физиотерапия -къде ,надежда ,обеля

04.09.06
15:44

имам въпрос :къде ще ми препоръчате за физиотерапия с направление да отида  за спортна травма. Кой препарат ще препоръчате за ставни възпаления и разтягвания с хондротин и глукозамин сулфат ..Артростоп ...

04.09.06
21:36

[quote author=“hakama”]имам въпрос :къде ще ми препоръчате за физиотерапия с направление да отида  за спортна травма. Кой препарат ще препоръчате за ставни възпаления и разтягвания с хондротин и глукозамин сулфат ..Артростоп ...

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=18188

06.09.06
17:45

от надежда и обеля ти е най-удобно да идеш направо в отделението по физиотерапия на Пета Градска Болница. май сега ги водят мбал. иначе знам, че в обеля в 30 поликлиника може да се направи. обаче в голямата болница би трябвало да има повече апаратура. то зависи и какъв ти е проблема. иначе за ставните протектори и протекторите на лигаментите в тая темичка пише доста.

07.09.06
11:07

[quote author=“Salma_”]от надежда и обеля ти е най-удобно да идеш направо в отделението по физиотерапия на Пета Градска Болница. май сега ги водят мбал. иначе знам, че в обеля в 30 поликлиника може да се направи. обаче в голямата болница би трябвало да има повече апаратура. то зависи и какъв ти е проблема. иначе за ставните протектори и протекторите на лигаментите в тая темичка пише доста.

абе май ще ходя в една “Доверие ” ама там няма радар ,то май за ултразвука ли беше ..

13.09.06
18:45

то от касата дават само 7 дни баси  ,то колко трябва да е за да има ефект

14.09.06
12:43

направлението от касата ти дава право от 17 до 20 процедури. зависи колко процедури правиш на ден. ако правиш по 2 - да речем ултразвук с електроперапия, можеш да правиш 10 дена. зависи как ти ги броят. след това, физиотерапевта може да напише мнение за удължаване на физиотерапията и да направиш още 5 дена.

14.09.06
18:02

[quote author=“Salma_”]направлението от касата ти дава право от 17 до 20 процедури. зависи колко процедури правиш на ден. ако правиш по 2 - да речем ултразвук с електроперапия, можеш да правиш 10 дена. зависи как ти ги броят. след това, физиотерапевта може да напише мнение за удължаване на физиотерапията и да направиш още 5 дена.

ами сега ги сметнах че 3 вида ми правят и са точно 20, но ми казаха че с а7 още преди д апочна терапията?! :)  ама ще си искам второ направляние ,но те защо GP-то не дава по две направления на месец ,

02.10.06
17:41

В 30 пол-ка ходих и ми правиха електростимулация някаква за кръста ,обаче не ги нагряват с горещя вода , а направо студени ти ги слагат ,после я питам защо  не не ги слагат в гореща вода ,тя се замисли терапевтката и ми каза че ги стерилизирали и няма страшно и ми посочи тези желязните алпаки ,и че са спраля топлата вода а бойлера не работил???
Аз й разправям че тов аси е кръст и с тези студени възглавнички ,не е много добре  -”нама страшно то ще ти загрее от тока ”

  баси работата ,в 8ма ли да ходя ,вече се хванах за главата,иначе имат един екстензивен стол който е много добър ,абе всичко имат там  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1