Татос

05.09.06
02:18

Здравейте, искам да попитам следното нещо.На 17 години сам и искам да си направа татос около пъпа.Имам още много да раста и се занимавам с бодидилнг, притесняваме това дали ще се разтегне татоса като порасна и напълнея(не говора за шкембе).Благодаря ви предварително

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

05.09.06
08:24

Твърде възможно. За това тату се правят на места, където кожата не се разтяга толкова.

head_hunter

05.09.06
09:16

[quote author=“Lamq”]Здравейте, искам да попитам следното нещо.На 17 години сам и искам да си направа татос около пъпа.Имам още много да раста и се занимавам с бодидилнг, притесняваме това дали ще се разтегне татоса като порасна и напълнея(не говора за шкембе).Благодаря ви предварително

Това зависи вече от типа кожа. Аз моя си го направих на 20 години - тогава бях 54-55 кг. сега вече съм на 26 и съм 80 кг. не се е променил. Много зависи и от самия татус.

аз имам на бедрото,но искам да си направя и на корема отстрани.да ти кажа и аз се чудя ще се промени ли-все пак при жените е по-опасно,защото се предполага раждане...
наистина си е до човек-знам за едно момиче дето като роди и татуса и се измести и се разкриви.в същото време познавам друга ,която роди и абсолютно никаква промяна няма...трябва да попиташ в някое студио.мисля си ,че ако си склонен към стрии,напълняването може да навреди на татуса :roll:
но все пак си момче-немисля ,че би имал голями проблеми с това.а ако някой ден пуснеш корем,така или иначе няма да ти е до това да си го показваш(т.е. дори да ти стане нещо на татуса това не е място дето все да е на показ)
:idea: мисля си ,че ако качването ти е постепенно ,няма да има проблем ,защото кожата ще има време да се приспособи.и все пак мисли добре преди да се надупчиш :wink:

05.09.06
13:49

Различно е при всеки човек,аз имам на плешката и първите месеци даже не тренирах гръб,защото си мислех,че ще я прецакам,но после осъзнах колко съм тъп и си почнах тренировки на гръб.Сега чакам зимата и отивам още 2 да си шаря :D

05.09.06
15:32

Има наистина такива неща като разтягане и е много възможно и почти сигурно че татоса ще се разтегне при напълняване , но това всичко се оправа отиваш при човека който ти го е правил и той ти го запълва и редактира и всичко си е окей , така че не се притеснявай,,, това е моето мнение.
Пък и съм виждал такива случай , момче си направи татос и ръката му беше около 30 незнам дали имаше и толкова даже , започна да зоба , ръката му порасна на 36 -37 , татоса му беше на рамото на дясната ръка разтегна се и се виждаше как на места стои бяло и прекъсната , отиде при човека който му го е правил запътлни ми го и сега всичко си е окей ;)

05.09.06
18:57

http://www.metacafe.com/watch/157806/tatoo_remover/ малко хумор по темата

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1