05.09.06
22:43
Добър вечер,
Ето някои мои упръжнения:
Преди четири месеца когато почнах да тренирам от лежанка вдигах 35-40кг сега вдигам 55-60кг което незнам как е ,но поне аз съм много доволен.За бицепс от стоеж с прав лост помпах с 30кг сега е 35кг с много зор 38кг ,
КАК според вас са тези показатели в нормите ли са ?! ,че тренирам в къщи и си нямам ни най-малка идея. :?
Добре ли е зле ли е моля коментирайте!
be happy!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
[quote author=“Nubec”]Добър вечер,
Преди четири месеца когато почнах да тренирам от лежанка вдигах 35-40кг сега вдигам 55-60кг което незнам как е ,но поне аз съм много доволен.За бицепс от стоеж с прав лост помпах с 30кг сега е 35кг с много зор 38кг ,
КАК според вас са тези показатели в нормите ли са ?! ,че тренирам в къщи и си нямам ни най-малка идея. :?
be happy!
Малко лежанката и бицепсовото дигане не си съответсват...Явно бицепса ти е по-напред,защото ако дигаш средно на лежанка 50,трябва да дигаш максимум за бицепс 25-27…
А той и брат ми дига 50 от лежанка 7 пъти( :shock: ),ама е на 14,яко момче...
Дай си годините и килата...
[quote author=“djpetko”][quote author=“Nubec”]Добър вечер,
be happy!
Малко лежанката и бицепсовото дигане не си съответсват...Явно бицепса ти е по-напред,защото ако дигаш средно на лежанка 50,трябва да дигаш максимум за бицепс 25-27…
А той и брат ми дига 50 от лежанка 7 пъти( :shock: ),ама е на 14,яко момче...
Дай си годините и килата...
Годините и килограмите не са важни интересуваше ме дали увеличаването на силата ми за тези четири месеца е в нормите .
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече