и зарежи карнитина.Ако искаш може и без глутамин.Но това вече няма голямо значение.След това лятото мини на карнитин и макс.некви протеини.А иначе с креатина не го взимаи на 1 ден.по тренирай 1-2 седмички,почувствай фитнеса и тогава.Пук и ръката така ще е напълно възстановена.Но ти си решаваш.
Абе, вафла, дай някаква инфорамция за тебе бе !
Кажи колко си висок, колко тежиш, как си подкожната мазнина за да те ориентираме към добавките!
22.09.04
01:25
[quote author=“vanisher”]Абе, вафла, дай някаква инфорамция за тебе бе !
Кажи колко си висок, колко тежиш, как си подкожната мазнина за да те ориентираме към добавките!
1.80см в момента съм 88кила ами имам подкожни мазнини отстрани под ребрата и на корема :)
ps. 19god. sum
бих ти препочъчал следното:
1.Почни да пиеш сега амино и ги пий до колкото можеш да издържиш финансово :)
2. След 20-30 дена почни креатин.
За този корем просто наблегни на упражнения за корем.
И прави коремни преси по къси и по бързи.
Ако искаш можеш да вземеш и някакво гейнерче, с което да заместваш 1-2 от 4-5те ти ядения за деня.
мисля че ще имаш резултати.
22.09.04
02:06
Ами аз съм се спрял на Nutrim:
200gr. kreatin е 20лв.=1 месец употреба
120gr glutamin pure 20lv=za 1 mesec
60 капсули Лкарнитин по 500мг.=тва незнам дали ще стигне за цял месец=цена 20лв.
Та мисълта ми беше че с лкарнитина искам да смъкна сланинките които натрупах през времето което не тренирам(до края на месеца ще станат 3 седмици) а с креатина да кача маса на ръцете и гърдите, а пък с глутамина да се възтановявам по бързо(все пак 3 седмици без тренировка не е малко).Тая идея как ти се струва?
Л-Глутамина на БиоГейм е много по-добър. Креатина на Нутрим НЕ СТРУВА! Последните 100гр ги изхвърлих в тоалетната чиния!
Л-Карнитин не съм ползвал.. Изобщо като цяло избраните суплементи от тази фирма са меко казано не сполучливи! Просто ще си дадеш парите и ще се чудиш защо нищо не става и къде бъркаш...
250гр Креатин на Weider струва около 28лв, като ще ти стигне за 3 месеца!
300гр Л-Глутамин на Weider струва около 58лв, което би трябвало да ти стигне за около 2 месеца.
22.09.04
02:23
[quote author=“perlsite”]Л-Глутамина на БиоГейм е много по-добър. Креатина на Нутрим НЕ СТРУВА! Последните 100гр ги изхвърлих в тоалетната чиния!
Л-Карнитин не съм ползвал.. Изобщо като цяло избраните суплементи от тази фирма са меко казано не сполучливи! Просто ще си дадеш парите и ще се чудиш защо нищо не става и къде бъркаш...
Аз ползвах креатина на Биогаме за малко,имаше ефект,а повечето хора ми казват че продуктите на Нитум са по ефикасни....за това така иначе и на биогаме бих взел само да знам че са по-добри.А за неБГ продуктите незнам как ще съм с $$$
Пиша ти от собствен опит, като съм сравнявал продуктите по ефективност и странични ефекти...
22.09.04
02:31
[quote author=“perlsite”]Пиша ти от собствен опит, като съм сравнявал продуктите по ефективност и странични ефекти...
точно това е проблема защото секи казва от собствен опит...и съм твърде объркан и вече нямам идея за тея 3 добавки на коя фирма да са.МОЛЯ ако някой е полвал тези неща и е доволен да сподели :)
Аз ти препоръчах Weider. Но сам си решавай, щом има живи хора които да твърдят, че Креатина на Нутрим е добър..ОК :wink:
22.09.04
02:38
Казват че бил по-добър от този нa JC i Biogame,a този Виедер от къде мога да си го зема и каква му е цената на 200гр?
[quote author=“murder”]Казват че бил по-добър от този нa JC i Biogame,a този Виедер от къде мога да си го зема и каква му е цената на 200гр?
250гр Креатин на Weider струва около 28лв, като ще ти стигне за 3 месеца! Ще го намериш в големите магазини за хр. добавки.
perlsite .. по-нагоре загатна за Л-глутамин на биогаме , 4е бил добьр .. от ли4ен опит ли го казваш и каква му е цена/ коли4ество .. до сега не сам ползвал техни боклуци .. , но кат говориш 4е било добро .. та ...
Мда пил съм Л-Глутамина на БиоГейм (100гр). Пил съм и Л-Глутамина на Нутрим (120гр). От първият се усети голяма разлика.. във възтановяване, свежест и т.н.. Докато този на Нутрим абсолютно никакъв ефект не видях.. дали го пиех или не беше все едно и също.. Може и да бъркам... винаги има някакъв субективизъм, но нито Нутрим нито БиоГейм са ми любими фирми, че да им симпатизирам.