16.09.06
10:51
Една голяма част от хората тук са взимали добавки. Кажете сега от коя сте били най-доволни и бихте ли повторили или вече сте ? Марка и тип на добавката.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
16.09.06
11:04
като по4нем от протеини ON , dymatize
глутамин HIGHER POWER бих си взел пак,бих го предпо4ел заради цената :wink:
витамини ast 32x
creatine monohidrate UNIVERSAL единственият от които останах доволен не 4е съм вземал много други марки но по добър е от Weider и от някои други испански боклуци
и паковете на ISS ония с витаминките
[quote author=“valentinik46”]паковете на ISS ония с витаминките
Не целя да се заяждам, но от любопитство как реши, че си доволен ? Щото и аз на скоро приключих един такъв пак и не мога да кажа, че от тези 30 дни дори един път съм го усетил :wink:, все пак са само витамини.
16.09.06
17:54
ами казвам 4е съм доволен, заЩото в дефиницията по4нах с него а месец и неЩо наблягах на една и съЩа храна, освен това ба4ках яко и не се 4уствах отпаднал както имах желание за тренировки след обед след работа независимо какъв ми е бил работният ден,освен това като го по4нах ми се променяШе цвета на урината беШе един бледо зелен цвят :lol: а като съм пил други витамини никога не е била такава ,храната ми по принцип си е съЩата само понякога размествам яденията но комбинациите са едни и съЩи добавките ми съЩо,нито бях пробвал някакви други добавки или химии пък да не говорим, така 4е съм го писал в списъка на нужните ми суплименти но не за винаги съЩо ползвам и AST 32 X по4ти съЩият цвят на орината
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече