Кажете какво хапвате късно вечер

Прескочи до:
SA

12.09.06
19:47

Кажете какво ядете вечер или може да се яде когато вече сте изпълнили хранителният режим за деня.Разбира се това не трябва да влияе на диетата.А също така да ви попитам тук за да неправя нова тема какво мислите за киселите краставички те стават ли за късно вечер знам че в един буркан се добавя много малко захар мисля че сол но не съм сигурен.

CR

12.09.06
19:56

ами на буркана би трябвало да пише хранителни стойности

SA

12.09.06
20:01

[quote author=“cranberrry”]ами на буркана би трябвало да пише хранителни стойности

тия буркани майка ми ги прави 8)  няма хранителни стойности

CR

12.09.06
20:24

ми питай я колко захар слага на буркан, сигурно си има някаква пропорция, ък и не знам до колко захарта остава в “саламурата” на крастави4ките и до колко се “всмуква” в самите тях... :?:  :?:  :?:

13.09.06
11:33

слага се по една препълнена лъжица сол
и по една равна захар
супени лъжици

CR

13.09.06
13:40

“слага се” не е универсално
на времето моята прабаба на село като правеше зимнина, всичките там туршии, кисели краставици, али-бали се различаваха по рецепти не само от тези в съседното село, ами от тези в съседнаха махала едва ли не
така че не можем да знаем колко е сложила майка му
а и на мен мисъ;та ми беше за друго - колко от тази 1 с.л. захар примерно прониква в краставичките

13.09.06
14:44

Извара

13.09.06
15:05

[quote author=“M16”]Извара

И аз съм така :) В една голяма чушка ръгам извара + малко сирене за вкус

13.09.06
15:21

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“M16”]Извара И аз съм така :) В една голяма чушка ръгам извара + малко сирене за вкус

Mда, може да се импровизира... с пипер, домати, краставици... който “както му е вкусно” :wink:

зеленчуци!
много зеленчуци
моята дежурна салата е тиквички (сурови) с домати. ако не те притеснява лука също може да се добави в салатата.
само моркова от зеленчуците не е за препоръчване

13.09.06
19:28

Зелена салатка + извара ПЕРФЕКТНО за вечерно ядене  :oops:  :lol:

RE

14.09.06
01:01

1 кофичка кисело мляко.Изварат е по - добра за целта, ама аз си ям млякото :wink:

15.09.06
17:26

[quote author=“Saint”]Кажете какво ядете вечер или може да се яде когато вече сте изпълнили хранителният режим за деня.Разбира се това не трябва да влияе на диетата.А също така да ви попитам тук за да неправя нова тема какво мислите за киселите краставички те стават ли за късно вечер знам че в един буркан се добавя много малко захар мисля че сол но не съм сигурен.

ИзвиняваЙ, но киселите краставички изобщо не са полезни, а да не говорим за вечер. Първо са консервирани, второ имат много сол, оцет и захар и много ниска хранителна стойност. Какво полезно видя в тях?:):):)

LA

17.09.06
11:34

Аз си мислех за млечна салата, не съм хапвала досега вечер, само един път в зареждащия ден, но ми се струва, че не е лошо като вариант.Все пак какво толкова една краставича и около 150 гр. цедено кисело мляко.Верно малко по-мазничко идва, но не мисля, че е лошо един път седмично за разнообразие.Всъщност, Вие кажете става ли или не.Аз лично само краставичка, мляко и малко сол сложих.Не съм никак по соленото.Е става ли според Вас или не е добра идея?

DI

17.09.06
12:01

До колкото виждам това е раздела за понижаване, а доколкото чета другите мнения, май не е за тоя раздел. Ако искаш да сваляш никакво ядене след 18:00 часа вечер. Ако под вечерно ядене разбираш 18:00 часа, тогава е добре да хапваш зеленчуци, некоя салатка. Гледай да избягваш плодовете толкова късно, яж ги сутрин и след или преди тренировка. Това е, може да сануваш вечер храна, вместо жени, но така е, щом искаш да сваляш няма друг начин.

17.09.06
12:41

[quote author=“diavolo_vam”]Ако искаш да сваляш никакво ядене след 18:00 часа вечер.

Виждам, че пишеш отскоро във форума, но недей да правиш такива прибързани изводи.Тук има много хора, които не са на това мнение и аз съм еидн от тях.Ако човека си ляга в полунощ или по-късно определено ще огладнее до тогава, а тук идеята е именно да не се гладува :wink:

по-здрави

SA

17.09.06
14:23

emzo ти какво препоръчваш

17.09.06
21:33

[quote author=“emzo”][quote author=“diavolo_vam”]Ако искаш да сваляш никакво ядене след 18:00 часа вечер.

Виждам, че пишеш отскоро във форума, но недей да правиш такива прибързани изводи.Тук има много хора, които не са на това мнение и аз съм еидн от тях.Ако човека си ляга в полунощ или по-късно определено ще огладнее до тогава, а тук идеята е именно да не се гладува :wink:

по-здрави

Aз пък мисля че след 18-19,00 часа не трябва да се приема нищо друго освен течности,в съответствие с нормалните нива на кортизола в кръвта................

DI

17.09.06
21:36

Емии брат ми, ако искаш да сваляш неможе без глад, слушай Недик по СКАТ да видиш кво ще ти каже, след 18:00 никво ядене. Може да сануваш храна, но така се отслабва!!!

JI

17.09.06
21:38

яйца цели 3 + мляко нискомаслено .
това е в 10 часа преди лягане .
Притесняват ме малко калориите от мазнините ама като се има предвит че вмомента сприам въглехидратие след 1 часа на обяд.... някак сииии :))) не ме бърка

JI

17.09.06
21:39

[quote author=“diavolo_vam”]Емии брат ми, ако искаш да сваляш неможе без глад, слушай Недик по СКАТ да видиш кво ще ти каже, след 18:00 никво ядене. Може да сануваш храна, но така се отслабва!!!

всъщност така се губи мускул .. и то яката .. недик е кретен ..

DI

17.09.06
21:43

Хах.. е кретен, но един от най-добрите специалисти в България (лично мнение). Но ти щом повече разбираш и си карал вишо медицина, вече теб ще слушам. хахАх

FI

17.09.06
22:14

На мен също ми се е случвало да ям след 18 часа, даже през седмицата е почти всеки ден, а свалям без абсолютно никакъв проблем. Ако си на отрицателен калориен баланс ще сваляш ако ще и в 22 часа да ядеш - разбира се говорим за белтъчна храна, а не за пържени картофи или тем подобни. И мен много ми се иска да ям в 18.00, ама все пак някои от нас са на работа по това време, така че това е за хора, които или не работят или нямат други задължения.

JI

17.09.06
22:24

[quote author=“diavolo_vam”]Хах.. е кретен, но един от най-добрите специалисти в България (лично мнение). Но ти щом повече разбираш и си карал вишо медицина, вече теб ще слушам. хахАх

дааа прав си има више медицина прав си ... затова се хвалеше ,че е земал 200 милграма бионабол  НА ДЕН  ....  и сам си казва “ако някй трябаше да умре от стероиди тва съм аз ” ... сигурно вишето го е спасило  :lol:  :lol:

17.09.06
22:31

[quote author=“diavolo_vam”]Емии брат ми, ако искаш да сваляш неможе без глад, слушай Недик по СКАТ да видиш кво ще ти каже, след 18:00 никво ядене. Може да сануваш храна, но така се отслабва!!!

E като не можа да ми схванеш намека:
Не ме интересува какво казва някой си по някоя си ТВ, няма да го слушам щото бил модерен и т.н.
Я го питай той като чисти дали последно яде в 18.00 часа.
Последното ядене може да се измести до час - час и половина - два преди сън без проблеми.Целта ни не е да гладуваме и да губим мускулна маса.
Извара и белтъци не виждам как ще попречат на свалянето стига да се спазва отрицателен калориен баланс.

И не ме интересува ако ще и 2 виСши образования да има.Не винаги образованието прави специалиста. :evil:

DI

17.09.06
23:35

Добре аз с вас няма да споря, виждам че разбирате всичко, жалко само че лъжете момчето.

18.09.06
10:56

никакво ядене след 18:00 часа вечер. Ако под вечерно ядене разбираш 18:00 часа, тогава е добре да хапваш зеленчуци, некоя салатка

diavolo_vam  ти някога правил ли си НВД и в 18 да ти е било последното хранене със салата?!? Реално излиза че от предпоследното ядене докато си легнеш имаш само една салата  :shock:  Е как става тоя номер,  да кажем от 15 часа до 24 на една салата?!? Това ми прилича на малоумние диети на Лидия Ковачева... 
” ако искаш да сваляш неможе без глад” -  ти може и да не можеш да отслабваш без глад ама доста хора от форума могат  :wink: 
  А за Недик, като оставим на страна знанията му за АС (където не съм компетентен) почти във всяко предаване го хващам да говори глупости  :D

18.09.06
17:19

EEEE NEDIK E “KULTOVA LICHNOST”!!! KOITO GO SLUSHA E…..

Петко К - пиши на кирилица и с нормални букви.

18.09.06
17:46

Може да се яде всичко, без въглехидрати, просто защото няма къде да се изразходват. Желателно е малки количества обаче, а не по 1000 калории, като на закуска.
Аз ям късно вечер, включително и след 12 часа вечерта.

18.09.06
19:38

Значи,я първо добре слушай какво казва Недик и тогава ми говори...
Човека е един от най-добрите бивши културисти в БГ и той и още няколко момчета като него са ме въвели в този спорт още през Old school days на фитнеса...
Той никога не е казвал,че трябва да се гладува ! Ама никога ! Това,което  споменаваш ти(ядене до 18:00) е преход към диетата,тоест когато не си правил диети до сега първите 2 седмици намаляш постепенно до кога ядеш,а след това вече почваш основната диета,където няма ограничения до кога да се храниш...
Айде не говори неща,който не си доразбрал...

DI

21.09.06
00:17

Хах.. е незнам приятелю на къде си ходил, ама язък че си ходил (нищо май не си разбрал). Недик казва постепенно да се сваля часа на ядене, докато непостигнеш 18 : 00 !!! Това го казва в абсолютно всяко предаване. Освен това ако негледаме него, а първият българин, който спечели награда на конкурс за красота (който преди е бил култорист) е свалил 30 килограма за няколко месеца и като го питаха как го е постигнал.. “Еми с глад и много лишения”. Незнам може и да не съм прав, но аз това правя и смятам, че това е правилно, който немисли си е негово мнение. При мен действа, при вас може да не подейства, всичко е до човека. И моля да не ми се изказват някой хора доста неподготвени и да се опитват да ме провокират, тъй като и аз може да се присмивам, но не го правя.

FI

21.09.06
10:04

Според мен точно това се опитаха да ти обяснят всички които ти писаха преди това. Всичко зависи от човека, от начина му на живот и т.н. Неможеш да поставяш толкова категорично на хората такива граници до 18.00 часа да ядат. Просто не всеки е устроен като теб. Не мисля че ако някои хапне дори и в 22 часа подходяща храна ще му се развали режима. Аз лично в 18.00 часа съм още на работа, какво да кажа на шефа - аз сега отивам да ям, така ли? Да не говорим че после ходя и да тренирам и се случва да ям и в 20.00. Е това не ми е попречило, даже напротив. Затова недей така категорично заявява на хората какво да правят, все пак всеки сам си решава и напасва режима към своя начин на живот.

21.09.06
12:31

@diavolo_vam - ще ти го обясня най-просто (те го казаха вече аз само повтарям)
Не може последното ядене да е в 18.00 и то да е салата само (фибри)
От последното протеиново ядене до лягане се изпада в катаболно състояние !!!
Разбери го и не спори за глупости.

Не e работата да слушаш какво казал еди кой си, трябва сам да го разбереш (усетиш).

21.09.06
14:49

с какво се характеризира това катаболно състояние?

[quote author=“cran-berry”]с какво се характеризира това катаболно състояние?

С разграждане на мускулна маса ;)

22.09.06
00:03

[quote author=“diavolo_vam”]Хах.. е незнам приятелю на къде си ходил, ама язък че си ходил (нищо май не си разбрал). Недик казва постепенно да се сваля часа на ядене, докато непостигнеш 18 : 00 !!! Това го казва в абсолютно всяко предаване. Освен това ако негледаме него, а първият българин, който спечели награда на конкурс за красота (който преди е бил култорист) е свалил 30 килограма за няколко месеца и като го питаха как го е постигнал.. “Еми с глад и много лишения”. Незнам може и да не съм прав, но аз това правя и смятам, че това е правилно, който немисли си е негово мнение. При мен действа, при вас може да не подейства, всичко е до човека. И моля да не ми се изказват някой хора доста неподготвени и да се опитват да ме провокират, тъй като и аз може да се присмивам, но не го правя.

С глад  за няколко месеца(2-3),ако си свалил 30 килограма :
1.Това са 80% мускули
2.Развалил си си метаболизма
3.Връщаш ги за месец.

DI

22.09.06
16:02

Ми може, вие сте разбирачи, аз нищо неразбирам.. хаха.. Аз това съм го изпробвал и не само при мен а и при един приятел, с него тренирахме бокс, и му казах как да яде.. е незнам ама за 1 седмица свали 4 кила. Но така е ние тия дет неразбираме постигаме резултати.. а другите.. хах.. няма значение. Щом сте разбирачи си отслабвайте както си искате, аз съм разбрал как става номера. Не претендирам, че разбирам, но поне съм изпробвал и което се е получило, го използвам за да съветвам хората.

FI

22.09.06
16:35

Всеки е изпробвал нещо което при него действа и си го поддържа. Тва че приятеля ти е свалил 4 кила за 1 седмица не е много похвално... Немога да разбера защо си налагаш мнението след като всеки си има начин на отслабване.

22.09.06
16:48

И един пост от мен по темата (понеже не виждам много такива). След вечерята, която обикновено ми е около 18:30-19:00, та след това 1-1:30 преди лягане ям различни неща: пил. пържоли, консерва от риба тон, извара с мляко, тиквени семки, т.е. продукти богати на белтъчини и с минимум въглехидрати.

ПП Пишете по темата, а не спорете кой най-много разбира от ББ. Форумът е за да се изказват различни мнения!

22.09.06
22:26

[quote author=“diavolo_vam”]Ми може, вие сте разбирачи, аз нищо неразбирам.. хаха.. Аз това съм го изпробвал и не само при мен а и при един приятел, с него тренирахме бокс, и му казах как да яде.. е незнам ама за 1 седмица свали 4 кила. Но така е ние тия дет неразбираме постигаме резултати.. а другите.. хах.. няма значение. Щом сте разбирачи си отслабвайте както си искате, аз съм разбрал как става номера. Не претендирам, че разбирам, но поне съм изпробвал и което се е получило, го използвам за да съветвам хората.

Пич,първо ще ти кажа съвсем приятелски,че нещо не си разбрал Недик...
Той НИКОГА не е препоръчвал гладът за сваляне на килограми !!!!
Дори в последните му предавания вмъкна,че няма смисъл от гладуването...
Хайде сега ходи попрочети няколко книжки за правилното хранене и тогава започни да пишеш в този форум...
За 1 седмица 4 килограма свалени е на практика и теория невъзможно да са мазнини,това е вода+мускули следтсвие от катаболното състояние,в което е изпаднал приятелят ти след гладът...
Пази боже от такива “хора,които не претендират,че разбират...ама разбират” като тебе...  :roll:

DI

23.09.06
01:02

Хах.. ЩЕ НАПИША ВСИЧКО С ГЛАВНИ БУКВИ ЗА ДА ГО ПРОЧЕТЕТЕ, ЗАЩОТО ЯВНО НЕ СТЕ ПРОЧЕЛИ ДОБРЕ КАКВО СЪМ ПИСАЛ ПРЕДИ ТОВА. НЕДИК ВИНАГИ КАЗВА, ЧЕ ЯДЕНЕТО ДО 18:00 ТРЕБВА ДА СЕ ПОСТИГНЕ ПОСТЕПЕННО, ЗАЩОТО ТАКА ЩЕ СТРЕСИРАШ ОРГАНИЗМА ТИ. ВТОРО ВИНАГИ КАЗВА, ЧЕ ДИЕТАТА НЕ Е ГЛАД, А Е ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ. И МОГА ДА ТИ ГАРАНТИРАМ, ЧЕ Е КАЗВАЛ ЧЕ СИ ТРЕБВА ДА СЕ ГЛАДУВА, ЗАЩОТО РЕПЛИКАТА : “ВЕЧЕР МЪЖЕТЕ САНУВАТ ХРАНА, ВМЕСТО ЖЕНИ” Е ОТ НЕГО..!!

Петко К - а аз ще го напиша с малки букви, но само веднъж. Спазвай правилата, иначе си аут!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1