PROSTAR WHEY VS WHEY SUPREME

BU

14.09.06
10:10

Казвам здрасти на всички ББ маняци от форума, а и на тези които си тренират за кеф. Въпроса ми е свързан с два протеина на фирмата Ultimate Nutrition, тъй като най накрая се наканих да си взема да пия нещо се спрях на BCAA (ON) и на въпросните протеини. Ta мисълта ми е, че в предвид това че съм горе долу наясно с цените на протеините тези двата особено Whey Supreme ми се виждат доста евтини, говоря за разфасовките от 5 lb. Prostar e 87,60 лв a Supreme e 76.00 лв. Aко има някой който да ги е пил (или поне единия), може да ми сподели впечатленията си, тъй като ако са добри, си заслужават парите пък и фирмата си е известна. Не намерих теми за тези протеини във форума, пък и беше крайно време да почна и аз да пиша мнения и затова ви питам: Добри ли са, истински ли са, US ли са . Щото не ми се дават пари за нещо като Universal amino 2700 дето верно го правят в БГ.

Та така, мерси предварително

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1