Кога и по колко да ги пия?

LA

06.09.06
10:32

значи питането ми е следното: имам протеини,аминокиселини,креатин,глутамин и един препарат-ZIMAG(цинк и магнезии).значи протеина го пия по 20 грама сутрин и вечер,креатина и глутамина ги пия заедно преди тренировка по 5грама. а аминокиселините преди лягане. така ги пия както им пише на опаковките. ZIMAG пия сутрин преди ядене. Така въпроса ми е да продължавам ли да ги пия така или има по правилен и ефективен начин? Гледах тук подобни теми,ама там пише за всяко по отделно,а мен ми трябва да знам точно тия работи по колко и как да ги пия:)

Nikito1

06.09.06
11:02

Ами само смени глутамина да т ие след тренировка 5г.,няма логика да е преди,и може също преди лягане да го пиеш.А ианче ако тренираш това са много добавки,няма начин да не усетиш разликата

06.09.06
11:15

също така аминокиселините ако ги взимаш се зимат така Примерно пиеш преди тренировка 3 след 4 винаги след тренировка пии повече така  ми препоръчаха а колко времо преди тренировка когато пиеш креатина и глутамина .

LA

06.09.06
11:25

благодаря за съветите. ще ги последвам:)

07.09.06
01:11

Един въпрос и от мен. Бяха ми казали 4е аминокиселините се пият и преди ядене / става дума за ОН, преди не съм пил никога/. ?

07.09.06
05:15

глутамина е най-добре да се пие по 20 грама на ден разбит на 4 приема сутрин преди след трен и вечер !

Nikito1

07.09.06
08:01

много ще му дойде по 20г дневно глутамин,по-добре да пие 5г преди тренировка и 5г преди лягане;)

07.09.06
08:50

[quote author=“batspirooo”]глутамина е най-добре да се пие по 20 грама на ден разбит на 4 приема сутрин преди след трен и вечер !

Няма да може да го усвои.Само пари отиват на вятъра.

07.09.06
10:58

И аз съм решил да пия подобни неща ( ОН голд стандарт , ВСАА, Глутамин и Креатин а и таурин) та за да не правя още една тема кажете как да ги пия всички тея работи за да не си пречат а да има макс ефект  щото нали глутамина и креатина се конкурират та кое кога да го пия и по колко ?

07.09.06
11:47

На опаковките нищо ли не пиша?Етикети нямат ли?  :D

/Аман от питарски сиплементи  :P /

07.09.06
15:11

То че пише пище как да ги приемаш ма не пише преди след трен спрямоп др добавки как и тнт пише само дозата па ти кфо щеш  това да правиш а аз защото не съм вземал толко много неща навъднъш и за тва питам изчетох цсички 5 стр за това как се примат суплементите но никъде нямаше някои които да приема всички за да каже как точно ги приема :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1