Странно

JO

05.09.06
08:27

вечер преди да си легна около половин час преди това ям и си лягам сутринта като се стана изпитвам страшен глад направо болки в корема, за мен това е добре щото имам апетит и си ям доста а целта ми е да кача но от какво може да е това

05.09.06
10:10

хехехехе,абе ти не си ли разбрал ,че това си е нормално.значи като се наядеш  обилно късно вечер и легнеш ,на сутринта си 100% гладен като вълк.аз сутрин не закусвам и никога не ми се е закусвало(сега се мъча да ям и сутрин),но когато съм яла преди лягане,дори и на мен ми стържи корема сутринта.незнам как може да се обесни това-може би корема се разтяга,но по-вероятно е свързано с процесите на смилане и усвояване на храната по време на сън...нямам си идея ,но е факт!
еее,щом целиш качване-вече знаеш как да предизвикаш апетита! :lol:

05.09.06
12:28

[quote author=“Johnny”]вечер преди да си легна около половин час преди това ям и си лягам сутринта като се стана изпитвам страшен глад направо болки в корема, за мен това е добре щото имам апетит и си ям доста а целта ми е да кача но от какво може да е това

То и аз съм така, нищо странно

05.09.06
14:00

[quote author=“Johnny”]вечер преди да си легна около половин час преди това ям и си лягам сутринта като се стана изпитвам страшен глад направо болки в корема, за мен това е добре щото имам апетит и си ям доста а целта ми е да кача но от какво може да е това

имам същия проблем малко е странно но като стана ожасно сам гладен корема ми къркори и след 15 минути ми минава (без да сам закусвал) аз си го обеснявам единствено от това че организма още не се е събудил  :roll:

05.09.06
14:36

Всичко е въпрос на свикване ! Свиканл съм да ям в определени часове ( наи вече междучасията ) и дори като не съм на училище огладнявам когато стане приблизително време за междучасие(голямото) и не ми е странно че ако не ям около 30-тина мин ми минава и не се чувствам гладен просто организма е свикнал да поема храна тогава и те подсеща :) а за това сутринта е така :) аз наи обичам преди да си легна да хапна малко кисело мляко или някакъв плод и сутринта просто се събуждам с вилица  :shock:  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1