каква трен да избера

MI

05.09.06
20:05

Здр на всички. Наскоро чух за бб-теам и веднага разгледах сайта изчетох повечето статии в сайта и продължавам да ги чета. Но сега пред мен има една дилема и мн бих се радвала ако ми помогнете. Аз съм на 15г, 163см, 41кг, което ако можете да ме разберете е доста малко за ръста ми, и изглежадам малко лкъощава. Но в сайта има трен програми за качване на ММ и за поддържане на стройна фигура, но това ме обърка, защото под качване на ММ аз си представям участничките в Олимпия, пък аз не искам такова нещо, но пък др-та нз дали също е точната, защото със сигурност ми трябват килограми. Моля помогнете!

05.09.06
21:19

Вземаш тази за качване на ММ - спокойно няма да станеш като участничките в олимпия ;) ще ти е ок на теб както си слабичка ;)

ZW

05.09.06
21:54

Те участничките от други неща са станали такива.  :D

FI

24.09.06
20:44

ектоморфче:) по-скоро наблегни на диета

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1