08.09.06
01:28
Здравейте! Знам,че сигурно има много теми като или подобни на тази която аз пускам и се извинявам за което, но просто нямам много време да разгледам целия форум. Та по - същество:
От това,което прочетох в някои теми разбрах, че няма да имам финансовата възможност да си позволявам всеки ден определени храни като пилешко(телешко), мляко и др. => въпросът ми е следният: Ако не ям пържено,тестени изделия, сладки неща и не пия газирани напитки( ще се опитвам да си купувам до колкото е възможно п. месо и другите неща) ще бъде ли проблем ако не спазвам някаква по-стога диета, ще трябва ли да включа или отстраня нещо от менюто си?
Малко информация за мен давам в случай, че не можете да прецените просто ей така на изуст:
Ръст-1.83; Тегло-68(бавно качвам - бързо свалям). Не пия, не пуша(това няма и да стане), на 16 години съм, около 1 месец и половина стаж в залата( имам развитие).
П.П.Ако няма да ми дадете съвет или препоръка не си правете труда да поствате нещо изобщо.Приемам критики, но не и до степен “изцепки”(предполагам ме разбирате). За мен това е доста важно и ще се радвам ако ме насочите.
П.П.П. За хранителни добавки и други подобни не ща и да си помислям, така че не ми препоръчвайте.
Извинявам се за романа. :) Очаквам отговори от компетентни по темата хора. Благодаря.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
08.09.06
09:03
Ами естествено,че може и без строга диета,но е задължително да ядеш по 6 пъти на ден.Щом нямаш възможност за хубаво месо всеки ден се стреми да приемаш поне някой от по евтините продукти,които ти трбват,ориз,яйца,хляб,картофи,извара,а другите средства отделяй за някакво месо,по възможност пилешко,щото е по евтино и това е общо взето
08.09.06
10:29
За съжаление доброто и качествено хранене е скъпо, спор в това няма. Изварата и яйцата са сравнително евтини и същевременно добри източници на протеин. 10 яйца на ден (10 белтъка и 2-3 жълтъка) са ти малко над лев, изварата 300-400 грама на ден също няма да ти излезе повече от лев. Друго не много скъпо, което може да си вземеш са овесени ядки. Наблегни и на комплексните въглехидрати като ориз и картофи. Разбира се, не забравяй и плодовете по възможност.
А за хранителните добавки в България, според мен, важи правилото или скъпи, или никакви. Така че правилно си се насочил. Качествените (разбирай вносни) добавки в никакъв случай не излизат по-евтино от извара/яйца/пилешко бяло месо.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече