ФИТНЕС ИНСТРУКТОР

04.09.06
16:13

Какво е необходимо за да станеш (добър) фитнес инструктор? Търсих из форума и не намерих нищо кой знае колко полезно. Знам, че за диплома се карат курсове като повечето са в София.

http://www.jobs.bg/courses/6074

Това е курс, намерен в нета; мн интересно за 2 седмици ако не си стъпвал в зала какъв инструктор ще направят от теб, но това е др въпрос!

Има ли инструктори в форума и ако да нека споделят какво е необходимо, за да си намериш работа като инструктор, заплащането г/д какво е (ест в различните зали е различно, но .. )  и всякви интересни неща :)

Курса е 2 седмици минава на два етапа изучаване на дадени тренировъчни програми и теоритична част. Това че е 2 седмици няма значение ако се загледаш в повечето обяви навсякаде ги интересува стажа а не каква диплома имаш.

04.09.06
17:49

стажа ти като инструктор или като занимаващ се с бб ?

04.09.06
18:05

Е сигурно като инструктор ;)
Според мен първо трябва да се забелязва чрез тялото ти, че знаеш какво правиш.

04.09.06
18:26

То трябва да имаш нещо в главата, преди всичко-познавам много здрави момчета, които освен да си направят една стероидна схема, за друго не ги бива, въпреки че са с добри тела.

04.09.06
19:21

Ако съдя по себе си стигам до извода, че колкото повече човек ври и кипи, тренира и се развива толкова повече знания натрупва. Значи в тази професия най-важното е опитът.

04.09.06
20:36

Преди време имаше 2-3 теми като тази - намерете ги - там бяхме писали какво се иска за да си инструктор, какви са плюсовете и минусите и т.н...

а въпросният курс ми изглежда малко несериозен, според мен курсовете за фитнес инструктори трябва да се водят от хора, които имат опит на такава позиция. Това че някой има тяло или че е бил културист не го прави инструктор - между 2те има голяма разлика. ;) Малко е прехвален този курс :)

Имах предвид като инструктор стаж. Това е най-важното. Влезни  в някоя търсачка за работа и ще видиш какви са изискванията.

05.09.06
00:07

Един съвет от мене, поискаи сертификата на фирмата която провежда курса и каде важи тази дипломка само за България или целият свят или Европа,заЩото тука където се намирам аз (в 4ужбина ) се предлагат такива курсове но пове4ето са фантоми, където и да отидеШ не вървят дипломите.Единствените които вървят имат сертификат от  IFBB/EBFF и важат в 174 страни в целият свят вклу4ително и България.Така 4е заинтересуваи се за лиценза и къде важат и имат ли сертификат  IFBB/EBFF като се запиШа Ще коментирам как седят неЩата

05.09.06
01:01

мерси братлета, че помагате с инфо :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1