12.09.06
23:24
Значи аз съм около 1.75 М висок и съм 55 кила ... много хилав... пия протеин ... дава резултат . От протеина качвам . Сега ше посабера някой лев и ше започхь да ходя на фитнес.Ама ми трябва наква програма да ям ... Прочетох някои неща тука от последните страници ама ... предполагам тия хора там ядат поне по 5 пъти дневно ... аз например немога да ям по повече от 4 пъти дневно... Може ли някой да ми направи една диета да кажем с 4 храненя дневно...Аз по принцип правя само лицеви опори вкъщи като си пия протеина и така качвам ама бавно... за 2 месеца по 5 кила...
Бих искал да имам някаква диета която постоянно да си я спазвам и да е сигурна защото аз сега ям каквото напипам :)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим12.09.06
23:51
Няма не мога. Аз ядох по 6 - 7 пъти.
12.09.06
23:58
[quote author=“boxerg”]Няма не мога. Аз ядох по 6 - 7 пъти.
Еми то и аз мога да ям по толко ама ... немога да ям по много ...
Аз като се наям веднъж и ако реша да ям след 2 часа ще мога да изям на половината на това което сам изял първия път... сега си купих аминокиселини... А в края на месеца ше си купя и креатин на Биотек .
Та по добре ли е да ям по 6 пъти на половина отколкото по 3 пъти по повечко ?
13.09.06
00:01
Естествено. Мислех, че си малко по - запознат. Прочети малко повечко от този сайт. Има тонове информация. Повече пъти по малко количество.
13.09.06
00:02
[quote author=“boxerg”]Естествено. Мислех, че си малко по - запознат. Прочети малко повечко от този сайт. Има тонове информация. Повече пъти по малко количество.
КК :) миси :)
Аз сам савсем нов в тия неща ... Изобщо нищо незнам...
13.09.06
12:21
[quote author=“KyXa_MaHePkA”][quote author=“boxerg”]Няма не мога. Аз ядох по 6 - 7 пъти.
Еми то и аз мога да ям по толко ама ... немога да ям по много ...
Аз като се наям веднъж и ако реша да ям след 2 часа ще мога да изям на половината на това което сам изял първия път... сега си купих аминокиселини... А в края на месеца ше си купя и креатин на Биотек .
Та по добре ли е да ям по 6 пъти на половина отколкото по 3 пъти по повечко ?
Виж к`во приятел като е казано да ядеш по 5-6 пъти на ден т`ва не означава ,че трябва да сядаш на масата по 5-6 пъти на ден и да ядеш като свиня .
5-6 пъти често ,но по -малко !
Може примерно първотото ти хранене да бъде закуска , второто един протеинов шейк , третото обяд , четвърто един банан с високо белтъчен протеин , петото- шест чеса още едно ядене и шестото към 9-чеса вечеря .
Т`ва е на кратко .
Успех ! :wink:
13.09.06
12:31
Еми зна4и аз мисля това да го правя :)
хранене 1 (закуска 1) : 100 гр овесения ядки + кисело мляко
хранене 2 (закуска 2) : 40 гр. протеин
хранене 3 (закуска 3) : 1 банан + баничка
хранене 4 (обяд): 200 гр пилешки гърди + 100 гр ориз + 2 филии хляб
ТРЕНИРОВКА
хренене 5 (ледтренировъчно хранене) : омлет(3 яица) + 4 филии хляб
хранене 6 : 1/2 л. прясно мляко
Добре ли е така ?
Малко ше променя хранене 3 :)
А колкото до няккав високобелтъ4ен протеин .... аз пия “Giant Mass” той садържа и креатин... това е единствения протеин който имам и е готин :)
[quote author=“KyXa_MaHePkA”]Еми зна4и аз мисля това да го правя :)
хранене 3 (закуска 3) : 1 банан + баничка
ТРЕНИРОВКА
Добре ли е така ?
Малко ше променя хранене 3 :)
А колкото до няккав високобелтъ4ен протеин .... аз пия “Giant Mass” той садържа и креатин... това е единствения протеин който имам и е готин :)
Баничката я смени с нещо по-полезно... :shock:
А и намали хранене 5 на 3 филии хляб +омлета
13.09.06
20:49
Значи баничката със сигурност я сменям ...
