14.09.06
22:41
Ами на НВД съм си и си свалям доволно ама нещо гърдите не стават.Имат си мазнинки и то повече в долната част и около зърната.Та кажете да наблегна ли повече на гърдите...2 пъти седмично...да вкарам лицеви опори ли повечко...измислете нещо:)))
Не можеш ли да измислиш по добро заглавие на тема !!!
ASTOR
14.09.06
22:54
Помпай ги повече. Повечко повторения с по - висока скорост.
14.09.06
23:06
Е значи идеята с лицевите упори начесто е добра...или кофички ли... :?
кофички И лицеви опори.
Например ако има успоредка в двора на някое училище или в някой парк правиш 2 серии кофички, след това на успоредката 3 серии лицеви (на успоредка, защото китките се натоварват по-малко и се разтягаш по-качесвтено), после пак 2 с кофички и пак 3 с лицеви
15.09.06
11:54
Пределно ми е ясно това за невъзможността,просто на другите места си свалям доволно а на гърдите не,говоря за акцентиране на тях.
15.09.06
16:05
щом е в долната част прави от обратен наклон упражнения(въпреки че не съм привърженик)
Стига с това вкарване на упражнения, локално горене на мазнини не можеш да постигнеш
По принцип най дълго остават мазнините около корема, там нямаш ли повече
според мен ако вкараш кофички в трена си за гърди би имало добър ефект .. понеже тва е доста добро упражнение за очертаване на гърдите ..поне при повечето хора .пробвай различни начини се някой ще проработи :D
16.09.06
11:38
Ами и на корема останаха малко ама и на гърдите,не казвам че може да се урелефи дадено място,само то,а само да се якцентира на него.Иначе кофтичките добре деистват верно.
16.09.06
11:45
сигурно не тренираш долната част затова не ти се оформи ,единствения начин е тренирай яко за да расте мускула , така мазнините няма да си личат чак толкова , с диета ако искаш да сваляш и там ще оставаш без нищо