За протеин и креатин...

icinkyyy

11.09.06
23:41

Значи от другия месец ще почна да взимам креатин+протеин.Искам да питам как да ги взимам 2та продукта в продалжение на 8 месеца , защото знам че креатина се взима 2 месеца и 1 се почива(нз дали трябва да се почива като се взима протеин).Смисал дали трябва 2месеца да взимам протеин+креатин и 1месец само протеин?Може ли да ми кажете как да ги комбинирам 8 месеца?!Благодаря предварително :>>

12.09.06
20:32

[quote author=“icinkyyy”]Значи от другия месец ще почна да взимам креатин+протеин.Искам да питам как да ги взимам 2та продукта в продалжение на 8 месеца , защото знам че креатина се взима 2 месеца и 1 се почива(нз дали трябва да се почива като се взима протеин).Смисал дали трябва 2месеца да взимам протеин+креатин и 1месец само протеин?Може ли да ми кажете как да ги комбинирам 8 месеца?!Благодаря предварително :>>

Да при приема на креатин се почива,но при протеина не ...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1