10.09.06
20:46
може ли да се качат килограми спазвайки разделно хранене? ако може дайте някакви рецепти и режими.
[quote author=“Tango”]може ли да се качат килограми спазвайки разделно хранене? ако може дайте някакви рецепти и режими.
Почакайм ей сега някой ще седне да ти драсне 100-200 стр с пълни указания, рецептим методики... :D
Според мен, практически е невъзможно такова качване.
10.09.06
23:45
[quote author=“tpd”][quote author=“Tango”]може ли да се качат килограми спазвайки разделно хранене? ако може дайте някакви рецепти и режими.
Почакайм ей сега някой ще седне да ти драсне 100-200 стр с пълни указания, рецептим методики... :D
И защо мислиш, че е невъзможно.
Разделното хранене чиито основен принцип е раделяне на въглехидрати и белтъци не пречи на качването на килограми.
Основното в каването на килограми е количеството приета храна, а не метода на прием, дали ще е разделно или не.
Какво ти пречи да изядеш една голяма порция ориз и след 2 часа едно пиле?
11.09.06
12:49
само където като се разделят въглехидратите и белтъчините,тяхната усвояемост се засилва значително и се абсорбират прекалено бързо от организма,а нали на нас целта ни е равномерно и непрекъснато снябдяване на тялото с необходимите му вещества? Така че ти препоръчвам следното разделно хранене: В едната чиния пилешкото,в втората ориза и в третаат салатата :)
12.09.06
01:28
[quote author=“MuscleTech”]само където като се разделят въглехидратите и белтъчините,тяхната усвояемост се засилва значително и се абсорбират прекалено бързо от организма,а нали на нас целта ни е равномерно и непрекъснато снябдяване на тялото с необходимите му вещества? Така че ти препоръчвам следното разделно хранене: В едната чиния пилешкото,в втората ориза и в третаат салатата :)
И след като се усвояват по-бързо да не се изпаряват ? Няма проблем да се качва и на разделно хранене.
[quote author=“realityman”][quote author=“tpd”][quote author=“Tango”]може ли да се качат килограми спазвайки разделно хранене? ако може дайте някакви рецепти и режими.
И защо мислиш, че е невъзможно.
Разделното хранене чиито основен принцип е раделяне на въглехидрати и белтъци не пречи на качването на килограми.
Основното в каването на килограми е количеството приета храна, а не метода на прием, дали ще е разделно или не.
Какво ти пречи да изядеш една голяма порция ориз и след 2 часа едно пиле?
Невъзможно е за хора, които имат заетост по 8-12 часа на ден.
Иначе, ако някой има като цел да прави перфектното хранене и има и знания, може. За това казвам, че е практически невъзможно.
И с разделно се получава дефактно, че 3 основни хранения трябва да ги разделиш на 6 + още 2 межд. закуски... абе не ми се вижда възможно това.
Аз също съм бил фен на такова хранене, опитвал съм. Обаче след това го зарязах и качих 3 кг за 3-те последователни месеца ... :lol:
[quote author=“MuscleTech”]само където като се разделят въглехидратите и белтъчините,тяхната усвояемост се засилва значително и се абсорбират прекалено бързо от организма,а нали на нас целта ни е равномерно и непрекъснато снябдяване на тялото с необходимите му вещества? Така че ти препоръчвам следното разделно хранене: В едната чиния пилешкото,в втората ориза и в третаат салатата :)
При разделното зеленчуците изобщо не се броят, в смисъл, че може /почти задължително си е/ да ядеш салата при всяко ядене, по-добре като антре. Също някой смятат, че маслото изехтина също са вървежни с всичко.