Загина ловецът на крокодили

04.09.06
22:23

http://imgsrv.1010wins.com/image/DbGraphic/200609/350537.jpg

http://news.ibox.bg/news/id_390895676

Загина един велик човек.Неговата любов и страст към природата и животните беше неограничена.Възхищавах му се и си мечтаех да го срещна един ден (колкото и наивно да звучи)
Аз вярвам,че той не е мъртъв,защото винаги ще живее в сърцата ни.
Поклон пред светлата му памет.

Знам,че темата няма нищо общо с бодибилдинга.Заключете я ако искате .
Пускай линк към картинките ,а не ги поствай моля
ASTOR

JI

04.09.06
22:33

наистина нелепо ската го е уцелил право в сърцето със жилото си .
Никакъв шанс за реакция .

04.09.06
22:38

R.I.P.

04.09.06
22:43

Беше велик човек!! Филмите му винаги са били интересни. Наистина си обичаше работата и я вършеше страхотно... жалко ще ни липсва!!

Поклон!!

04.09.06
22:45

RESPECT най - великия

Човек, който познаваше смъртта и не се страхуваше от нея. Беше я превъзмогнал.

Поклон!

04.09.06
23:02

Аз лично съм в шок...
R.I.P.

ST

04.09.06
23:06

Наистина много тьжно :cry: Човека има сьпруга и 2 дечица. :(

04.09.06
23:09

Думите са излишни втори няма да има. Поклон !

RE

04.09.06
23:11

Поклон пред този много смел човек.

SP

04.09.06
23:25

Той доказваше, че човек няма граници. Благодаря му и се покланям пред него.

04.09.06
23:39

Темата няма нищо общо с фитнеса, но мисля че трябва да отдадем значимото на СТИВ ЪРВИН - ЛОВЕЦА НА КРОКОДИЛИ
Беше просто най-добрия, не само с крокодили, но и змии и други гадинки
Да си отиде от това дето защитава, Съдбата си прави срашни иронии понякога
Мир на праха му

04.09.06
23:42

Поклон пред светлата му памет,когато съм гледал предаванията винаги съм му се възхиЩавал на смелостта която е имал да се изправи пред такива гадинки.

05.09.06
00:40

наистина си отиде един  буквално безстрашен човек !

DI

05.09.06
10:47

Приживе Ървин правеше изключително рискови номера, дразнейки крокодил, докато държи в едната си ръка сина си,

Тоя чичка иначе ме много кефеше. Просто е толкова откачен че нямам думи. Само като му слушам гоора ми е смешно. Жалко за него, но изобщо не е неочаквано, даже се чудя как не е станало по-рано.

05.09.06
11:14

Абсолютно, много се вживяваше, само да стоиш и да го гледаш ти е интересно
Например вземе някоя змия и я гали “Погледнете каква красавица” така казваше човека, но това беше неговия живот - грижата и защитата на животните,а умря именно от животно....

[quote author=”Боби Димитров в своя блог”]Бат Стив, The Crocodile Hunter, звездата на Animal Planet, изродът с австралийски акцент, човекът „това е много отровна змия и никога не я настъпвайте по опашката, както съм направил в момента“... почина в трагичен инцидент с морска котка (скат). ...

Гледал съм негови предавания, но от нямане какво да правя. Сега с удоволствие бих изгледал няколко ... каква ирония  :(

Преди около година пак пуснаха слух че е загинал. От отровна змия. Иска ми се пак да е съшият майтап, но май ще се окаже истина този път...
Беше малко луд, ясно, че предаванията му са шоу, но малко прекаляваше, виждал съм го целият одран по лицето от варан, ухапан от змия и с лапето си на ръце да храни крокодили...
Във всеки случай за мен той беше истински природолюбител. Тези неща ги правеше за да опази и пропагандира живоните на земята и целта на цялата му идиотия беше да реабилитира в очите на хората дори и омразни твари като акулите, крокодилите или змиите. Да покаже, че и те имат красота и че са част от света, която си заслужава да бъде опазена.
Надявам се смъртта му да не остане на вятъра или да не се изтълкува просто като лудост и като “ето какво става, когато си играеш с огъня”.
Искрено се надявам, че делото му по опазване на животните няма да остане незабелязано и ще намери последователи. Дори и да не е точно по неговият метод, а малко лудост задължително ще е необходима на всеки, захванал се в съвременния свят да опази нещо, било то къртица или алигатор.
Ако това стане, смъртта му остава трагедия, но животът и делото му не са били напразно.....
Вечна му памет.

05.09.06
16:25

[quote author=“D3BEP”]Преди около година пак пуснаха слух че е загинал. От отровна змия. Иска ми се пак да е съшият майтап, но май ще се окаже истина този път...

Истина е по CNN го даваха.

RE

05.09.06
16:34

[quote author=“kao”]Беше велик човек!! Филмите му винаги са били интересни. Наистина си обичаше работата и я вършеше страхотно... жалко ще ни липсва!!

Поклон!!

05.09.06
16:37

Бог да го прости!
Пред делото му думите не струват нищо...

http://www.metacafe.com/watch/232157/steve_irwins_memorial_show/

Много ми харесваха филмите му. Всичко беше интересно в тях. Много си обичаше и разбираше пт работата  :cry:
Поклон

Дам, за съжаление.... Всичко е вярно.
Сайтът на крокодилския ловец е достъпен без личната информация за него, а Уикипедия вече дори публикуваха дата на смъртта му. Все още имах някакви съмнения, но вече не...

05.09.06
22:52

Истина е щом мина по всички новинарски емисии
Сега дават по АНИМАЛ ПЛАНЕТ за него пише в памет на Стив ...

05.09.06
22:57

R.I.P.  :cry:  :x :?

Между другото може след време да пуснат частта в която точно е ужилен от ската !!

06.09.06
15:05

[quote author=“fixer2”]R.I.P.  :cry:  :x :?

Между другото може след време да пуснат частта в която точно е ужилен от ската !!

И за какво ти е да виждаш как човека умира? Зрелища ли искаш... :?  Не е нужно да отговаряш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1