скотоло

SH

16.09.06
10:14

зна4и в петък правех скотоло .а не го бях правел това упражнение от около два месеца . днес се сабуждам и  двете ми раце са сини отдолу на бицепса
от скотолото ли се е полу4ило ,и какво е станало?

BU

16.09.06
10:28

скотоВо 8)

SH

16.09.06
10:56

голяма работа 4е сам обаркал една букви4ка ,ако някои знае да пише нешто смислено ане тапи забележки

16.09.06
13:25

Хм... Попринцип и аз като правех скотово и като се напомпвах ме болеше адски сгъвката между бицепса и предмишницата обаче след тренировка ми минаваше.Явно не си загрял добре или си натоварил много без правилно дишане.За такова нещо за първо път чувам така че не знам за какво става дума но се опитвам да помогна ...  :o
Като ти мине  ако пак правиш скотово и ако ти се посини пак вземи се виж със някои лекар.Честно да ти кажа по добре не чакаи ами първо се виж със лекар после прави скотово ...

SH

16.09.06
14:21

аз на лекар не ходя ,аз сам си доктор на себеси

Това по принцип не става от веднъж. Скотовото упражнение оформя бицепса и е по - концентрирано от това в право положение с щанга. Не го прави известно време и ако проблема изчезне от това е.

19.09.06
15:52

За да има синини значи има кръвоизлив. Не може да посинее от пртоварване. Казваш че сам си си лекар, обаче съвета ми е да идеш на лекар за да не се окаже сериозна работата и да си патиш после само защото не ти се ходи на доктор.
P.S. Някаква болка усети ли по време или след тренировката?

20.09.06
00:33

Хм...Кръвоизлив  :wink:  Вярно бе не се бях сетил  :P :lol:  По е вероятно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1