04.09.06
21:32
здравейте бб маняци. Имам огромен проблем и разчитам на помоща ви 8) Значи преди време усилено тренирах(стажа ми БЕШЕ 2 години и малко) самоче от 4/5 месеца на съм съм спрял изцяло да се занимавам с фитнес и сега на нищо да преличам.. изцяло съм се променил(отрицателно) :( :cry: бях към 85 кила сега... 60 :cry: :cry: :cry: сега пак почвам да тренирам самоче незнам как да почна.. до кадето съм стигнал преди ли или нова програма за по начинаещи.. дайте малко акъл... и за килата помогнете.. искам мускули.. как пак да си възвърна резултатите :cry:
ПОМАГАЙТЕ че съм много очаян вече... :cry:
10х 8)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим04.09.06
21:48
Свалил си 25 кг.?! Доста интересно бих казал. Ами започни да тренираш с базови упражнения с 8 повторения да кажем и така докато се “усъзнаеш”. Щом си свалил толкова много може би ще ти трябва тренировка за начинаещи наистина. И все още не мога да го проумея :o
04.09.06
21:48
Започни малко с тренировки за цялото тяло, колкото да се възтановиш и ако мислиш че можеш по програма за по напреднали ...... - решението е твое.
04.09.06
21:57
тренирай си по старата програма с кила който можеш да вдигаш и постепенно качвай нагоре за мене такова нещо като програма за начинаещ няма тва са пълни глупости.аз съм на принципа винаги да вдигам тежко още от началото си започнах с една програма и до ден днешен не сам я сменял вече 2 години и половина това с “програмите за начинаещи” е оправдание да не дигаш тежко
04.09.06
22:02
Не съм съгласен с това да не се сменя програмата. И изобщо не съм съгласен, че програмите за начинаещи за глупости. Не искам да задълбаваме в такива глупости, защото разваляме темата на момчето.
@boxerg ми и да не ти се вярва е така... :cry:
Ми ок начи както предполагах трябва пак от нулата да почвам :cry: (аз си пазя в един тефтер всички програми и подобни... и ще почна от първата ми и така... с колкото мога тежко 8) ) дано си възвърна резултатите и килата защото просто съм много отчаян... :cry:
П.П. мисля и да продължа и добавките които зимах.. но дали не е по добре да изчакам 3/4 месеца или веднага да ги почвам :roll:
10х
:cry: :cry: :cry:
[quote author=“bolkers”]@boxerg ми и да не ти се вярва е така... :cry:
Ми ок начи както предполагах трябва пак от нулата да почвам :cry: (аз си пазя в един тефтер всички програми и подобни... и ще почна от първата ми и така... с колкото мога тежко 8) ) дано си възвърна резултатите и килата защото просто съм много отчаян... :cry:
П.П. мисля и да продължа и добавките които зимах.. но дали не е по добре да изчакам 3/4 месеца или веднага да ги почвам :roll:
10х
:cry: :cry: :cry:
Ами чесно казано първо дигай и се храни без добавки 1-2 месеца и след това ги почни,така според мен е най-добре...
04.09.06
22:33
bolkers не се сърди ,но моето мнение е ,че сега всъщност почваш фитнеса и изобщо не си бил 85 кила просто е не възможно човек със стаж 2 години за 4 месеца да допусне да спадне 25 кила. :wink:
Помисли ти трябва да си целия нацепен ...
