Качване на ММ при по-високите хора

07.09.06
19:37

Здравейте пичове!Търсех досега някакъв хранителен режим,но така и не намерих нищо,което точно да пасва за мен.Висок съм 1.92 и съм само 81 кг,тренирах около 3-4 месеца,но за лятото спрях и сега искам да почна да качвам.проблема е,че след като качих 5 кг за кратко време,спрях да качвам и незнам защо,при положение че ям доста.знам че при по-високи хора като мен е по трудно качването на ММ,но все пак искам да попитам по образованите от мен за мнение и ако може на какво и кога да наблегна в новия режим.Благодаря предварително  :wink:

morphey

07.09.06
22:47

Бъди поскоен ще качиш кг-ми но ако си на 17-18 години ще трябва да почакаш иначе
до 90-95 на тоя ръст можеш на тази възраст примерно 18год да си ги направиш спокойно
а вече след 20 годишна възрат можеш да качваш по-бързо по мое мнение инае за товя ръст и 115-20 може да ти седят добре :wink:

07.09.06
23:45

[quote author=“Daywalker”]Здравейте пичове!Търсех досега някакъв хранителен режим,но така и не намерих нищо,което точно да пасва за мен.Висок съм 1.92 и съм само 81 кг,тренирах около 3-4 месеца,но за лятото спрях и сега искам да почна да качвам.проблема е,че след като качих 5 кг за кратко време,спрях да качвам и незнам защо,при положение че ям доста.знам че при по-високи хора като мен е по трудно качването на ММ,но все пак искам да попитам по образованите от мен за мнение и ако може на какво и кога да наблегна в новия режим.Благодаря предварително  :wink:

Качването ще е същото както и при ‘’по-ниските’’ хора, само дето ще трябва повече ядене/пиене, по високи кг и съответно $. :)

Добър вариант е и да се заминаеш умерено с упр. със собствено тегло да си в добра кондиция за зала.

08.09.06
09:07

[quote author=“Daywalker”]Здравейте пичове!Търсех досега някакъв хранителен режим,но така и не намерих нищо,което точно да пасва за мен.Висок съм 1.92 и съм само 81 кг,тренирах около 3-4 месеца,но за лятото спрях и сега искам да почна да качвам.проблема е,че след като качих 5 кг за кратко време,спрях да качвам и незнам защо,при положение че ям доста.знам че при по-високи хора като мен е по трудно качването на ММ,но все пак искам да попитам по образованите от мен за мнение и ако може на какво и кога да наблегна в новия режим.Благодаря предварително  :wink:

ами най-добре кажи какво ядеж смисъл програмата си защото може да е недостатъчно също така важно е колко се движиш

25.09.06
12:02

Не се притеснявай
Аз бях 1,90-75 кг - 17 год, после 193 80кг 19год и сега съм 193-95 на 24! Като свалих няколко щото бяха излишни, не че сега не нямам, но поне са по-малко!

Ще качиш няма страшно!

diavolo_vam

28.09.06
13:01

[quote author=“tpd”][quote author=“Daywalker”]Здравейте пичове!Търсех досега някакъв хранителен режим,но така и не намерих нищо,което точно да пасва за мен.Висок съм 1.92 и съм само 81 кг,тренирах около 3-4 месеца,но за лятото спрях и сега искам да почна да качвам.проблема е,че след като качих 5 кг за кратко време,спрях да качвам и незнам защо,при положение че ям доста.знам че при по-високи хора като мен е по трудно качването на ММ,но все пак искам да попитам по образованите от мен за мнение и ако може на какво и кога да наблегна в новия режим.Благодаря предварително  :wink:

Качването ще е същото както и при ‘’по-ниските’’ хора, само дето ще трябва повече ядене/пиене, по високи кг и съответно $. :)

Добър вариант е и да се заминаеш умерено с упр. със собствено тегло да си в добра кондиция за зала.

Ами всъщност тва не е напулно НЕВЯРНО!! По-високите хора имат проблем с качването на мускулна маса, затова повечето културисти са не повече от 1 и 70 високи.  Аз ще те посаветвам повечко да хапваш и постепенно всичко ще си дойде на мястото. Тренирай си така, след некоя друга година ще видиш какъв си бил преди!

29.09.06
09:44

Благодаря  :wink:

29.09.06
11:17

Daywalker ако си в тинейджърските години е трудно да качваш, метаболизма е сравнително бърз. Иначе няма проблем, аз съм 1.97 и за една зима качих 10 кила - верно повечето бяха сланина но имаше и мускули. Но съм доста след тиин годините :)

Bad_Boy_Killer

29.09.06
18:20

[quote author=“stani76”]Daywalker ако си в тинейджърските години е трудно да качваш, метаболизма е сравнително бърз. Иначе няма проблем, аз съм 1.97 и за една зима качих 10 кила - верно повечето бяха сланина но имаше и мускули. Но съм доста след тиин годините :)

Аз мисля че в тинейджърските години е по лесно да качиш
защото точно тогава костите заздравяват и започват мускулите да нарастват.А като ги стимулираш допьлнително растежа се увеличава
Тестостерона е на най-високо ниво точно в тинейджърските години

morphey

29.09.06
21:16

не е зле да се отбележи че всичко е АДСКИ относително , но има 3
основни фактора
1 хранене
2 начин на живот
3 генетика

ArnoldPl

05.10.06
01:02

Аз пьк мисля че не всеки висок не може да качва....това е се едно да кажеш,че на всеки талията трябва да е 80см....такива правила няма!аз сьм 1.89 а качвам мн бьрзо когато трябва..тьй че всичко е до гена...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1