05.09.06
18:29
Търся си лежанка.И ако може да ми кажете някакви магазини и цени на що годе добри лежанки на нормални цени.
Ако има интернет сайтове ще съм още по благодарен ! това е което ме интересува
Надявам се да не съм сбъркал Раздела тъй като не намерих нито един раздел отговарящ на това което търся
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим05.09.06
20:21
http://www.flexcom-bg.com/index.html
http://www.mgbuildingbg.com/
Eй на тез двете и цените са №1 :)
днес се поразтърсих и ходих до JC Fitness на околовръстното ето и интернет сайта :
www.jk-fitness.com
Там има всичко ;)
Благодаря за помоща ви ще прегледам страниците
Гледах разни работи...харесаха ми много неща но и цените са стабилни..
Доста стабилни...като гледам, една лежанка върви над 1700лв..една дъска за коремни преси е към 300 кинта.... :shock:
Виж и на този сайт http://www.sportbul.com/
Уредите са Кетлер и определено са на по-приемливи цени. :)
За мен е важно лежанката да не е голяма + опция за използване на дъмбели.А нещо по малко тъй като я взимам за вкъщи.А като се замисля скрипеца също е добра идея...но си имам лост
Посетих и МЕТРО като случайно минах и видях огромния билборд на който пише “Фитнес Уреди” Там видях...доста интригуващи уреди на доста добри цени.
Та значи уред марка “Titan1”-Горен/Долен скрипец.... абе накратко Комбиниран уред за около 430 лв. (50кг тежести)
Ако някой знае нещо повече да си даде коментара
08.09.06
13:36
[quote author=“Scatman”]За мен е важно лежанката да не е голяма + опция за използване на дъмбели.А нещо по малко тъй като я взимам за вкъщи.А като се замисля скрипеца също е добра идея...но си имам лост
Посетих и МЕТРО като случайно минах и видях огромния билборд на който пише “Фитнес Уреди” Там видях...доста интригуващи уреди на доста добри цени.
Та значи уред марка “Titan1”-Горен/Долен скрипец.... абе накратко Комбиниран уред за около 430 лв. (50кг тежести)
Ако някой знае нещо повече да си даде коментара
аз нямам достатъчно място в нас иначе и аз бих си взел още някой и друг уред...за сега съм само с лежанка, вело, криво лост, дъмбели и около 100 кг. свободни тежести...мъкаа :?
[quote author=“martinnest”]
аз нямам достатъчно място в нас иначе и аз бих си взел още някой и друг уред...за сега съм само с лежанка, вело, криво лост, дъмбели и около 100 кг. свободни тежести...мъкаа :?
А прав лост?
08.09.06
13:46
[quote author=“NRG52”][quote author=“martinnest”]
А прав лост?
Е естествено.. :lol: Може ли без него. :wink:
Лоста е наистина задължителен за домашно ползване аз имам такъв пък и не заема много място ;)
11.09.06
17:15
Здравейте!искам да попитам за един сайт ,но нз.дали няма да стане реклама.трябва ми инфо за него,дали е надежден.ще може ли да напиша кой е ?
12.09.06
13:07
ми дай на ЛС :wink:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече