Слаби Kитки

04.09.06
02:39

Здравейте, комплексиран съм от ужасно клющавата ми китка и предмишница. Но досега не съм се замислял как мога да увелича масата на китката си, мисля че е невъзможно. Ако някой знае нещо и може да ми помогне нека да пише.

SA

04.09.06
07:22

има си упражнения за предмишница!!!

NI

04.09.06
08:45

Ами тва би могло да стане единствено ако качиш маса,друг начин няма :!:

ZW

04.09.06
11:06

Китката не можеш да увеличиш, но това не трябва да те притеснява до такава степен, аз имам примерно 16 см китка, 31 см предмишница и почти 40 см ръка и не е толкова зле, защото на фона на китката ръката изглежда по-голяма. Иначе за предмишницата има и гумички за стискане, аз си носех на времето навсякъде една с мен в джоба и си тренирах с нея. По-добре е обаче да включиш 2 упражнения за предмишница в програмата си.

04.09.06
11:32

[quote author=“stan40”]Здравейте, комплексиран съм от ужасно клющавата ми китка и предмишница. Но досега не съм се замислял как мога да увелича масата на китката си, мисля че е невъзможно. Ако някой знае нещо и може да ми помогне нека да пише.

аз лично имах проблеми с китките като изпитвах остри билки но отидох до личния лекар и ми каза че това е от разтежа (побертета) и да не се претиснявам до колкото предмишницата нз

LU

04.09.06
21:02

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“LuckyTeam”]маже ги със масс от млада свиня маика на мене поне много ми помогна!

По- смешен виц от тоя не съм чувал.  :P :P :P :P :P
А`ве хора ,ако няма какво да кажете,по- добре не пишете глупости :!:  :D

Хаххах яко беше нали!
А ся сериозно с кото и да са мацаш и кото и да праиш,оправия няма да видиш - с времето китките се приспособяват към дадена тежест и проблемите изчезват!Просто този период може да трае 2-3 месеца даже!

Кое му е смешното !!!!! Че предизвика такъв спам ли !!! И да ми отваряш работа тук, въздържай се занапред да не се наказваме
Спама зачистен
ASTOR

Китките са си кофти част и това си е. И аз често се оплаквам, че не ми харесва как работят моите ама какво да се праи  :wink: Китки, лакти, колена - все чувствителни работи. Прави по 2 упражнения за предмищница и трябва да се подобри.

Значи аз имам една черна гумичка за стискане,но не знам по колко повторения трябва да правя и може ли всеки ден да си я тренирам предмишницата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1