16.09.06
20:32
Какво мислите за даряването на кръв и дали се отразява на тренировките?Аз съм дарявал веднъж като бях на 17 и ми забраниха после 3 месеца да стъпвам в залата :roll:
Ха и що така. Когато ти взимат кръв е много тъпо да ти спукат вената. После яко боли и посинява. Заради такива сестри и болките породени от действията им съм си правил “почивки” от около седмица.
Каквото и да си говорим кръвта на човек е направена да си седи в тялото :D Загубата на кръв при инцидент или даряване не е нормално чисто физически. Да дадеш кръв е благородно, но просто не е природосъобразно според мен.
18.09.06
09:04
Вижте темата:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=38984&highlight=#38984
Нито безопасно - колко случая със заразени от хепатит има... :?
19.09.06
09:59
Нито безопасно - колко случая със заразени от хепатит има... :?
Колко има да не говориш за онези от Столипиново.
20.09.06
16:28
Има най различни болници нови, стари, грозни, хубави, ефективни, неефективни, печеливши, губещи чисти, мръсни и т.н.Ще кажеш, че няма хубави нови и чисти болници ли?Нима нямаш право да избереш измежду тях.Когато човек има желание за нещо особенно за едно добро дело намира начин когато няма желание намира оправдание.Бтв си мисля защо мангалите в столипиново точно сега се разболяха да не би от днес или от вчера да е гнусно и мизерно там, ма както и да е.
Благодаря за вниманието.