Мнение за кростренажора "Орбитрек"

03.09.06
11:08

моля споделете....има ли ефект от уреда...подходящ ли е за сваляне на килограми за долната част на тялото

CR

03.09.06
12:11

купих си преди 3 месеца, мн съм доволна, понеже спестява време
карам сутрин и/или ве4ер интервално по 20-40 мин - колкото време имам и смея да твърдя, че има резултат
естествено комбинирано с подходящ режим на хранене и още малко други тренировки

03.09.06
19:19

какъв режим на хранене използваш...и кои мускулни групи основно се натоварват....има ли видим ефект от тренировките...

CR

03.09.06
21:24

НВД си правя
иначе мускулни групи - 1вите 2 седмици имах лека мускулна треска на бедрата отзад, имайки предвид, че краката ми са добре тренирани - 3 години ходя редовно на степ аеробика и тае бо
по принцип трябва и ръцете да натоварва, но аз не усещам, а по принцип съм хилава в ръцете
то не е толкова до натоварване на мускули
то си е кардио тренировка
мускули тренираш с тежести

14.09.06
16:20

Уреда е хубав. Май първо обаче трябва да разбереш, че неможеш да си избираш откъде да сваляш.

30.04.07
18:13

колебая се дали е удачен за отслабване за долната част на тялото...по принцип горе съм добре, но трябва да смъкна дупето и около краката а и целулит имам, та за това питам...естествено ще го съчетая и със съответен режим на хранене

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1