06.09.06
21:59
Много теми се изписаха и за жени и от жени как те не искали да станат мускулести и така нататък ... вообще за женската визия и крастоа
Ето това според мен е перфектното тяло за жена просто не мисля какво повече би могло да се желае
http://www.bodybuilders.com/fitness.htm
нека да видят не само мъжете във форума , а и жените да разберат че мускулите не ги правят грозни ...
06.09.06
22:19
Съгласен 100%
06.09.06
23:19
Дахубава е ,но не разбрах къде са и мускулите ,че да не я правят грозна :roll:
Това момиче просто тренира за тонус и кондиция ,а не фитнес.
Почти сигурен съм, че това е силикон. Не само, че изглежда като силикон, а и физически ако е снисък процент мазнини, шанса за по-обемист от нормалното бюст е 0. Въпроса е, че и не е нужно. Както се казва: Единственото им предназначение е да кърмят малки дечица. :lol:
И според мен, рамената са и широчки нещо...
Иначе, аз жена с грозно тяло във фитнес НЕ съм видял до сега. :D Незнам дали е късмет, ама е факт. :lol:
07.09.06
07:43
принципно че е силикон ясно и все пак мускулите и са доста оформени
то трудно биха били по големи без стероиди ! за това става въпрос !
[quote author=“tpd”]Почти сигурен съм, че това е силикон. Не само, че изглежда като силикон, а и физически ако е снисък процент мазнини, шанса за по-обемист от нормалното бюст е 0. Въпроса е, че и не е нужно. Както се казва: Единственото им предназначение е да кърмят малки дечица. :lol:
Иначе, аз жена с грозно тяло във фитнес НЕ съм видял до сега. :D Незнам дали е късмет, ама е факт. :lol:
жената с най-голямите гърди която познавам има ръка колкото моита китка и талия като бедрото ми (А ГЪРДИТЕ И НАИСТИНА СА ОООГГОООООРМНИИИ) :)
07.09.06
08:39
пич и аз познавам една такава просто е нереално гледаш и невярваш гърдите и са ОГРОМНИ а талията и е под 60 .... кви 60 аз с двете ръце мога да и хвана талията ...
[quote author=”^MaD^”][quote author=“tpd”]Почти сигурен съм, че това е силикон. Не само, че изглежда като силикон, а и физически ако е снисък процент мазнини, шанса за по-обемист от нормалното бюст е 0. Въпроса е, че и не е нужно. Както се казва: Единственото им предназначение е да кърмят малки дечица. :lol:
жената с най-голямите гърди която познавам има ръка колкото моита китка и талия като бедрото ми (А ГЪРДИТЕ И НАИСТИНА СА ОООГГОООООРМНИИИ) :)
Хора всякакви. И ако започне да тренира, ще качи малко маса в крайниците, а гърдите и ще спаднат/намалеят. /Може да заизглежда доста добре. :wink: /
Гърдите са известна част мазнини. А както има мъже, който не трупат мазно никъде другаде освен като шкембе. Може при това момиче да е подобно, само че в гърдите. Поне аз така си го обяснявам. :D
Късмет е... :wink:
сигурно яде наведена напред за да и се лепи по гърдите защото нали знаете като ядеш прав се лепи ио корема и краката а като си седнал по корема и дупето :lol:
09.09.06
06:33
всъщност промених си мнението линка е все още актуален :D :D
прегледайте го наново ! :)
Просто нормално телосложение + силиконови цици. Какво чак толкоз хубаво намерихте?
[quote author=“JiVk0”]Много теми се изписаха и за жени и от жени как те не искали да станат мускулести и така нататък ... вообще за женската визия и крастоа
Ето това според мен е перфектното тяло за жена просто не мисля какво повече би могло да се желае
http://www.bodybuilders.com/fitness.htm
нека да видят не само мъжете във форума , а и жените да разберат че мускулите не ги правят грозни ...
Супер е на 100 % .... Тяло , Лице , ЦиЦи , Тен ... А бре сичко ... Тва е жената за мене !!! А и на живо може и по-добре да изглежда :wink:
09.09.06
09:28
това е тая от новата седмица ти виш предната ! аз за нея пуснах темата :lol: :lol: :lol:
Как ако не е тайна ??? :shock: Линкче нещо може ли ??
10.09.06
15:02
Стига с тия снимки на мадами, очи пьлни, рьце празни. :lol: