04.09.06
15:44
имам въпрос :къде ще ми препоръчате за физиотерапия с направление да отида за спортна травма. Кой препарат ще препоръчате за ставни възпаления и разтягвания с хондротин и глукозамин сулфат ..Артростоп ...
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
[quote author=“hakama”]имам въпрос :къде ще ми препоръчате за физиотерапия с направление да отида за спортна травма. Кой препарат ще препоръчате за ставни възпаления и разтягвания с хондротин и глукозамин сулфат ..Артростоп ...
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=18188
от надежда и обеля ти е най-удобно да идеш направо в отделението по физиотерапия на Пета Градска Болница. май сега ги водят мбал. иначе знам, че в обеля в 30 поликлиника може да се направи. обаче в голямата болница би трябвало да има повече апаратура. то зависи и какъв ти е проблема. иначе за ставните протектори и протекторите на лигаментите в тая темичка пише доста.
абе май ще ходя в една “Доверие ” ама там няма радар ,то май за ултразвука ли беше ..
направлението от касата ти дава право от 17 до 20 процедури. зависи колко процедури правиш на ден. ако правиш по 2 - да речем ултразвук с електроперапия, можеш да правиш 10 дена. зависи как ти ги броят. след това, физиотерапевта може да напише мнение за удължаване на физиотерапията и да направиш още 5 дена.
ами сега ги сметнах че 3 вида ми правят и са точно 20, но ми казаха че с а7 още преди д апочна терапията?! :) ама ще си искам второ направляние ,но те защо GP-то не дава по две направления на месец ,
В 30 пол-ка ходих и ми правиха електростимулация някаква за кръста ,обаче не ги нагряват с горещя вода , а направо студени ти ги слагат ,после я питам защо не не ги слагат в гореща вода ,тя се замисли терапевтката и ми каза че ги стерилизирали и няма страшно и ми посочи тези желязните алпаки ,и че са спраля топлата вода а бойлера не работил???
Аз й разправям че тов аси е кръст и с тези студени възглавнички ,не е много добре -”нама страшно то ще ти загрее от тока ”
баси работата ,в 8ма ли да ходя ,вече се хванах за главата,иначе имат един екстензивен стол който е много добър ,абе всичко имат там :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече