02.09.06
17:41
Сигурен сьм че доста от вас са гледали предаването ‘Пьлна промяна’.
Гледах го наскоро и бях наистина доста впечатлен от видяното
Един 185 см висок американец с 20 см рька за 2 месеца качи 10 кила
Фитнес инструктора го беше накарал да яде основно пьржени картофи,
пица,сметана и тем подобни храни които забавят метаболизма
Това са храни които всички ще кажете че всеки билдьр трябва да не вкусва.Да ама не
Тези храни се оказва че са ключови при качването на маса при ектоморфите
Вие как мислите
02.09.06
17:45
[quote author=“Bad_Boy_Killer”]Сигурен сьм че доста от вас са гледали предаването ‘Пьлна промяна’.
Това са храни които всички ще кажете че всеки билдьр трябва да не вкусва.Да ама не
Вие как мислите
:shock: :shock: :shock: А после беше ли релефен тоя? :wink:
02.09.06
17:48
Ами аз мисля, че един човек , който е 185 см висок и е с 20 см ръка определено трябва да яде от всичко по много, но за един билдър с дългогодишен стаж, който е натрупал солидно к-во ММ определено не е препоръчително да яде каквото му попадне (храни като пържени картофи , пица и др. :shock: ), а строго определени храни , които са включени в специален хранителен режим.
02.09.06
18:30
[quote author=“3230”][quote author=“Bad_Boy_Killer”]Сигурен сьм че доста от вас са гледали предаването ‘Пьлна промяна’.
Вие как мислите
:shock: :shock: :shock: А после беше ли релефен тоя? :wink:
ДА
02.09.06
20:16
да не забравяме и че това е човк който никога не е тренирал преди това и лайна да яде ще качи.
02.09.06
20:51
[quote author=“dickhead”]да не забравяме и че това е човк който никога не е тренирал преди това и лайна да яде ще качи.
Е тва ме разби :lol: :lol: :lol: :D :D :D
02.09.06
21:26
а не мислиш ли че ако беше ял яко пържоли и компелскни въглехидрати щеше да качи повече !
АЗ дА
02.09.06
21:44
Цензура... Стига простотии вече
ASTOR
02.09.06
21:51
Инструктора каза точно и ясно пица и пьржени картофи да нагьва здраво
не високовъглехидратни храни
П.П:Никои ли не го е гледал бе :?
Гледал съм го! Вярно препоръчва такива неща и аз се изумих доста. Между другото той има една книга на пазара, казва се “Пълна промяна за 6 дена” или нещо такова! Казва вътре че можеш тотално да се промениш за 6 дена (което не го вярвам)! Не съм чел книгата, но няма и да си я купя де :twisted:
02.09.06
23:30
[quote author=“YODA”]Гледал съм го! Вярно препоръчва такива неща и аз се изумих доста. Между другото той има една книга на пазара, казва се “Пълна промяна за 6 дена” или нещо такова! Казва вътре че можеш тотално да се промениш за 6 дена (което не го вярвам)! Не съм чел книгата, но няма и да си я купя де :twisted:
Няма невьзможни неща :twisted:
03.09.06
06:49
При някой силно изразен ектоморф може и да няма голямо натрупване на мазнини с тази “диета”, но за всеки друг човек резултата ще е плачевен. И все пак смятам, че дори ектоморфа ще има много по-голяма полза от едно добро ВВД за тея два месеца, отколкото просто да яде пица, сметана и пържени картофи.
Не знам дали всеки тренирал за два месеца качва 10 Кг ММ ..... А междодугото по коя ТВ го дават тва ?
[quote author=“Bad_Boy_Killer”]Сигурен сьм че доста от вас са гледали предаването ‘Пьлна промяна’.
Вие как мислите
М... Простотията ходи по хората...
Естествено, че с 20 ръка на 1.85м ще качи от всичко. Даже и повече от 10 кг може да направи с идотско хранене. Въпроса е обаче, че това е задънена улица..
А за компетенциятана фитнес инструктура, даже няма да си правя труда да пиша.
Именно заради такива, като някой ми каже инструктор и ми става смешно.
П.П. Склонен съм да се съглася с dickhead :D
03.09.06
11:54
Ами 185см. с 20 ръка, начинаещ... Той просто е предразположен да качва бързо.
03.09.06
11:55
И аз го гледах. Потвърждавам така беше.
Според мен това е удачен начин. Треньора точно и ясно каза че иска да ЗАБАВИ метаболизма . Не е казал нищо за качване на чиста ММ. А в случая пърженото, сметаната и всичко с високо съдържание на мазнини трябва да свърши работа.
03.09.06
12:13
За 6 дни можеш единствено да се обезводниш.
03.09.06
12:31
Май по Gtv го дават сутринта в неделя
03.09.06
13:43
Майка ми я четe тази книга и аз ще взема да видя кви глупости пише :lol:
03.09.06
13:58
[quote author=“boxerg”]Ами 185см. с 20 ръка, начинаещ... Той просто е предразположен да качва бързо.
Грешни са ти разсъжденията. Точно щом е 185 20см ръйа значи е предразположен да качва трудно. Значи квото и да говорите глупости “скапания” инструктор е свършил работа.
03.09.06
14:14
има и друг въпрос казвате че е качил 10кг,а на раката колко е качил от тея сметани и т.н.?
03.09.06
16:11
а е какво спорите тук? качил ги е и 2 месеца след предаването и тренировките е спаднал, защото за хубаво и красиво тяло трябва желание, а кто го гледаь този едва ли се интересува особено... :roll:
П.П. какво спаня и аз :shock:
03.09.06
20:31
Вместо да хулите фитнес инструктора вземете го гледайте предаването
Само така ще разберете за кво говоря
:wink:
03.09.06
22:35
[quote author=“Bad_Boy_Killer”]
Вие как мислите
Aз мисля, че са ключови за качването на маса, ама никой не ти казва каква.
03.09.06
22:45
Вместо да хулите фитнес инструктора вземете го гледайте предаването
Само така ще разберете за кво говоря
Гледам го често. Разбирам за какво говориш, но не забравяй че това е холивудска продукция. Всичко е лесно, бързо, хубаво и розово. Повечето хора ги правят да изглеждат като пластмасови след тия промени.
04.09.06
08:27
аз един път кво видях тоя малумния инструктур вика мускула растял от съкращението нямало занчение тежестта вика можете да си тренирате бицепс и вкъщи като оказвате съпротивление с едната ръка ( и показва ) и свивате другата ....
ням думи
а за самото предаване че от изроди ги праят хора хубу ама то сичко е изкустевно ... не ми се нрави хич това шоу даже го ненавиждам .
04.09.06
23:23
[quote author=“JiVk0”]аз един път кво видях тоя малумния инструктур вика мускула растял от съкращението нямало занчение тежестта вика можете да си тренирате бицепс и вкъщи като оказвате съпротивление с едната ръка ( и показва ) и свивате другата ....
ням думи
а за самото предаване че от изроди ги праят хора хубу ама то сичко е изкустевно ... не ми се нрави хич това шоу даже го ненавиждам .
Според мен човека си разбира от работата.....
[quote author=“StronG™”]Според мен човека си разбира от работата.....
Да, особенно тази вечер вика на една “ти си наи-доброто ми творение”! Била отслабнала 10 кг. еми то като ти направят липосукция на корема, бедрата, и задника, маи се казва ти си наи-доброто творение на пластичния хирург.
А колкото до тоя скакалец дето качи 10 кг. Е аз го гледах предаването. Според вас за да сте 50 кила напикани сигурно се храните по 1-2 пъти на ден. И изведнъж по цял ден се чудите какво да правите, в тази хубава къща, с тия отрупани маси, лежите по цял ден и си чешите кльощавия задник.. Е ще ядете много ясно! Като ви дадът и една кофа протеин за 2 месеца се оказва че тия 10 кила дето ги качи за 2 месеца са направо малко!
От 50 на 60кг. е лесно, като направи някои от 110 на 120 кг. и като едновременно с това му изчисти мазнините :D (нали и без това написъл прословутата книга “Как да отслабнем за 6 дни”) Тогава ми го хвалете...
05.09.06
23:39
Става не въпрос за оня а за Майкъл Търмънд... Отворих му книгата съвсем случайно и мога да кажа, че е пълна с доста полезни и верни работи с които наистина се постига траен резултат при отслабването НО има нужда и от реклама.... Човека е бивш културист, всякакви субстанции са му познати.. Номера не е в пържените картофите /въпреки че и Рони Колман хапва картофки преди лягане/ а в зобчицата вие си мислете каквото искате!
да книгата е “преобразете тялото си за 6 дни” на майкъл търмънд
оказа се че е хит на пазара и е на второ място в топ 10 на най продаваните книги за сезона
вчера е взех 13 лв
вътре гледам че идеята да определиш към който ти п тяло си и после има 6 дневен режим
за да смениш един номер в размера на дрехите т.е. около 5 кг
и пише да не повтаря по рано от 2-3 месеца
това не е е постоянен режим
а стил я да се оправим малко че съм н аморе след 2 седмици
има доста вярни неща
който биха помогна ли за бъдеще да водиш по здравословен живот
не съм е чел още само е попрехвърлих и разгледах
06.09.06
20:46
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“StronG™”]Според мен човека си разбира от работата.....
Да, особенно тази вечер вика на една “ти си наи-доброто ми творение”! Била отслабнала 10 кг. еми то като ти направят липосукция на корема, бедрата, и задника, маи се казва ти си наи-доброто творение на пластичния хирург.
А колкото до тоя скакалец дето качи 10 кг. Е аз го гледах предаването. Според вас за да сте 50 кила напикани сигурно се храните по 1-2 пъти на ден. И изведнъж по цял ден се чудите какво да правите, в тази хубава къща, с тия отрупани маси, лежите по цял ден и си чешите кльощавия задник.. Е ще ядете много ясно! Като ви дадът и една кофа протеин за 2 месеца се оказва че тия 10 кила дето ги качи за 2 месеца са направо малко!
От 50 на 60кг. е лесно, като направи някои от 110 на 120 кг. и като едновременно с това му изчисти мазнините :D (нали и без това написъл прословутата книга “Как да отслабнем за 6 дни”) Тогава ми го хвалете...
Еми, незнам, ама щом са го избрали от милиони инструктори, значи все пак разбира. Поне така си мисля аз.
06.09.06
20:48
[quote author=“bimbim2k”]да книгата е “преобразете тялото си за 6 дни” на майкъл търмънд
оказа се че е хит на пазара и е на второ място в топ 10 на най продаваните книги за сезона
вчера е взех 13 лв
вътре гледам че идеята да определиш към който ти п тяло си и после има 6 дневен режим
за да смениш един номер в размера на дрехите т.е. около 5 кг
и пише да не повтаря по рано от 2-3 месеца
това не е е постоянен режим
а стил я да се оправим малко че съм н аморе след 2 седмици
има доста вярни неща
който биха помогна ли за бъдеще да водиш по здравословен живот
не съм е чел още само е попрехвърлих и разгледах
Като я прочетш, сподели какво ти е мнението, че мисля зимата да чистя и сьм решил да си я купя тази книжа, но все пак ч мнение в повече не е за изхвьрляне :)