Фитнес в Люлин!

06.09.06
23:52

Моля ви помогнете като ми дадете информация за дамски фитнес в Люлин. Имам малко дете, което няма на кого да оставя, а този който знам  фитнес Сиконко не ми е удобен като време, защото ми трябва помощ да  ми се направи програма, а инструкторите идват малко късно.
Благодаря предварително!

07.09.06
12:27

АРЕС, от другата страна на булеварда, спрямо Сиконкото (и малко в ляво). Работи от 8 до 22 часа всеки ден. Аз там ходя.
Колкото до програма, можем да ти помогнем и във форума, а и в сайта пише доста неща.

07.09.06
21:33

[quote author=”Петко К”]АРЕС, от другата страна на булеварда, спрямо Сиконкото (и малко в ляво). Работи от 8 до 22 часа всеки ден. Аз там ходя.
Колкото до програма, можем да ти помогнем и във форума, а и в сайта пише доста неща.

От страната на Била ли се намира този фитнес. Моля те нещо не му разбрах местоположението. А в 8 часа има ли инструктор ако отида да ми помогне.

08.09.06
14:41

От страната на Билла, но в ляво от нея, като пресечеш кръстовището, точно до една автомивка. Има си табела, ще го видиш.
Инструктори има някакви, но аз лично не мога да ти гарантирам, че ще получиш квалифицирана помощ от тях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1