05.09.06
18:51
Значи може ли малко помощ, че един френд се чуди как да напалнее и му трябва хранителен режим но няма интернет да ви пита лично
зат ово може ли да му кажете,неговете данни са :
188-см
66-кг
17-г
много ви моля даите ми отговор :lol:
Със гейнер ще напалнее но все пак зависи и от организмът му а пък като гледам и кг явно е сас бърз метаболизъм та ще помогне .
05.09.06
19:09
абе махнете го този гейнър най-добре е да си вземе някой добър протейн за изграждане на чиста мускулна маса.
05.09.06
22:28
Е няма нужда от чиста мускулна амса на толкова малко килограми,просто има нужда от килца,каквито и да са,нека да докара до 75 и тогава да мисли за чисто;)
06.09.06
15:51
[quote author=“Master_bg90”]Значи може ли малко помощ, че един френд се чуди как да напалнее и му трябва хранителен режим но няма интернет да ви пита лично
188-см
66-кг
17-г
Кажи му да си вземе гейнърче .
Той тренира ли :?:
08.09.06
13:37
Ми тои си по тренирва от време на време по 3 пати в седмицата помпи.
благодаря ви за помоща но ако може някои от вас да му изготви хранителен режим
или програма по която да напалнее малко ша съм ви бескраино благодарен :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
08.09.06
17:14
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=157936&highlight=#157936
Мен тук ме посъветваха много добре и имам напредук с масата а на него дори ще му е по лесно
09.09.06
13:10
Гейнера на Масъл Джус на Ултимейт нутришън, на Юниверсал Мега мас 3000 това са добри гейнери които ще ти свършат работа.
09.09.06
13:40
Аз не съм фен на гейнерите. Бих препоръчал високо процентен суроватъчен протеин. В комбинация с правилна и умерена тренировка всичко ще е наред.
09.09.06
13:58
Гейнерите на Мусаши също са хубави :wink:
10.09.06
18:32
[quote author=“Master_bg90”]Значи може ли малко помощ, че един френд се чуди как да напалнее и му трябва хранителен режим но няма интернет да ви пита лично
188-см
66-кг
17-г
Като чета такива въпроси и ми се плаче.... какво значи да напълнее? Само от тази дума ми става ясно колко си заблуден,може да ми се обидиш,но е така.На такъв въпрос отговорът ми е: Да си купува по 2 хляба на ден и 1 кг кайма и да си прави принцеси.бади сигурен че ще напълнее,и чети чети специализирана литература,това е пътят.
И в краина сметка кое е по добре за напълняване Суроватачин протеин или Гейнър
17.09.06
23:04
[quote author=“avirex”]И в краина сметка кое е по добре за напълняване Суроватачин протеин или Гейнър
Всъщност за напълняване е най-важно да имаш калории в +. И да си набавяш тези калории от добри източници и да имаш 2гр на килограм протеин. Това го постигай или с гейнер или със суроватка - твой си избор.