Проблем сас Рамената

AS

05.09.06
02:52

здравеите имам сериозен проблем едното ми рамо се е качило на горе и изглежда доста смешно помогнете незнам от какво е това от трапеца ли или от самото рамо незнам тренирам от 1 година и половина и не ми е ставало така

Nikito1

05.09.06
11:01

Абе човек,да не би да си си измъкнал рамото от ставата?болка чувстваш ли,ако има болка значи трябва да отидеш да ти го наместят веднага :!:

05.09.06
11:16

Малко несериозно си го обяснил, ама ако имаш предвид, че като се погледнеш  в огледало едното ти рамо седи по-нагоре от другото, ходи на лекар, че сигурно имаш гръбначно изкривяване ...

Nikito1

05.09.06
11:58

[quote author=“x_3_mar”]Малко несериозно си го обяснил, ама ако имаш предвид, че като се погледнеш  в огледало едното ти рамо седи по-нагоре от другото, ходи на лекар, че сигурно имаш гръбначно изкривяване ...

Е щом преди не му е ставало така,значи не вярвам да е гръбначно изкривяване,най-вероятно му се е извадило от ставата рамото и трябва да се намести,но няма да е зле да обясни малко по-добре :!:

AS

05.09.06
16:29

не ме боли рамото правих си гърди нормално неска ще си правя гръб но наистина като се погледна в огледалото едноото  рамо е по нагоре.Правих трапец сас дамбели и каточели единия трапец ми се напомпваше повече но аз си мислех че си въобразявам,но сега като погледна единия ми трапец е по голям от другия саответно и рамото ми е по нагоре.

05.09.06
16:32

Много по-нагоре или не чак толкоз, защото може да  е просто въпрос на асиметрия - разлика м-ду лявата и дясната половина на тялото, нещо което го има при всеки. :) 
Възможно е, преди да не се е забелязвало или просто сега да си се зазяпал повечко.

AS

05.09.06
17:17

ами  незнам дали е много или малко ама си личи даже други хора като ме видят ми казват че едното ми е по нагоре щом си личи хич не е малко нагоре.да поясня пак единия ми трапец е по голям от другия.

Ами аз също си мислех, че има нещо такова но явно е било визуална измама или нещо такова. При теб обаче мисля, че е повече щом даже и другите го забелязват. Защо не отделиш 2 часа да отидеш на лекар. Може да е гръбначно изкривяване, а това не е много хубаво.

05.09.06
19:32

Nikito1 ако е извадено рамо до сега 100 пъти да е разбрал :) наи-малкото защото щеше да тича за лекар! Иначе asdfghjkl11 като се погледнеш  в отпуснато състояние триъгълниците които образуват талията и предмишниците ако не са еднакви си е гръбначно изкривяване.

AS

05.09.06
20:43

имали някакфа вероятност да е от това че единия ми трапец е по голям от другия

NO

05.09.06
21:44

Вероятно е гръбначно изкривяване... имам един познат, който е компютърджия и си носи лаптопа и всичките там други глупости в една чанта и рамото, с което я носи му седи видимо по-високо от другото и това вече му е нормалната стойка. Предполагам, че твоя случай е подобен и ако си личи и те дразни може би е добре да те прегледа специалист и да ти каже какво да правиш.

Nikito1

05.09.06
22:17

Добре според мен най-добре ще е да си дадеш една снимка да видим за кво става въпрос,дали наистина е толкова зле :roll:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1