13.09.06
01:25
Така аз да ви попитам ... понеже във фитнеса който хода се развали пътечката ... и не мога да тичам за кардио дейност ... си карам колелото ... ето идва и въпроса ми ... и при двата типа кардио тренировка ли е същ ефектът ? Смисъл ... цялото тяло реагира на тренировката .... аз не знам точно как ... но при тичането се изморявах доста повече ... :roll:
13.09.06
01:30
Тая тема се пуска всяка седмица. Ми нормално е да е повече при тичането. Според мен то е по добро.
Доколкото знам, при карането на колело, опастността от горене на мускулна маса е по-малка.
Поздрави!!!
[quote author=“gentleman”]Доколкото знам, при карането на колело, опастността от горене на мускулна маса е по-малка.
Поздрави!!!
За n-ти път това зависи от храненето ти.
Тичането гори повече калории отколкото велото => е по-ефективно :!:
gentleman
Доколкото знам, при карането на колело, опастността от горене на мускулна маса е по-малка.Поздрави!!!
да ама и опастността да изгори некой мазнинки е още по малка :D пък велото дори няма нищо общо с колелото освен педалите ....... може да има някво сравнение между вело и колело ама между вело и тичане просто няма място за сравнение .....
13.09.06
14:39
няма по добро...трябва да ги правиш и двете :wink: това е най доброто :)
13.09.06
14:56
Кой каквото ще да казва , аз съм за велоергометъра :wink:
13.09.06
15:03
тичането е по-добре.Разширява гръдния кош, освен всичко друго.
13.09.06
15:32
и не на последно място зависи колко тежиш. ако си с наднормено (ама наистина наднормено) е опасно за ставите да тичаш, а и на дали ще можеш много. по-добре е да си караш колело. за нормално развит човек +/- 5-7 кг бягането е по-естествено и по-полезно, според мен.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече