ako ima nqkoi savet da dade PLS!

Темата е заключена.

14.09.06
14:31

hi, za purvi put izpolzvam tozi forum i se nadqvam da pomogne nqkoi. ta vaprosa mi e: treniram taekwondo ot dosta vreme i smqtam da prodaljavam, no imam edno problemn4e, kato izlezna za sparing i purvite nqkolko min kato si razmenim po nqkoq tupanica i kapvam, ostavam bez vuzduh i ne moga da izdurja do kraq, mn se potq i awe kat parcal sum prosto, i nz kakvo da pravq.  trqbva li da ti4am pove4e za vuzduh ili ako trqbva da piq ne6to no, no ako piq iskam da ne e ne6to ot koeto da zavisq sled vreme, ami prosto kogato iskam da go upotrebqvam samo v nujdi ili da go piq kato vitamini da ne e vredno za zdraveto ili organite ne6to… ako moje nqkoi da mi dade savet molq. :P Mersi!

Петко К - прочети правилата и после си пусни темата както трябва!

FZ

14.09.06
14:40

Пиши на кирилица  :!:  :!:  :!:  :D   :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1