Ефект от Fat Burners??

Прескочи до:

21.10.06
01:26

Не мисля 4е на 20-23г. може да се говори за застой при из4истване / освен  ако не се занимаваш профисионално /, а по-скоро за мързел. Аз съм на 31г. и тази година за първи път използвах фет бърнър

21.10.06
09:16

[quote author=“yoyo1”]Не мисля 4е на 20-23г. може да се говори за застой при из4истване / освен  ако не се занимаваш профисионално /, а по-скоро за мързел. Аз съм на 31г. и тази година за първи път използвах фет бърнър

Ами не мисли, факт е.И не става дума за мързел.

21.10.06
09:18

[quote author=“yoyo1”]Не мисля 4е на 20-23г. може да се говори за застой при из4истване / освен  ако не се занимаваш профисионално /, а по-скоро за мързел. Аз съм на 31г. и тази година за първи път използвах фет бърнър

ОО,повярвай ми доста е далече о мързела...
В застой ли си и си пробвал всичко по промяна на диетата,идва време за добавките...Фет бърнъра е прекрасно решение...

22.10.06
00:41

Явно сме на доста разли4ни мнения и не мисля да продължавам да пиша по тази тема.

22.10.06
19:42

[quote author=“yoyo1”]Явно сме на доста разли4ни мнения и не мисля да продължавам да пиша по тази тема.

Е,различни хора,различни мнения...

24.10.06
17:56

Въпрос - а ако съм на 16 години дали ще е вредено ? В момента просто мисля да разуча всичко за фет-бърнерите. Аз съм 172 см висок и съм 72 кг , което се дължи на дебелите ми прасци (мусколести са , но са мн големи). Иначе имам известни мазнини по цялото тяло , които правят гърдите и корема ми грозни , а бицепса ми се оформя слабо ,точно поради тази причина. Тренирам кик-бокс и имам вегалометър вкъщи и мисля 2ра смяна като съм , сутрин ставам взимам фет-бърнъра (L-Carnitine) , въртя 20 - 30 минути с минимална скорост 40 км/ч , после коремни преси и разни упражнения , вечер си тренирам всеки ден яко , не ходя на фитнес защото нямам време в общи линии. Като разуча всичко мисля да пробвам това което казах (по принцип правя всичко освен зимането на фет-бърнъра  :)  ) , таа мисълта ми е - какво мислите по въпроса?  :P

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1