15.09.06
20:55
Започнах скоро този спорт . По принцип сам доста висок и килограмите ми изостават. Трябва ми някакав протеин или хранителна добавка, която да качва много килограми. Бихте ли ми препоръчали нещо, както и кога да го взимам (преди, след тренировка). Не искам бляскави резултати, но все пак ми трябва нещо, което да действа.
15.09.06
21:24
Ами високо процентен суроватъчен протеин. Фирмата е по твои избор.
Погледни ей тука ...най-добре ще се ориентираш http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607
15.09.06
22:16
ба пич като искаш да качваш яж по 10 яйчни белтъка на закуска с 150 грама овесени ядки на обяд 300 рама пиле после пак толкова пиле , после хапни протеинче малко суроватка две дозички преди и след трен , на вечеря хапни 250-300 грама скумрийка и преди лягане глътни пак суроватка с млекце или направо млечно яйчен шитец !
Ако искаш да качиш килограми е най-добре да си вземеш гейнър и да пиеш една доза сутрин една преди тренировка и една след тренировка.През почивните дни ше пиеш една доза сутрин с мляко.Тренировките ти трябва да са по-кратки и почивката между сериите трябва да ти е по-дълга