05.09.06
18:29
Търся си лежанка.И ако може да ми кажете някакви магазини и цени на що годе добри лежанки на нормални цени.
Ако има интернет сайтове ще съм още по благодарен ! това е което ме интересува
Надявам се да не съм сбъркал Раздела тъй като не намерих нито един раздел отговарящ на това което търся
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
05.09.06
20:21
http://www.flexcom-bg.com/index.html
http://www.mgbuildingbg.com/
Eй на тез двете и цените са №1 :)
днес се поразтърсих и ходих до JC Fitness на околовръстното ето и интернет сайта :
www.jk-fitness.com
Там има всичко ;)
Благодаря за помоща ви ще прегледам страниците
Гледах разни работи...харесаха ми много неща но и цените са стабилни..
Доста стабилни...като гледам, една лежанка върви над 1700лв..една дъска за коремни преси е към 300 кинта.... :shock:
Виж и на този сайт http://www.sportbul.com/
Уредите са Кетлер и определено са на по-приемливи цени. :)
За мен е важно лежанката да не е голяма + опция за използване на дъмбели.А нещо по малко тъй като я взимам за вкъщи.А като се замисля скрипеца също е добра идея...но си имам лост
Посетих и МЕТРО като случайно минах и видях огромния билборд на който пише “Фитнес Уреди” Там видях...доста интригуващи уреди на доста добри цени.
Та значи уред марка “Titan1”-Горен/Долен скрипец.... абе накратко Комбиниран уред за около 430 лв. (50кг тежести)
Ако някой знае нещо повече да си даде коментара
08.09.06
13:36
[quote author=“Scatman”]За мен е важно лежанката да не е голяма + опция за използване на дъмбели.А нещо по малко тъй като я взимам за вкъщи.А като се замисля скрипеца също е добра идея...но си имам лост
Посетих и МЕТРО като случайно минах и видях огромния билборд на който пише “Фитнес Уреди” Там видях...доста интригуващи уреди на доста добри цени.
Та значи уред марка “Titan1”-Горен/Долен скрипец.... абе накратко Комбиниран уред за около 430 лв. (50кг тежести)
Ако някой знае нещо повече да си даде коментара
аз нямам достатъчно място в нас иначе и аз бих си взел още някой и друг уред...за сега съм само с лежанка, вело, криво лост, дъмбели и около 100 кг. свободни тежести...мъкаа :?
[quote author=“martinnest”]
аз нямам достатъчно място в нас иначе и аз бих си взел още някой и друг уред...за сега съм само с лежанка, вело, криво лост, дъмбели и около 100 кг. свободни тежести...мъкаа :?
А прав лост?
08.09.06
13:46
[quote author=“NRG52”][quote author=“martinnest”]
А прав лост?
Е естествено.. :lol: Може ли без него. :wink:
Лоста е наистина задължителен за домашно ползване аз имам такъв пък и не заема много място ;)
11.09.06
17:15
Здравейте!искам да попитам за един сайт ,но нз.дали няма да стане реклама.трябва ми инфо за него,дали е надежден.ще може ли да напиша кой е ?
12.09.06
13:07
ми дай на ЛС :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече