Красота

JI

06.09.06
21:59

Много теми се изписаха и за жени и от жени как те не искали да станат мускулести и така нататък ... вообще за женската визия и крастоа
Ето това според мен е перфектното тяло за жена просто не мисля какво повече би могло да се желае
http://www.bodybuilders.com/fitness.htm
нека да видят не само мъжете във форума , а и жените да разберат че мускулите не ги правят грозни ...

Съгласен 100%

06.09.06
22:54

наистина е красива аз лично такав тип жени харесвам .

06.09.06
23:19

Дахубава е ,но не разбрах къде са и мускулите ,че да не я правят грозна :roll:
Това момиче просто тренира за тонус и кондиция ,а не фитнес.

06.09.06
23:22

Почти сигурен съм, че това е силикон. Не само, че изглежда като силикон, а и физически ако е снисък процент мазнини, шанса за по-обемист от нормалното бюст е 0. Въпроса е, че и не е нужно. Както се казва: Единственото им предназначение е да кърмят малки дечица. :lol:

И според мен, рамената са и широчки нещо...

Иначе, аз жена с грозно тяло във фитнес НЕ съм видял до сега.  :D Незнам дали е късмет, ама е факт.  :lol:

JI

07.09.06
07:43

принципно че е силикон ясно и все пак мускулите и са доста оформени
то трудно биха били по големи без стероиди ! за това става въпрос !

07.09.06
07:53

[quote author=“tpd”]Почти сигурен съм, че това е силикон. Не само, че изглежда като силикон, а и физически ако е снисък процент мазнини, шанса за по-обемист от нормалното бюст е 0. Въпроса е, че и не е нужно. Както се казва: Единственото им предназначение е да кърмят малки дечица. :lol:

Иначе, аз жена с грозно тяло във фитнес НЕ съм видял до сега.  :D Незнам дали е късмет, ама е факт.  :lol:

жената с най-голямите гърди която познавам има ръка колкото моита китка и талия като бедрото ми (А ГЪРДИТЕ И НАИСТИНА СА ОООГГОООООРМНИИИ) :)

JI

07.09.06
08:39

пич и аз познавам една такава просто е нереално гледаш  и невярваш гърдите и са ОГРОМНИ а талията и е под 60 .... кви 60 аз с двете ръце мога да и хвана талията ...

07.09.06
10:52

[quote author=”^MaD^”][quote author=“tpd”]Почти сигурен съм, че това е силикон. Не само, че изглежда като силикон, а и физически ако е снисък процент мазнини, шанса за по-обемист от нормалното бюст е 0. Въпроса е, че и не е нужно. Както се казва: Единственото им предназначение е да кърмят малки дечица. :lol:

жената с най-голямите гърди която познавам има ръка колкото моита китка и талия като бедрото ми (А ГЪРДИТЕ И НАИСТИНА СА ОООГГОООООРМНИИИ) :)

Хора всякакви.  И ако започне да тренира, ще качи малко маса в крайниците, а гърдите и ще спаднат/намалеят. /Може да заизглежда доста добре. :wink: /

Гърдите са известна част мазнини. А както има мъже, който не трупат мазно никъде другаде освен като шкембе. Може при това момиче да е подобно, само че в гърдите. Поне аз така си го обяснявам.  :D

07.09.06
11:35

[quote author=“tpd”]...  :D Незнам дали е късмет, ама е факт.  :lol:

Късмет е... :wink:

07.09.06
23:06

сигурно яде наведена напред за да и се лепи по гърдите защото нали знаете като ядеш прав се лепи ио корема и краката а като си седнал по корема и дупето  :lol:

JI

09.09.06
06:33

всъщност промених си мнението линка е все още актуален  :D :D
прегледайте го наново ! :)

09.09.06
08:06

Просто нормално телосложение + силиконови цици. Какво чак толкоз хубаво намерихте?

09.09.06
08:30

[quote author=“JiVk0”]Много теми се изписаха и за жени и от жени как те не искали да станат мускулести и така нататък ... вообще за женската визия и крастоа
Ето това според мен е перфектното тяло за жена просто не мисля какво повече би могло да се желае
http://www.bodybuilders.com/fitness.htm
нека да видят не само мъжете във форума , а и жените да разберат че мускулите не ги правят грозни ...

Супер е на 100 % .... Тяло , Лице , ЦиЦи , Тен ... А бре сичко ... Тва е жената за мене !!! А и на живо може и по-добре да изглежда  :wink:

JI

09.09.06
09:28

това е тая от новата седмица ти виш предната ! аз за нея пуснах темата  :lol:  :lol:  :lol:

10.09.06
08:41

[quote author=“JiVk0”]това е тая от новата седмица ти виш предната ! аз за нея пуснах темата  :lol:  :lol:  :lol:

Как ако не е тайна ???  :shock:  Линкче нещо може ли ??

ST

10.09.06
15:02

Стига с тия снимки на мадами, очи пьлни, рьце празни. :lol:

10.09.06
15:56

[quote author=“Neo”]Просто нормално телосложение + силиконови цици. Какво чак толкоз хубаво намерихте?

Off season I was doing leg press with 240 kilos (530 pounds) and doing squats with 120 kilos (267 pounds)  :lol:  Това малко ли е респоректиращо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1