пъпки

02.09.06
12:38

Абе на вас излизат ли ви пъпки? Щото на ме н много по лицето, гърба и ръцете, та въпроса ми е с какво ги третирате:?:

На колко си години.

02.09.06
12:45

Това си е нормална черта на тийновете (13-20г). Опитвай се всяка вечер да си почивстваш лицето и да го мажеш с някакъв крем или “антибиотик” за третиране на пъпките.

02.09.06
12:50

На 17 съм ама моите връстници не са толко пъпчиви

02.09.06
12:54

Явно полагат грижи за лицето си.

Sportex

02.09.06
12:57

[quote author=“northshore`”]Явно полагат грижи за лицето си.

Явно нямаш или не си имал акне за да говориш така.

02.09.06
13:00

[quote author=“3230”]Абе на вас излизат ли ви пъпки? Щото на ме н много по лицето, гърба и ръцете, та въпроса ми е с какво ги третирате:?:

Пиеш ли БГ добавки ??? Щото аз от БГ креатин бех станал кат корнишон на трицепса

02.09.06
13:12

Не пия Бг добавки и повервайте ми не полагат грижи за лицето си, иначе са се мажа с едно акне аут се казва , някой ползвал ли го е, добро ли е?

02.09.06
13:16

[quote author=“3230”]Не пия Бг добавки и повервайте ми не полагат грижи за лицето си, иначе са се мажа с едно акне аут се казва , някой ползвал ли го е, добро ли е?

Един приятел си купи Лептен преди няколко месеца и се поизчисти много не знам обаче дали ти се дават 30 лева ... И то като имаш предвид че той не се изчисти целия ...  Доста пъпки останаха

02.09.06
13:54

1/ Абсолютно грешно е да се мажеш с мазен лосион или каквато и друга екстра на мазна основа.

2/ Никога не трябва да си чоплиш лицето, най-добре изобщо не го докосвай с ръка и не го търкай с нищо. Иначе ще се увеличава и никога няма да се успокой.

/това е за лицето, да няма допълнителни усложнения/

3/ Абсолютно спри всички бързи въглехидрати. Те придизвикват много жестоко акне. А тия който са предразположени, направо загиват.. :)

Печи се повече на слънце /не да се пържеш чак.../

Ноп според мен главното е минимум докосване на лицето и допълнително арзраняване, което да забави възстановяването на кожата. И спиране на сладкото. Ако приблема продължава и е сериозен, задължително говори с дерматолог.

Освен това на 14-17 е най-долям гърча...  :wink:

02.09.06
14:13

на мене ми излизат пъпки и си купих един крем на oriflame кадето ги гори мн сам доволен сега нямам изобщо става и за профилактика и е 17 лева тубичката кам 300 мл е

02.09.06
14:14

Благодаря на всички отзовали се

02.09.06
14:54

[quote author=“tpd”]1/ Абсолютно грешно е да се мажеш с мазен лосион или каквато и друга екстра на мазна основа.

2/ Никога не трябва да си чоплиш лицето, най-добре изобщо не го докосвай с ръка и не го търкай с нищо. Иначе ще се увеличава и никога няма да се успокой.

/това е за лицето, да няма допълнителни усложнения/

3/ Абсолютно спри всички бързи въглехидрати. Те придизвикват много жестоко акне. А тия който са предразположени, направо загиват.. :)

Печи се повече на слънце /не да се пържеш чак.../

Ноп според мен главното е минимум докосване на лицето и допълнително арзраняване, което да забави възстановяването на кожата. И спиране на сладкото. Ако приблема продължава и е сериозен, задължително говори с дерматолог.

