06.09.06
10:32
значи питането ми е следното: имам протеини,аминокиселини,креатин,глутамин и един препарат-ZIMAG(цинк и магнезии).значи протеина го пия по 20 грама сутрин и вечер,креатина и глутамина ги пия заедно преди тренировка по 5грама. а аминокиселините преди лягане. така ги пия както им пише на опаковките. ZIMAG пия сутрин преди ядене. Така въпроса ми е да продължавам ли да ги пия така или има по правилен и ефективен начин? Гледах тук подобни теми,ама там пише за всяко по отделно,а мен ми трябва да знам точно тия работи по колко и как да ги пия:)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
06.09.06
11:02
Ами само смени глутамина да т ие след тренировка 5г.,няма логика да е преди,и може също преди лягане да го пиеш.А ианче ако тренираш това са много добавки,няма начин да не усетиш разликата
също така аминокиселините ако ги взимаш се зимат така Примерно пиеш преди тренировка 3 след 4 винаги след тренировка пии повече така ми препоръчаха а колко времо преди тренировка когато пиеш креатина и глутамина .
06.09.06
11:25
благодаря за съветите. ще ги последвам:)
Един въпрос и от мен. Бяха ми казали 4е аминокиселините се пият и преди ядене / става дума за ОН, преди не съм пил никога/. ?
07.09.06
05:15
глутамина е най-добре да се пие по 20 грама на ден разбит на 4 приема сутрин преди след трен и вечер !
07.09.06
08:01
много ще му дойде по 20г дневно глутамин,по-добре да пие 5г преди тренировка и 5г преди лягане;)
[quote author=“batspirooo”]глутамина е най-добре да се пие по 20 грама на ден разбит на 4 приема сутрин преди след трен и вечер !
Няма да може да го усвои.Само пари отиват на вятъра.
И аз съм решил да пия подобни неща ( ОН голд стандарт , ВСАА, Глутамин и Креатин а и таурин) та за да не правя още една тема кажете как да ги пия всички тея работи за да не си пречат а да има макс ефект щото нали глутамина и креатина се конкурират та кое кога да го пия и по колко ?
На опаковките нищо ли не пиша?Етикети нямат ли? :D
/Аман от питарски сиплементи :P /
То че пише пище как да ги приемаш ма не пише преди след трен спрямоп др добавки как и тнт пише само дозата па ти кфо щеш това да правиш а аз защото не съм вземал толко много неща навъднъш и за тва питам изчетох цсички 5 стр за това как се примат суплементите но никъде нямаше някои които да приема всички за да каже как точно ги приема :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече