22.09.04
01:23
Вчера в залата се заговорих с едно “културистче”, което ми препоръча много интересен начин за прием на стероиди.
Значи взима се цолегодишно.
Накрая на всеки месец по 1 инжекция СУСТАНОН (при липса на пари ->омнадрен, ретаболил)
И така накрая на всеки месец ->боц !
Така било най добре тъй като организма можел да тренира и сам и накрая на месеца му даваш малко POWER за 1 седмица и после пак тренираш чисто и така.
Каза че това бил най ефективния начин за прием на стероди.
На него мисля че може да му се вярва щото ако го видите какво е животно. Занимава се професионално с културизъм.
Какво мислите по този въпрос ?
Задай му само един въпрос, но го гледай в очите: Вдига ли го? :lol:
(ама не се смей като го питаш, има 99% шанс да те набие, тъй като ще засегнеш болната тема) 8)
Както и да е.. целогодишно казваш... без “cycle off” просто не го виждам този човечец.. но това си е само мое мнение :lol:
Vanisher, имам чувството, че се вманиачаваш на тема стероиди.. вземи се в ръце, за да не го закъсаш в близкото бъдеще..
[quote author=“vanisher”]Вчера в залата се заговорих с едно “културистче”, което ми препоръча много интересен начин за прием на стероиди.
Значи взима се цолегодишно.
Накрая на всеки месец по 1 инжекция СУСТАНОН (при липса на пари ->омнадрен, ретаболил)
И така накрая на всеки месец ->боц !
Така било най добре тъй като организма можел да тренира и сам и накрая на месеца му даваш малко POWER за 1 седмица и после пак тренираш чисто и така.
Каза че това бил най ефективния начин за прием на стероди.
На него мисля че може да му се вярва щото ако го видите какво е животно. Занимава се професионално с културизъм.
Какво мислите по този въпрос ?
Хумор ,сатира ,забва и смех смех смех !!!!!! Братле тъка го караи ако искаш да си отидеш от тоя свят !
по-здрави
23.09.04
10:17
Малеее на тоя пич сигурно задника му е като игленик!
аз немисля както вас. смятам че е възможно това нещо. момчета той каза на всеки месец 1 едно боцкане. че вие в един цикал май надминавате 12 боцвания. при това и препарата определено се натрупва. иначе съм чувал за подобни схеми с бионабол. колкото да се поддаржа нивото на тестостерона високо. сами можете да си го поддържате има фъстички за тази цел.
03.10.04
03:44
Ех, тия слухове... :roll: