03.09.06
21:28
Здрасти. Значи искам да си направа една програма само с набирания и кофички. Това да ми е едната тренировка (защото едната тренировка ми е в даскало и там сме 1 час с преобличането 45мин а и ам не ми дават да права тяга и клек). Та ако може да ми предложите нещо хубаво свързано с набирания и кофички(предимно), може да се включва и нещо друго, ще съм мн благодарен.
03.09.06
21:32
има един много як филм с руф райдерс от арената можеш да си го изтеглиш там ще видиш много интересни неща сигурен че ще ти е полезен.
[quote author=“THE LIFETAKER”]Здрасти. Значи искам да си направа една програма само с набирания и кофички. Това да ми е едната тренировка (защото едната тренировка ми е в даскало и там сме 1 час с преобличането 45мин а и ам не ми дават да права тяга и клек). Та ако може да ми предложите нещо хубаво свързано с набирания и кофички(предимно), може да се включва и нещо друго, ще съм мн благодарен.
Чети сайта
03.09.06
22:06
Наистина защо не се чете малко повече тоя сайт не мога да разбера и това си е. Аз отначало колко съм го чел... И много по късно се регнах в форума, да не говорим колко време след това започнах да пиша :)
03.09.06
22:08
по-лесно е да се пита от колкото да се потрудиш сам да си намериш информация.
03.09.06
22:11
За жалост и това е вярно ама мисля, че имаш ли желание всичко става. Така, че приятел интересувай се повече, определи си цели, отдели време за фитнес и тогава вече ще ти стане по - ясно за какво иде реч. Само с кофички и набирания не може да направиш нищо пълноценно.
03.09.06
23:08
[quote author=“boxerg”]За жалост и това е вярно ама мисля, че имаш ли желание всичко става. Така, че приятел интересувай се повече, определи си цели, отдели време за фитнес и тогава вече ще ти стане по - ясно за какво иде реч. Само с кофички и набирания не може да направиш нищо пълноценно.
Да бе знам,че не става само с кофички и набирания ,мене тва ще ми е само едната тренировка щото тогава нито има много време ,некви там ме разсейват,много хора има обикновенно и не мога да направа хубава тренировка та реших да тренирам малко по комплексно.
ОК ще чета.
03.09.06
23:23
аз неразбирам какво лошо има в това,човек да пита!
защо не включиш и лицеви упори и чукчета от лег ?