[quote author=“The Prowler”]bolkers не се сърди ,но моето мнение е ,че сега всъщност почваш фитнеса и изобщо не си бил 85 кила просто е не възможно човек със стаж 2 години за 4 месеца да допусне да спадне 25 кила. :wink:
Виж му регистрацията кога е и виж колко мнения има... :roll: :roll:
[quote author=“The Prowler”]bolkers не се сърди ,но моето мнение е ,че сега всъщност почваш фитнеса и изобщо не си бил 85 кила просто е не възможно човек със стаж 2 години за 4 месеца да допусне да спадне 25 кила. :wink:
абе ти като незнаеш не дрънкай глупости :evil:
edit: даммм djpetko и аз така мислих.. ми ок ще почакам :P
Оффф дано като си почна пак тренировки диета и сичко... де се оправя :? :wink: :cry:
[quote author=“djpetko”][quote author=“The Prowler”]bolkers не се сърди ,но моето мнение е ,че сега всъщност почваш фитнеса и изобщо не си бил 85 кила просто е не възможно човек със стаж 2 години за 4 месеца да допусне да спадне 25 кила. :wink:
Виж му регистрацията кога е и виж колко мнения има... :roll: :roll:
offtopic:
Това да не те залъгва , болкерс-а беше най активния спамер някога но се поправи.Така че от мненията не се водете
[quote author=“bolkers”]здравейте бб маняци. Имам огромен проблем и разчитам на помоща ви 8) Значи преди време усилено тренирах(стажа ми БЕШЕ 2 години и малко) самоче от 4/5 месеца на съм съм спрял изцяло да се занимавам с фитнес и сега на нищо да преличам.. изцяло съм се променил(отрицателно) :( :cry: бях към 85 кила сега... 60 :cry: :cry: :cry: сега пак почвам да тренирам самоче незнам как да почна.. до кадето съм стигнал преди ли или нова програма за по начинаещи.. дайте малко акъл... и за килата помогнете.. искам мускули.. как пак да си възвърна резултатите :cry:
ПОМАГАЙТЕ че съм много очаян вече... :cry:
10х 8)
Абе bolkers,ти отново ме потресе бе човек.Как постигна за 4 месеца да свалиш 25кг. :shock: Това не е нормално или не си тренирал преди”чисто”/което не ми се вярва/ или има някакъв здравословен проблем/да не се случва де/ или нещо си се объркал
05.09.06
10:57
Тва е ужасно много бе човек,сега би трябвало кожата да ти е много отпусната,пък и тва изобщо не е здравословно,по-добре иди на преглед,толкова рязко спадане на килограмите е меко казано ненормално и притеснително :?
05.09.06
10:59
Нали баща ти беше фитнес трен.ор - той може да ти даде компетентен отговор :D
пич, спирай наркотиците и почвай пак да тренираш :? 25кг за 4 месеца??? :shock:
05.09.06
11:25
бе ко го гледате тоя ве той е най големия спамер в целия форум да не говорим че пуска секи път некви идеотски и невъзможни теми лъже като незнам кво ... ако някой не го познава да му прочете сички мнения ...
JiVk0 , ronnieC - ще се направя че не съм ви прочел мненията :? :evil:
мансон татко с кво може да ми помогне и на него не му се вярваше... той ми каза че максимум 10 кила е смъквал и то за малко повече време дори и че 25 не е било хич добре ... и каза че нз.. как точно е станало...само ме окъражи като ми каза че пак като почна да дигам ще се оправя... :?
Я провери дали кантара е добре :)
хихихи другото което може да е сигурен ли си че си бил 85 а не 65 ?
05.09.06
22:15
[quote author=“bolkers”]JiVk0 , ronnieC - ще се направя че не съм ви прочел мненията :? :evil:
мансон татко с кво може да ми помогне и на него не му се вярваше... той ми каза че максимум 10 кила е смъквал и то за малко повече време дори и че 25 не е било хич добре ... и каза че нз.. как точно е станало...само ме окъражи като ми каза че пак като почна да дигам ще се оправя... :?
Добре,значи баща ти,ти е казал всичко,а ти искаш съвет от тук,смисъл с какво може някой да ти помогне,ти ако не ядеш няма какво да мислиш за тренировки изобщо,то само с тях ако ставаше...
05.09.06
22:19
[quote author=“Nikito1”][quote author=“bolkers”]JiVk0 , ronnieC - ще се направя че не съм ви прочел мненията :? :evil:
Добре,значи баща ти,ти е казал всичко,а ти искаш съвет от тук,смисъл с какво може някой да ти помогне,ти ако не ядеш няма какво да мислиш за тренировки изобщо,то само с тях ако ставаше...
Иска да му бутаме храната в устата.
[quote author=“Nikito1”][quote author=“bolkers”]JiVk0 , ronnieC - ще се направя че не съм ви прочел мненията :? :evil:
ми просто искам да чуя и ваще мнения и съвети... :roll: :wink:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече