Аминокиселини/креатин/глутамин или Протеин/креат./глут.

08.09.06
13:04

ЗНам че това е тема 120 за тези добавки но искам да попитам, все пак за вашето мнение. Също така, моля да ми кажете, горе долу колко време след подновяване на интензивни тренировки е добре да започнат да се взимат добавки.(към 2 месеца не бях тренирал, и сега направих 1 вече) Идеята е ясна, искам зимата да кача максимално маса, та лятото да чистя.

FZ

08.09.06
16:06

[quote author=“HoBaKa”]ЗНам че това е тема 120 за тези добавки но искам да попитам, все пак за вашето мнение. Също така, моля да ми кажете, горе долу колко време след подновяване на интензивни тренировки е добре да започнат да се взимат добавки.(към 2 месеца не бях тренирал, и сега направих 1 вече) Идеята е ясна, искам зимата да кача максимално маса, та лятото да чистя.

Ами веднага почвай тренировките+добавките .  :P

Ами започвай да. Няма смисъл да чакаш щом не си начинаещ.

08.09.06
22:09

Протеин/креат./глут. повече ми допада.

[quote author=“diksi”]Протеин/креат./глут. повече ми допада.

И на мен. Забравих да го спомена по горе.

09.09.06
12:06

[quote author=“diksi”]Протеин/креат./глут. повече ми допада.

не е зле и таурин се пак не е толкова скъп  :?

09.09.06
19:56

таурин вместо протеин, или с другите?
какви пари е горе долу и какъв ще ми препоръчаш :)

10.09.06
12:24

А според мен с амино е по-добре! Ако се добави и таурин, става много яка комбинация. На Мусаши беше много добър, но не помня колко пари, май 20 лв за 75 гр, но не съм сигурен.

10.09.06
12:55

Еми след 2 дневни мъки, най-накрая си направих системката (с ваша помощ ест.) Взимам Протеин на Optimum Nutrition (преди взимах от него и съм мн доволен) Креатин на Biotech, Глутамин на SciTec и 2-3 опаковки бирена мая :) Започвам с всичко наведнъж и така месец и половина (от 15 септември до 1 ноември) после спирам креатина и оставам на другите 2 още месец и половина, после сменям глутамина с креатин и така ги редувам. протеина не мисля да го спирам (ако имам пари де...) Какво мислите?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1