набирания

THE LIFETAKER

03.09.06
21:28

Здрасти. Значи искам да си направа една програма само с набирания и кофички. Това да ми е едната тренировка (защото едната тренировка ми е в даскало и там сме 1 час с преобличането 45мин  а и ам не ми дават да права тяга и клек). Та ако може да ми предложите нещо хубаво свързано с набирания и кофички(предимно), може да се включва и нещо друго, ще съм мн благодарен.

Saint

03.09.06
21:32

има един много як филм с руф райдерс от арената можеш да си го изтеглиш там ще видиш много интересни неща сигурен че ще ти е полезен.

03.09.06
21:40

[quote author=“THE LIFETAKER”]Здрасти. Значи искам да си направа една програма само с набирания и кофички. Това да ми е едната тренировка (защото едната тренировка ми е в даскало и там сме 1 час с преобличането 45мин  а и ам не ми дават да права тяга и клек). Та ако може да ми предложите нещо хубаво свързано с набирания и кофички(предимно), може да се включва и нещо друго, ще съм мн благодарен.

Чети сайта

Наистина защо не се чете малко повече тоя сайт не мога да разбера и това си е. Аз отначало колко съм го чел... И много по късно се регнах в форума, да не говорим колко време след това започнах да пиша  :)

Saint

03.09.06
22:08

[quote author=“boxerg”]Наистина защо не се чете малко повече тоя сайт не мога да разбера и това си е. Аз отначало колко съм го чел... И много по късно се регнах в форума, да не говорим колко време след това започнах да пиша  :)

по-лесно е да се пита от колкото да се потрудиш сам да си намериш информация.

За жалост и това е вярно ама мисля, че имаш ли желание всичко става. Така, че приятел интересувай се повече, определи си цели, отдели време за фитнес и тогава вече ще ти стане по - ясно за какво иде реч. Само с кофички и набирания не може да направиш нищо пълноценно.

THE LIFETAKER

03.09.06
23:08

[quote author=“boxerg”]За жалост и това е вярно ама мисля, че имаш ли желание всичко става. Така, че приятел интересувай се повече, определи си цели, отдели време за фитнес и тогава вече ще ти стане по - ясно за какво иде реч. Само с кофички и набирания не може да направиш нищо пълноценно.

Да бе знам,че не става само с кофички и набирания ,мене тва ще ми е само едната тренировка щото тогава нито има много време ,некви там ме разсейват,много хора има обикновенно и не мога да направа хубава тренировка та реших да тренирам малко по комплексно.
ОК ще чета.

IceMan

03.09.06
23:23

аз неразбирам какво лошо има в това,човек да пита!
защо не включиш и лицеви упори и чукчета от лег ?

10.09.06
20:06

По принцип съм се интересувал,просто питам ако можете да ми дадете някакъв съвет.Правя различни видове упражнения за коремната област, също така пия L-carnitin ии гледам какво ям и кога го ям.
Чисто и просто питам, така на вятъра, току виж изникнало нещо полезно:).

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1