Освен това на 14-17 е най-долям гърча...  :wink:

хм тва за непипането на лицето според мен не е правилно: Попринцип аз (на 16 съм)(да чукам на дърво), ми излизат рядко големи гнойни, обачее когато излязат най-добре е да ги изтискаш и след 3/4 дни вече няма да има нищо ,Щото когато ги оставиш могат да ти стоят по 2 и повече седмици , а тва вече не е  приятно

02.09.06
15:33

[quote author=“makarona”]на мене ми излизат пъпки и си купих един крем на oriflame кадето ги гори мн сам доволен сега нямам изобщо става и за профилактика и е 17 лева тубичката кам 300 мл е

аз имам доста пъпчици по трицепсите главно...та как се казва крема ако ми кажеш, направо си златен. :wink:

02.09.06
16:02

1 е решението - ябълки до дупка  8)

StronG™

02.09.06
17:24

[quote author=“TREVATA”][quote author=“3230”]Абе на вас излизат ли ви пъпки? Щото на ме н много по лицето, гърба и ръцете, та въпроса ми е с какво ги третирате:?:

Пиеш ли БГ добавки ??? Щото аз от БГ креатин бех станал кат корнишон на трицепса

и аз така  :roll:

02.09.06
17:26

Ъм ако не се къпете след трен също се появяват пъпки по тялото :wink:

02.09.06
17:29

[quote author=“B_Ball_P”][quote author=“northshore`”]Явно полагат грижи за лицето си.

на 14 си, никво тяло, нищо не пиеш ... я си мълчи!!!

Я по полека с тона бе. Тва, че просто дадох съвет кво да прави не значи, че трябва да го прави. Има хора, които се грижат за лицата си, има хора и които не го правят и пак нямат пъпки. Доста по развит съм от другите, които са на по 14 и знам какво е да имаш пъпки, но засега слава богу нямам. Полагам грижи за лицето си и просто му дадох съвет.

B_Ball_P

02.09.06
17:46

ПЪРВО ОФИЦИАЛНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ !!!!
ОЩЕ ЕДНА ОБИДА КЪМ НЯКОЙ ТЕ БАНВАМ НЕЗАБАВНО !!!
ASTOR

02.09.06
18:04

ПЪРВО ОФИЦИАЛНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ И ЗА ТЕБ
ASTOR

B_Ball_P

02.09.06
18:52

абе 14 годишен дришльо затваряй си устата и ходи си праснеш една чикия та да се успокоиш!! деба пубера нещастен  :lol:  :lol:

02.09.06
19:24

За чикията има коя да се погрижи спокойно, а тва че ти няма с кой да споделиш удоволствието си е твой проблем, хуй заспал

Хайде един БАН и за теб
ASTOR

02.09.06
19:37

Как ще ви се зарадват модовете... :lol:
По темата- почнаха да ми се появяват по челото и ги намазах с TeaTree на Oriflame и се оправиха ;) иначе по гърба имам бая ама не съм се занимавал да ги мажа  :)

B_Ball_P

02.09.06
19:47

[quote author=“northshore`”]За чикията има коя да се погрижи спокойно, а тва че ти няма с кой да споделиш удоволствието си е твой проблем, хуй заспал

ше теба рахитичния малчуган нещастен!! :!:  :idea:  :P

Абе какво се разпрявям с теб.! месец почивка ще ти дойде отрезвяващо
ASTOR

02.09.06
20:12

Пичове има си ЛС не е нужно да ви четеме обидите:evil:  :!: , моля модераторите да разчистят.

Иначе аз по едно време се мажех(преди около година) с едно на AVON Clearskin мак се казваше обаче не ми помогна особено, ще го пробвам тва на Орифлейм

02.09.06
21:49

Темата се изроди въпреки почистения спам 2-мата баннати я оспамиха

Nikito1

02.09.06
23:14

Към оплакващият се:1 шишенце салицилов спирт,1 пакетче Сулфатиацол,1 блистер Хлорнитромицин,смесваш тези съставки и забравяш за акнето,Упсех

02.09.06
23:57

[quote author=“Nikito1”]Към оплакващият се:1 шишенце салицилов спирт,1 пакетче Сулфатиацол,1 блистер Хлорнитромицин,смесваш тези съставки и забравяш за акнето,Упсех

Как един блистер бе пич !! Слага се по 3 капсули  !! Т.е. отваряш ампулите и изпишваш праха в спирта !!

