Ефект от Fat Burners??

Прескочи до:

17.09.06
01:48

Има ли ефект от тези добавки наистина, или не? Споделете личен опит, защото искам да преценя дали си струва да давам пари за такива неща. Нещо ми изглеждат бошлаф работа... :roll:

17.09.06
02:44

ако го комбинираш поне малко с някакво физическо натоварване и Л-карнитин, ефекта наистина ще го забележиш

17.09.06
03:46

Струва си.

17.09.06
12:00

[quote author=“Zapa”]ако го комбинираш поне малко с някакво физическо натоварване и Л-карнитин, ефекта наистина ще го забележиш

Работата е следната: височина 162, тегло в момента - 66кг. (беше повече доскоро). Преценила съм си добро тегло за мен 55 кг., тъй като съм с едра структура на тялото. Захванала съм се да топя с диета и кростренажор всеки ден. При това за никъде не бързам.
Но се чудех дали пък не мога още с нещо да си помогна в начинанието, което да не ми смъкне кожата, не на последно място... :wink:  Затова питам за тези добавки, защото гледам, че не са от най-евтините. Или поне аз не давам току-така 40 и повече лева за някакво прахче (или там каквото е)...
Добре, този L-карнитин не е ли сам по себе си такъв Fat Burner?! Защо трябва да взимам повече от един препарат?

17.09.06
12:49

Здравей, фет бърнърите се състоят от няколко съставки.В повечето се съдържа л-карнитин, но в малки количества.
Има две основни категории:
липотропни и термогенни, вторите обиновено са наблъскани с доста силни дози кофеин и др. съставки влияещи на CNS (ЦНС - централна нервна система).
Като цяло са безвредни, но термогенните се ибягват при сърдечни болести и високо кръвно налягане.Основното е диетата, аз лично съм пробвал доста фет бърнъри и няма магическо хапче.Каквото ядеш, това си :)

Л-карнитин - тук можеш да прочетеш повечко:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=17497
На първо време можеш да започнеш само с него.Приема му е описан в темата по горе.

17.09.06
13:23

[quote author=“Lumina”]Има ли ефект от тези добавки наистина, или не? Споделете личен опит, защото искам да преценя дали си струва да давам пари за такива неща. Нещо ми изглеждат бошлаф работа... :roll:

Ако не си на диета, наистина си е

бошлаф работа...

:wink:  :wink:  :wink:

17.09.06
16:15

[quote author=“M16”]Ако не си на диета, наистина си е

бошлаф работа...

:wink:  :wink:  :wink:

На диета съм, споко, споменала съм го по-горе... 8)

Един приятел свали изненадващо, за мен поне, доста килограми и то в кратък период от време точно с фет бърнър. Спазваше си диета момчето и в комбинация с това точно след едно лято не можеше да го познаеш. И което е най - важното мисля резултата се запазва.

17.09.06
22:59

[quote author=“boxerg”]Един приятел свали изненадващо, за мен поне, доста килограми и то в кратък период от време точно с фет бърнър. Спазваше си диета момчето и в комбинация с това точно след едно лято не можеше да го познаеш. И което е най - важното мисля резултата се запазва.

Много се радвам за приятеля ти, но малко се съмнявам, че при жена ще има същия впечатляващ резултат - научен факт е, че мъжете по-трудно качват и по-лесно свалят от жените, което е свързано с биологичните им функции. Тъй че, когато един мъж ми каже, че е свалил много, все си мисля, че останалите не са поискали - не са свалили и те...

Иска ми се да си каже думата някоя дама, няма ли тук някоя заклета фенка, дето да е била дебела и после, благодарение на фитнес, да е станала достойна за Playboy (или такъв е случаят само на онази приятелка на Митьо Крика... :lol: )?

Ами ако си постоянна не виждам да не стане.

18.09.06
11:25

[quote author=“boxerg”]Ами ако си постоянна не виждам да не стане.

Логично, нали? А пък на човек не му се вярва... Или поне аз, откакто ме хвана едно време пубертетът, не съм била толкова слаба, колкото се опитвам да стана. И малко даже не си го представям, сигурно ще се чувствам странно... :roll:

HE

02.10.06
21:43

Някой може ли да ми каже някаква диета която да спазвам докато зимам фет бърнъра? Защото сега ще ходя да си купувам и почвам :) мерси предварително :)

03.10.06
11:56

[quote author=“Hexen”]Някой може ли да ми каже някаква диета която да спазвам докато зимам фет бърнъра? Защото сега ще ходя да си купувам и почвам :) мерси предварително :)

Това ми звучи като да питаш “може ли някой между другото да ми каже как да стана Рокфелер”... Там е работата, човече - какво и как да съчетаеш, по колко, кога. Не просто да вземеш две неща и да ги разбъркаш. Почвай да се образоваш - няма да го получиш смляно наготово. Ако искаш да постигнеш сериозни резултати в която и да е област, се приготви, поне известно време, да си занимаваш главата и тялото само с това.

А ефектът от фетбърнъра не е това, което си представяш. Най-силно действащото в тази посока вещество, което съм срещала, не е въобще фетбърнър, а е препарат за отказване от цигари - Табекс. Струва 5 лв. и имаш ~100 таблетки. Кой знае защо, не бих прибегнала до него за фитнес цели, обаче... :lol:

03.10.06
12:23

Спрямо личните си наблюдения бих казала, че не си заслужават чак толкова фет бърнарите. Не са толкова чудодейни. Разбира се ефекта при всеки е различен. Докато намери човек точния продукт, който е най-подходящ за него обаче може да му олекне доста джоба. След доста миналогодишни неуспешни опити вече не се занимавам с този тип продукти.

03.10.06
13:08

[quote author=“buhtata”]Докато намери човек точния продукт, който е най-подходящ за него обаче може да му олекне доста джоба.

:!:  :mrgreen:  абсолютно точно казано.

03.10.06
21:56

[quote author=“buhtata”]Спрямо личните си наблюдения бих казала, че не си заслужават чак толкова фет бърнарите. Не са толкова чудодейни. Разбира се ефекта при всеки е различен. Докато намери човек точния продукт, който е най-подходящ за него обаче може да му олекне доста джоба. След доста миналогодишни неуспешни опити вече не се занимавам с този тип продукти.

Както казва един мой любим персонаж от един мой любим сериал - ABSO-fucking-LUTELY! :D

Аз лично, след като си изпия л-карнитина, дето съм си го купила, ще си карам само на зелен чай. А за тези, които се друсат с кафе, едно преди кардиото действа съвсем задоволително. Истината е, че фетбърнърите нямат никакъв пряк ефект върху изгарянето на мазнините - заглавието им е просто търговски трик. Те имат възбуждащ ефект върху нервната система и са психоактивни вещества. