06.09.06
11:09
здравейте отново..
на 15г сам 180висок 77кг стаж около 8месеца но няма почти никакви резултати:( пия протеин след трениравка ся реших ще ида да си купя и креатин и глутамин много интересно ръката ми беше станала 34-5см а ся я меря и е 32-33 затова почвам с новата програма да си правя и супер серии за ръцете ето я и програмата..
1-ви ден:гърди,рамо
2-ри ден:гръб,трапец,крака(когато имам енергиа ще ги правя краката щото бая карам колело)
3-ти ден:бицепс,трицепс(както казах горе ще правя супер серии за ръцете),предмишница,корем
ще тренирам 3-4 пъти седмично и можели малко инфо как да ги пия креатина и глутамина гледам в форума всеки казва различно един вика 5г преди и 5г след тренировка а някои викам различно
и за супер сериите за ръцете първо да почна с бицепса или трицепса?
мерси за помоща протеина черпя аз:P:))
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Аз лично не съм за супер-серий . а доколкото да пиеш креатина първата седмица се прави зареждаща доза по 10 грама минимум и след тази седмица преди тренировка 5 и след 5 а за глутамина аз го пиех преди тр. 5 и след тр. 5
На мен пък ми е интересно как правите гръб и крака във един ден?Аз като си представя я представя моята тренировка...после ще съм мъртъв...Но иначе и аз съм против супер сериите...
добре ама 10г след или преди трениравка?
и за суперсериите можели да стане така :1 път супер серии а друг без супер серии?така как ще е и ако не е ок няма да правя супер серии:)
а за гръб и краката да обобщя крака почти няма да правя щото казах много колело карам и по добре ще е да ги махна краката въобще да не ги правя
10 грама преди тренировка и след тренировка то има много начини на приемане на креатина по време на зареждаща доза ,но тази според мене си е “НАЙ” .
[quote author=“GabR1eLa”]На мен пък ми е интересно как правите гръб и крака във един ден?Аз като си представя я представя моята тренировка...после ще съм мъртъв...Но иначе и аз съм против супер сериите...
гръб и карака е наи хубаво да се тренира това си е и доказано.
Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
Astor
06.09.06
13:44
Ами като съчетание, да, подкрепям.
Само да ти кажа, че едно е да караш колело, друго е да клякаш с щанга...повярвай ми :lol: . Така че вкарай малко крака.
оки еся тъкмо трагвах кам залата ще правя и крака мерси за сички и казвайте мнения за програмата + и - :)
06.09.06
14:23
Аз мисля, че не ти е нужно да правиш секи път супер серии.
Не я подкрепям, и още нещо: Програмата е едно как я изпълняваш е друго. А най-отгоре стои храненето. Ако нещо правиш грешно, не се чуди защо резултат няма.
Хвани първата стандартна програма в сайта и я прави с базови упражнения.
Примерно :
- гръб трицепс-
-
- гърди, бицепс
-
-крака рамо
-
-
Направо не мога да разбера какви са тия чалнати програми, които все пуска тука... Хваща се стандарта и всичко останало е ядене.
[quote author=“tpd”]Не я подкрепям, и още нещо: Програмата е едно как я изпълняваш е друго. А най-отгоре стои храненето. Ако нещо правиш грешно, не се чуди защо резултат няма.
Хвани първата стандартна програма в сайта и я прави с базови упражнения.
Примерно :
- гръб трицепс-
-
- гърди, бицепс
-
-крака рамо
-
-
Направо не мога да разбера какви са тия чалнати програми, които все пуска тука... Хваща се стандарта и всичко останало е ядене.
оки ама 7-8месеца с 1 програма не е ли е много бях на гърди,бицепс;граб,трицепс;рамо,трапец;крака
и много интересно еся да са вращам от залата глдам лявата ръка преди беше по-малко а ся по голяма дясната е спаднала от какво може да е нз правя 1 и сащо за двете ръце и аз сам много учуден
06.09.06
19:11
Разменяш мускулните групи. Крака и гръб в 1 ден не е добре според мен.
Наблягаш на храненето. Креатина го пиеш 1 седмица зареждаща, т.е. по 20 грама на ден разделени в 4-5 дози. След това в тренировъчен ден по 10 грама(5 преди и 5 след тренировка) а в нетренировъчен по 5 сутрин след закуска. Аз бях така доста време и имаше ефект.
креатина сичко е ок много ми помогнахте а за глутамина как да го пиа и като пия креатина с някакаф сок да слагамли ватре и глутамина?или по отделно да ги пиа
06.09.06
19:35
За глутамина аз лично не мога да ти помогна. Не съм пил. Креатина се приема най - добре с високо въглехидратен сок да.
а някой ще ми помогнели като ми каже как да ги пия заедно или отделно креатина и глутамина?
07.09.06
01:52
попринцип креатина се взима заедно с глутамина
07.09.06
13:55
[quote author=“popay12”]а глутамина ква файда има потърсих но ненамерих много инфо за глутамина
Подобрява възстановяването, стимулира хормона на растежа, изобщо все такива хубави неща. По 5-10 грама преди и след тренировка, ако можеш да си позволиш и вечер преди лягане. Пий си го с креатина. Между другото, глутамин с аргинин е супер комбинация :wink:
глутамин с аргинин е супер комбинация
а това какво е?за 1-ви пат чувам такова нещо ако може да ма информирате
07.09.06
21:01
[quote author=“GabR1eLa”]На мен пък ми е интересно как правите гръб и крака във един ден?Аз като си представя я представя моята тренировка...после ще съм мъртъв...Но иначе и аз съм против супер сериите...
момиче ли си, или си момче с женско има о.О
08.09.06
17:08
аз мисля, че е момче с женско име :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече