От какво сте били най-доволни ?

16.09.06
10:51

Една голяма част от хората тук са взимали добавки. Кажете сега от коя сте били най-доволни и бихте ли повторили или вече сте ? Марка и тип на добавката.

16.09.06
11:04

като по4нем от протеини  ON , dymatize
глутамин  HIGHER POWER бих си взел пак,бих го предпо4ел заради цената  :wink:
витамини ast 32x
creatine monohidrate UNIVERSAL   единственият от които останах доволен не 4е съм вземал много други марки но по добър е от Weider и от някои други испански боклуци
и паковете на ISS ония с витаминките

16.09.06
17:09

[quote author=“valentinik46”]паковете на ISS ония с витаминките

Не целя да се заяждам, но от любопитство как реши, че си доволен ? Щото и аз на скоро приключих един такъв пак и не мога да кажа, че от тези 30 дни дори един път съм го усетил :wink:, все пак са само витамини.

16.09.06
17:54

ами казвам 4е съм доволен, заЩото в дефиницията по4нах с него а месец и неЩо наблягах на една и съЩа храна, освен това ба4ках яко и не се 4уствах отпаднал както имах желание за тренировки след обед  след работа независимо какъв ми е бил работният ден,освен това като го по4нах ми се променяШе цвета на урината беШе един бледо зелен цвят  :lol:  а като съм пил други витамини никога не е била такава ,храната ми по принцип си е съЩата само понякога  размествам яденията но комбинациите са едни и съЩи добавките ми съЩо,нито бях пробвал някакви други добавки или химии пък да не говорим, така 4е съм го писал в списъка на нужните ми суплименти но не за винаги съЩо ползвам и AST 32 X по4ти съЩият цвят на орината

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1