03.09.06
08:24

[quote author=“3230”]Благодаря на всички отзовали се

Или знаеш ли кво .... Купи си Ментолов Спирт в всяка аптека го има ... И си мажи пъпките секи ден преди лягане 10-15 мин да исъхне ... Тва е доста добро кат имаш предвид че струва 60-70ст.  :wink:

03.09.06
11:03

[quote author=“Nazgul”][quote author=“tpd”]

хм тва за непипането на лицето според мен не е правилно: Попринцип аз (на 16 съм)(да чукам на дърво), ми излизат рядко големи гнойни, обачее когато излязат най-добре е да ги изтискаш и след 3/4 дни вече няма да има нищо ,Щото когато ги оставиш могат да ти стоят по 2 и повече седмици , а тва вече не е  приятно

За подобни ‘кризисни ситуации’ може и то това да се прибягне. Ако наистина има насъбрана много гной, тя трудно ще излезе ако не се пукне.

Но все пак ако е добро храненето, такива случаи не би трябвало да стават и раните никога не се пипат.

[quote author=“martinnest”][quote author=“makarona”]на мене ми излизат пъпки и си купих един крем на oriflame кадето ги гори мн сам доволен сега нямам изобщо става и за профилактика и е 17 лева тубичката кам 300 мл е

аз имам доста пъпчици по трицепсите главно...та как се казва крема ако ми кажеш, направо си златен. :wink:

Това по трицепса ми се струва че е някаква генетика. Аз нямам такова нещо /за щастие/ но доста хора съм виждал да имат нещо като обрив там. Незнам обаче дали може да се излекува. С някоя добра химия може и да стане... Между другото и жени доста имат същото, все съм си мислел, че може да е от кола маска  :P

Аз вече нямам(17г.). Преди 2 години, може би, имах доста. Но явно с течение на времето изчезната. Не пия нищо “забранено”.

03.09.06
12:11

[quote author=“tpd”][quote author=“Nazgul”][quote author=“tpd”]

За подобни ‘кризисни ситуации’ може и то това да се прибягне. Ако наистина има насъбрана много гной, тя трудно ще излезе ако не се пукне.

Но все пак ако е добро храненето, такива случаи не би трябвало да стават и раните никога не се пипат.

[quote author=“martinnest”][quote author=“makarona”]на мене ми излизат пъпки и си купих един крем на oriflame кадето ги гори мн сам доволен сега нямам изобщо става и за профилактика и е 17 лева тубичката кам 300 мл е

Това по трицепса ми се струва че е някаква генетика. Аз нямам такова нещо /за щастие/ но доста хора съм виждал да имат нещо като обрив там. Незнам обаче дали може да се излекува. С някоя добра химия може и да стане... Между другото и жени доста имат същото, все съм си мислел, че може да е от кола маска  :P

Мда точно като обрив стои, но определено не ми е от кола маска.. :wink:  Много гадно, май ще се ходи на дерматолог... :?

03.09.06
12:18

АБе и аз го имам същия “обрив” и много приятели също го имат. Но хора, които са го имали са ми кавали, че с времето минавало, т.е. те са го имали в пубертета, а сега нямат и следа. Плюс това ние сме момчета, не мисля, че е толкова тревожно. ;)

Sourcemag

03.09.06
13:40

пъпките по лицето се третират на дерматолог  :wink: отиваш исипваш 25лв. и си тръгваш чисто нов....след месец пак  :wink: мултивитамините,солариума и добрата хигиена на лицето допринасят за добрата кожа  :wink:

03.09.06
14:42

[quote author=“topDevil”]АБе и аз го имам същия “обрив” и много приятели също го имат. Но хора, които са го имали са ми кавали, че с времето минавало, т.е. те са го имали в пубертета, а сега нямат и следа. Плюс това ние сме момчета, не мисля, че е толкова тревожно. ;)

Хмм ами нз но определено не съм в пубертета вече... :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1