"Pure Whey Stack vs 100% whey"

12.09.06
17:34

Kой от 2-та протеина е по-добър, на Champion nutrition или на Optimum Nutrition!!!!

Наистина не мога да реша ,моля ви ,дайте мнение ,но да е обосновано !Благодаря ви предварително !!!! :)

Optimum. В един свой пост бях казал, че в момента те държат номер 1 в класацията в съотношение качество - цена и още мисля така.

12.09.06
18:44

Ами и двата са суроватъчни с около 80% белтъчно съдържание. Двете фирми са достатъчни известни, така че мисля че не може да има компромис с качеството на двата продукта - т.е. според мен и двата са с еднакво добро качество.
Така че моят съвет е вземай този, който ще ти излезе по-евтино (на CN 5lb излиза с около 30-40лв по-евтино от ON мисля, но ако не те интересуват парите 100% Whey на ON е на 1-во място в класациите на http://bodybuilding.com/store/proteintop.htm).

12.09.06
20:18

[quote author=“Buzinho”] 100% Whey на ON е на 1-во място в класациите на http://bodybuilding.com/store/proteintop.htm).

Той е на 1 място щото е евтин, има много по-добри ;)
Аз залагам на CN и него си пазаря, просто за 50лв разлика (145лв го видях последно 5либри) няма какво да му мислиш.Принципно ОН е по-добър не съм ги сравнявал, но четох, че амино киселинния му профил е по-добър, има и аминоген.Обаче като вкус CN е много напреде с материала :twisted:

12.09.06
22:51

Момчето пита кой протеин е по-добър, а не кой е по-евтин... и мисля че отговора е ясен - оптимум... по-добър АК профил, повече изолат, по-добро име, по-висок процент протеин. Нормално е да е по-скъп...

Както и емзо вече 1 път ви написа всеки пък като се пита защо купувате ОН протеин отговорът е един и същ - “It’s cheap, it works and it tastes like shit”
Всичко е вярно. Ако ги купуваш с лудите надценки на П&Б Чемпиън е по-добрият вариант. Просто с такава ценова разлика няма какво да се замисляш. Ако купуваш от САЩ или просто ги сравняваш без да гледаш цената - ОН е по-добър вариант.

П.П. В интерес на истината ЧН е по-скъп от двата, но в БГ нищо не е като хората....

13.09.06
11:29

Aз и от двата съм ползвал и не съм усетил кой знае ква разлика, обаче тоя на ЧН количеството белтък варира според вкуса и незнам при кой вкус беше обаче имаше 26 гр. белтък в доза:idea: , така че съм по-склонен да си взимам на ЧН обаче всеки сам си решава.

13.09.06
11:31

[quote author=“3230”]Aз и от двата съм ползвал и не съм усетил кой знае ква разлика, обаче тоя на ЧН количеството белтък варира според вкуса и незнам при кой вкус беше обаче имаше 26 гр. белтък в доза:idea: , така че съм по-склонен да си взимам на ЧН обаче всеки сам си решава.

Ванилията ;)
И аз да отбележа, че измежду всичките протеини дето съм пил, не забелязвам разлика.

Истинкската разлика се усеща при чистенето, поне при мен.

13.09.06
18:01

Благодаря на всички ви ,още веднъж ! Помогнахте ми !!! :D

20.09.06
18:15

[quote author=“manson”]Истинкската разлика се усеща при чистенето, поне при мен.

Именно!!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1