Даряване на кръв

16.09.06
20:32

Какво мислите за даряването на кръв и дали се отразява на тренировките?Аз съм дарявал веднъж като бях на 17 и ми забраниха после 3 месеца да стъпвам в залата :roll:

16.09.06
23:24

Ха  и що така. Когато ти взимат кръв е много тъпо да ти спукат вената. После яко боли и посинява. Заради такива сестри и болките породени от действията им съм си правил “почивки” от около седмица.

17.09.06
10:28

Каквото и да си говорим кръвта на човек е направена да си седи в тялото  :D Загубата на кръв при инцидент или даряване не е нормално чисто физически. Да дадеш кръв е благородно, но просто не е природосъобразно според мен.

Вижте темата:

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=38984&highlight=#38984

18.09.06
09:11

[quote author=“Mushmurok”]Каквото и да си говорим кръвта на човек е направена да си седи в тялото  :D Загубата на кръв при инцидент или даряване не е нормално чисто физически. Да дадеш кръв е благородно, но просто не е природосъобразно според мен.

Нито безопасно - колко случая със  заразени от хепатит има...  :?

[quote author=“topDevil”][quote author=“Mushmurok”]Каквото и да си говорим кръвта на човек е направена да си седи в тялото  :D Загубата на кръв при инцидент или даряване не е нормално чисто физически. Да дадеш кръв е благородно, но просто не е природосъобразно според мен.

Нито безопасно - колко случая със  заразени от хепатит има...  :?

Колко има да не говориш за онези от Столипиново.

19.09.06
20:12

Ще ми кажеж, че хигиената в болниците ни е на ниво ?

[quote author=“topDevil”]Ще ми кажеж, че хигиената в болниците ни е на ниво ?

Има най различни болници нови, стари, грозни, хубави, ефективни, неефективни, печеливши, губещи чисти, мръсни и т.н.Ще кажеш, че няма хубави нови и чисти болници ли?Нима нямаш право да избереш измежду тях.Когато човек има желание за нещо особенно за едно добро дело намира начин когато няма желание намира оправдание.Бтв си мисля защо мангалите в столипиново точно сега се разболяха да не би от днес или от вчера да е гнусно и мизерно там, ма както и да е.
Благодаря за вниманието.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1