Увеличение на силата със .. за период .. нормално ли е това?

Темата е заключена.

05.09.06
22:43

Добър вечер,

Ето някои мои упръжнения:
Преди четири месеца когато почнах да тренирам от лежанка вдигах 35-40кг сега вдигам 55-60кг което незнам как е ,но поне аз съм много доволен.За бицепс от стоеж с прав лост помпах с  30кг сега е 35кг с много зор 38кг ,
КАК според вас са тези показатели в нормите ли са ?! ,че тренирам в къщи и си нямам ни най-малка идея.  :?
Добре ли е  зле ли е  моля коментирайте!

be happy!

05.09.06
22:50

ако си кажеш годинките килограмите... изобщо малко информация за тебе .

05.09.06
23:09

Нормално е , добре вървиш

06.09.06
08:23

[quote author=“Nubec”]Добър вечер,

Преди четири месеца когато почнах да тренирам от лежанка вдигах 35-40кг сега вдигам 55-60кг което незнам как е ,но поне аз съм много доволен.За бицепс от стоеж с прав лост помпах с  30кг сега е 35кг с много зор 38кг ,
КАК според вас са тези показатели в нормите ли са ?! ,че тренирам в къщи и си нямам ни най-малка идея.  :?

be happy!

Малко лежанката и бицепсовото дигане не си съответсват...Явно бицепса ти е по-напред,защото ако дигаш средно на лежанка 50,трябва да дигаш максимум за бицепс 25-27…
А той и брат ми дига 50 от лежанка 7 пъти( :shock: ),ама е на 14,яко момче...
Дай си годините и килата...

06.09.06
10:58

хаха...ае и аз да се похваля, правя 8-9-10 на 55. на 14 и 4 месеца съм.  8)

06.09.06
11:06

[quote author=“djpetko”][quote author=“Nubec”]Добър вечер,

be happy!

Малко лежанката и бицепсовото дигане не си съответсват...Явно бицепса ти е по-напред,защото ако дигаш средно на лежанка 50,трябва да дигаш максимум за бицепс 25-27…
А той и брат ми дига 50 от лежанка 7 пъти( :shock: ),ама е на 14,яко момче...
Дай си годините и килата...

Годините и килограмите не са важни интересуваше ме дали увеличаването на силата ми за тези четири месеца е в нормите .

07.09.06
00:04

Темата се ориентира към кой колко повече е излъгал че вдига, изчистих спама ,и я локвам като не виждам смисъл в нея а и получи отговори

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1