08.09.06
13:04
ЗНам че това е тема 120 за тези добавки но искам да попитам, все пак за вашето мнение. Също така, моля да ми кажете, горе долу колко време след подновяване на интензивни тренировки е добре да започнат да се взимат добавки.(към 2 месеца не бях тренирал, и сега направих 1 вече) Идеята е ясна, искам зимата да кача максимално маса, та лятото да чистя.
08.09.06
16:06
Ами веднага почвай тренировките+добавките . :P
08.09.06
20:53
Ами започвай да. Няма смисъл да чакаш щом не си начинаещ.
08.09.06
22:26
И на мен. Забравих да го спомена по горе.
не е зле и таурин се пак не е толкова скъп :?
таурин вместо протеин, или с другите?
какви пари е горе долу и какъв ще ми препоръчаш :)
10.09.06
12:24
А според мен с амино е по-добре! Ако се добави и таурин, става много яка комбинация. На Мусаши беше много добър, но не помня колко пари, май 20 лв за 75 гр, но не съм сигурен.
Еми след 2 дневни мъки, най-накрая си направих системката (с ваша помощ ест.) Взимам Протеин на Optimum Nutrition (преди взимах от него и съм мн доволен) Креатин на Biotech, Глутамин на SciTec и 2-3 опаковки бирена мая :) Започвам с всичко наведнъж и така месец и половина (от 15 септември до 1 ноември) после спирам креатина и оставам на другите 2 още месец и половина, после сменям глутамина с креатин и така ги редувам. протеина не мисля да го спирам (ако имам пари де...) Какво мислите?
Pure Nutrition Amino Blast
Garmin Vivosport
Pure Nutrition Hydro 100
Хидролизиран суроватъчен протеин
Pure Nutrition Herbal Burn
Pure Nutrition 100% Pure Creatine
Микронизиран монохидрат
NOW Foods L-OptiZinc
Цинк монометионин
NOW Foods Daily vits
Витамино-минерален комплекс
NOW Foods Super enzymes