А пилешките гърди ше ги редувам и с други меса ...
А омлета .... ако ме мързи да пържим яйца направо ше ги свара 4 яйца и ше ги изям варени без хляб :)
Протеина ше го замествам с нещо защото аз като гледам мойто е Гейнър а не точно протеин такаче трябва да помисля с какво да го замена ... и прясното мляко ше го заместа с нещо защото аз достатъчно прясно мляко пия като си разбивам гейнъра в него :)
Ако не искаш да станеш билдър , ами да качих кила и да не си хилка ето ти програма:
Сутрин - 2 сандвича със сирене и домат и мариля примерно
Обяд - манджа - гювеч,мусака,кебап,...
Вечер - изпечи 2 кренвирша на скарата,направи салата със сирене,за десерт изяж едно кисело мляко със захар...
Пий си протеините , тренирай някакъв спорт и готово!Ти кво искаш? От 55 на 155?хахах
О, само не кренвирши...ще се натрови човека. По-добре наденички или нещо такова, но не и кренвирши :x
19.09.06
13:56
[quote author=”<Sza>”]Ако не искаш да станеш билдър , ами да качих кила и да не си хилка ето ти програма:
Сутрин - 2 сандвича със сирене и домат и мариля примерно
Обяд - манджа - гювеч,мусака,кебап,...
Вечер - изпечи 2 кренвирша на скарата,направи салата със сирене,за десерт изяж едно кисело мляко със захар...
Пий си протеините , тренирай някакъв спорт и готово!Ти кво искаш? От 55 на 155?хахах
Кисело мляко със захар и то преди лягане ? Няма никаква логика.
Това е общо взето добре:
Само слагам 2 банана и баничката я заменям с извара + сирене ;).
хранене 3 (закуска 3) : 2 банана + извара + сирене
ТРЕНИРОВКА
А и никакви кренвирши и т.н. ;). Първо струват скъпо (почти колкото чисто бяло месо), а и няма много месо в тях...
Глей са.Ти не е нужно да ядеш като прасе.Яж по 5-6 пъти на ден но по по-малки порции.Важното е организмът ти да не работи на гладно.Гладен ли си няма да качиш маса.И сега за храната.Ако е по-качествена,по-добре.А пък ако не е пак ще има ефект но малко по-малък.Тожа е моят съвет.
7.00 часа:
100г овесени ядки с литър мляко;
мултивитамини и минерали, вит.С
10 часа:
сандвич с пилешко/пуешко месо(100г)
и 50г сирене или кашкавал, всичко в две
филийки пълнозърнест хляб
12часа:
телешка/пилешка пържола; сварени картофи;
зеленчуци
15 часа:
100-150г макарони или друга паста; 100г сирене
или извара; няколко яйчни белтъка
18 часа:
150 г месо и 100г варен ориз
Добре а да попитам аз сега,така и така има тема и аз искам да кача кила.
17 години съм ,близо 186 см и съм 63 кила.Човека от фитнеса ,в който ходя ми даде ето тази програма :
Закуска : 2 купички овесени ядкис кисело или прясно мляко. + 5 яйца - сварени.
Обяд : Риба тон - 200 гр. (сандвич)
Вечеря(преди 19:00ч) : 500 гр. пилешко месо(бяло без кожа) на скара + 500 гр. Ориз - сварен.
Протеин(прах) - води се там една чаша - след тренировка.
Аз мислех да използвам някоя програма от тая тема ,но просто нямам възможност да ям така защото аз ходя на училище до 13:30 и от 14:00 ,14:15 съм на фитнес и после в нас.Та затова ,ако някой може да ми помогне с моята програма ,примерно да я ‘ъпдейтне’ :roll: ,да каже,ако нещо е грешно и т.н. ще съм ви много благодарен. :roll: И всеки ми казва различно -едни ми казват ,че за да качвам маса като тренирам трябва да слагам повечко тежести и по-малко повторения да правя,а друго обратното... :roll:
14.10.06
23:45
[quote author=“KyXa_MaHePkA”] качвам ама бавно... за 2 месеца по 5 кила...
Че това хич не е бавно :roll:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече