10.09.06
19:45
Кой е най бързия начин за сваляне на сантиметри от талията? За сега освен останалите ми тренировки въртя на веларгометър и правя различни упражнения за корем, също така пия и L-carnitin.Има ли нещо друго или това, което правя е добре?
(момче на 18 съм)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 20:52.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
10.09.06
20:05
диета
10.09.06
20:06
Ами диета да. Също така упражнения за корем. Виждам че движението си го имаш така че продължавай.
[quote author=“boxerg”]Ами диета да. Също така упражнения за корем. Виждам че движението си го имаш така че продължавай.
По-скоро диета и кардио...
11.09.06
19:51
[quote author=“djpetko”][quote author=“boxerg”]Ами диета да. Също така упражнения за корем. Виждам че движението си го имаш така че продължавай.
По-скоро диета и кардио...
Човека е написал, че прави велоаргуметър :wink:
11.09.06
20:29
Ами то като сваляш си сваляш равномрено отвсякъде , така че просто спазваш диета , бягаш и резултатите ще дойдат :)
12.09.06
11:30
Диетата е най- важното + тренировка + добавките които си написал . Но ти не можеш да сваляш от където си искаш , ако ще сваляш то ще от цялото тяло. :wink:
:) Според мен тия добавки са ала-бала - аз свалих повече килограми, когато спрях с добавките. Разбира се засилих леко диетата, както и леко увеличих кардиото.
12.09.06
13:09
Общо взето си прав, няма голям ефект от тия работи, при един добър хранителен режим и правилна тренировка се постига много.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече