Тичане vs Kолело

13.09.06
01:25

Така аз да ви попитам ... понеже във фитнеса който хода се развали пътечката ... и не мога да тичам за кардио дейност ... си карам колелото ... ето идва и въпроса ми ... и при двата типа кардио тренировка ли е същ ефектът ? Смисъл ... цялото тяло реагира на тренировката .... аз не знам точно как ... но при тичането се изморявах доста повече ...  :roll:

Тая тема се пуска всяка седмица. Ми нормално е да е повече при тичането. Според мен то е по добро.

13.09.06
09:11

Доколкото знам, при карането на колело, опастността от горене на мускулна маса е по-малка.

Поздрави!!!

13.09.06
11:08

[quote author=“gentleman”]Доколкото знам, при карането на колело, опастността от горене на мускулна маса е по-малка.

Поздрави!!!

За n-ти път това зависи от храненето ти.
Тичането гори повече калории отколкото велото => е по-ефективно  :!:

13.09.06
12:14

gentleman

Доколкото знам, при карането на колело, опастността от горене на мускулна маса е по-малка.

Поздрави!!!

да ама и опастността да изгори некой мазнинки е още по малка :D пък велото дори няма нищо общо с колелото освен педалите ....... може да има някво сравнение между вело и колело ама между вело и тичане просто няма място за сравнение .....

13.09.06
13:15

тичането е  супер . сАмо да го можеш и гръдния кош разширява и сичко  :twisted:

happy666

13.09.06
14:39

няма по добро...трябва да ги правиш и двете  :wink:  това е най доброто :)

13.09.06
14:43

Аз лично предпочитам велото..., но това е въпрос на личен избор... :wink:

FZ

13.09.06
14:56

Кой каквото ще да казва , аз съм за велоергометъра  :wink:

13.09.06
15:03

тичането е по-добре.Разширява гръдния кош, освен всичко друго.

и не на последно място зависи колко тежиш. ако си с наднормено (ама наистина наднормено) е опасно за ставите да тичаш, а и на дали ще можеш много. по-добре е да си караш колело. за нормално развит човек +/- 5-7 кг бягането е по-естествено и по-полезно, според мен.

13.09.06
23:04

Тичането си е тичане , няма какво да го замени

14.09.06
00:08

дано оправят скоро пътечката ... във фитнеса ...  :roll:

14.09.06
00:10

[quote author=“ASTOR”]Тичането си е тичане , няма какво да го замени

Когато фактите говорят и боговете мълчат.  :lol:
Аз съм привърженик на тичането.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1