Помош за един френд

MA

05.09.06
18:51

Значи може ли малко помощ, че един френд се чуди как да напалнее и му трябва хранителен режим но няма интернет да ви пита лично
зат ово може ли да му кажете,неговете данни са :
188-см
66-кг
17-г
много ви моля даите ми отговор  :lol:

05.09.06
18:58

Със гейнер ще напалнее но все пак зависи и от организмът му а пък като гледам и кг явно е сас бърз метаболизъм та ще помогне .

SA

05.09.06
19:09

абе махнете го този гейнър най-добре е да си вземе някой добър протейн за изграждане на чиста мускулна маса.

NI

05.09.06
22:28

[quote author=“Saint”]абе махнете го този гейнър най-добре е да си вземе някой добър протейн за изграждане на чиста мускулна маса.

Е няма нужда от чиста мускулна амса на толкова малко килограми,просто има нужда от килца,каквито и да са,нека да докара до 75 и тогава да мисли за чисто;)

FZ

06.09.06
15:51

[quote author=“Master_bg90”]Значи може ли малко помощ, че един френд се чуди как да напалнее и му трябва хранителен режим но няма интернет да ви пита лично
188-см
66-кг
17-г

Кажи му да си вземе гейнърче .
Той тренира ли  :?:

MA

08.09.06
13:37

Ми тои си по тренирва от време на време по 3 пати в седмицата помпи.
благодаря ви за помоща но ако може някои от вас да му изготви хранителен режим
или програма по която да напалнее малко ша съм ви бескраино благодарен  :lol:  :lol:  :lol:
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

08.09.06
17:14

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=157936&highlight=#157936
Мен тук ме посъветваха много добре и имам напредук с масата а на  него дори ще му е по лесно

RE

09.09.06
13:10

Гейнера на Масъл Джус на Ултимейт нутришън, на Юниверсал Мега мас 3000 това са добри гейнери които ще ти свършат работа.

Аз не съм фен на гейнерите. Бих препоръчал високо процентен суроватъчен протеин. В комбинация с правилна и умерена тренировка всичко ще е наред.

FZ

09.09.06
13:58

Гейнерите на Мусаши също са хубави  :wink:

10.09.06
18:32

[quote author=“Master_bg90”]Значи може ли малко помощ, че един френд се чуди как да напалнее и му трябва хранителен режим но няма интернет да ви пита лично
188-см
66-кг
17-г

Като чета такива въпроси и ми се плаче.... какво значи да напълнее? Само от тази дума ми става ясно колко си заблуден,може да ми се обидиш,но е така.На такъв въпрос отговорът ми е: Да си купува по 2 хляба на ден и 1 кг кайма и да си прави принцеси.бади сигурен че ще напълнее,и чети чети специализирана литература,това е пътят.

17.09.06
22:28

И в краина сметка кое е по добре за напълняване Суроватачин протеин или Гейнър

SP

17.09.06
23:04

[quote author=“avirex”]И в краина сметка кое е по добре за напълняване Суроватачин протеин или Гейнър

Всъщност за напълняване е най-важно да имаш калории в +. И да си набавяш тези калории от добри източници и да имаш 2гр на килограм протеин. Това го постигай или с гейнер или със суроватка - твой си избор.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1