Pure Whey Pro-Проблем!!!

14.09.06
16:12

Като го пия ме заболява главата,а кръвното ми е нормално.Някой знае ли защо става така?

Я хубаво си помисли дали е точно от него. Глава може да те боли от много неща трудно може да ти каже някои от какво е, но със сигурност ще спре да те боли до ден два, ако не спре да те боли ходи на лекар.

14.09.06
16:16

[quote author=“RejiMillar”]Я хубаво си помисли дали е точно от него.

Няма от какво друго да е!Като го прекъснах за 1 ден не ме болеше неска го пих преди 2 часа и сега ме боли,направо мистерия

Според мен си внушаваш че е от притеина че Nutrim са боклук то е ясно ама чак пак и глава да те боли, но щом е така спирай го и тва е. Мен дори и да не ме болеше главата от него щеше да го хвърла в кофата след като сам наясно вече с някои неща.

14.09.06
19:49

[quote author=“silver_hawk”]Като го пия ме заболява главата,а кръвното ми е нормално.Някой знае ли защо става така?

това ако го докажеш и имаш един добър адвокат съм сигурен че можеш д а разориш Нутрим ..

14.09.06
20:36

[quote author=“RejiMillar”]Според мен си внушаваш че е от притеина че Nutrim са боклук то е ясно ама чак пак и глава да те боли, но щом е така спирай го и тва е. Мен дори и да не ме болеше главата от него щеше да го хвърла в кофата след като сам наясно вече с някои неща.

Какво са им на Нутрим продуктите ?  :arrow:  :?:

head_hunter

15.09.06
09:09

[quote author=“djpetko”][quote author=“RejiMillar”]Според мен си внушаваш че е от притеина че Nutrim са боклук то е ясно ама чак пак и глава да те боли, но щом е така спирай го и тва е. Мен дори и да не ме болеше главата от него щеше да го хвърла в кофата след като сам наясно вече с някои неща.

Какво са им на Нутрим продуктите ?  :arrow:  :?:

Хахаха и хиташ? Ами поразрови се из форума има правени изследвания и т.н.т. А иначе ако им се радваш пий си ги със здраве. Аз лично вече не рискувам.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1