Относно CARSIL-a!

02.09.06
22:03

Значи понеже съм гребец и ще ходя на Балканиада в Турция, треньорката ми ми даде да пия карзил по 3 хапа на ден. Искам да Ви попитам дали има няква опасност за черния дроб. Знам, че той подобрява работата му, но аз да Ви попитам все пак ! Спешно е !

head_hunter

04.09.06
09:43

Опасност за черния дроб няма - напротив подобрява функциите и възстановяването му. На билкова основа е няма от какво да се притеснавяш.

Nikito1

04.09.06
13:23

Е попринцип ей така за щяло и нещяло не се приемат медикаменти,все пак карсила се приема по време на цикъл за предпазване,незнам защо ти го е дал някой да го пиеш,незнам какво би подобрил :roll:

04.09.06
13:30

И аз съм чувала, че възстановява и подобрява функциите на черния дроб, на баща ми му го изписаха след като кара хепатит, но не знам доколко е полезно ако се взима просто “профилактично”. Май ще е най-добре да се посъветваш и с някой лекар, а не само на сляпо да взимаш каквото ти дават!

05.09.06
23:22

[quote author=“bianka_sc”]И аз съм чувала, че възстановява и подобрява функциите на черния дроб, на баща ми му го изписаха след като кара хепатит, но не знам доколко е полезно ако се взима просто “профилактично”. Май ще е най-добре да се посъветваш и с някой лекар, а не само на сляпо да взимаш каквото ти дават!

щом си има трениор и ще ходи на състезание значи знае какво прави а явно не го пие профилактично ... но наистина 3 хапа на ден ми се струват прекалено много ако си пил стероид и искаш да се изчистиш... саита е това www.gohard.org

06.09.06
08:41

[quote author=“Blashyrkh”]Значи понеже съм гребец и ще ходя на Балканиада в Турция, треньорката ми ми даде да пия карзил по 3 хапа на ден. Искам да Ви попитам дали има няква опасност за черния дроб. Знам, че той подобрява работата му, но аз да Ви попитам все пак ! Спешно е !

Карсила най-вече се използва като протектор при употребата на стероиди...не знам защо ти го е дала  :roll:

JI

06.09.06
11:41

амин евярвам да се предпазва от протеинчета ..  :lol:
сигурно има някой друго цикълче. ..

07.09.06
17:41

Имаш някакви проблеми за които не ти казват.Правиха ли ти изследвания?Или ти го дава за презастраховане.

12.09.06
11:34

Хаха.. Абе хора какви проблеми и какъв ЗОБ ми говорите бе.... Не са ме пращали треньорите на никакви изследвания! Досега винаги, когато съм ходил на профилактични прегледи съм си бил в перфектно състояние !!! Треньорът ни го дава, за да не претоварим дроба, а не защото зобим!!! Единственото, което пих е чис креатин ! Сега ще си взема Muscle Juice и ще си го пия с креатина! А и още съм едва на 16 години!!! За какво да си тровя живота с боклуци !!! Просто гребането е един от НАЙ-тежките спортове ИЗОБЩО !!!

12.09.06
14:42

Ти може да си тъй.Обичаш натуралното,а как са другите?Той дава на всички ви.

13.09.06
08:19

[quote author=”Миро”]Ти може да си тъй.Обичаш натуралното,а как са другите?Той дава на всички ви.

99% са като мен!

13.09.06
10:24

А единия %?Зависи какви изследвания ви правят.За черен дроб основни са:АСАТ,АЛАТ,ГГТ(или ГГТП).Това е от венозна  кръв.От урина:билирубин и уробилиноген.
Може някои от вас да зобят,тренера се усеща и дава превантивно по една минимална доза профилактично. :idea:  :D

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1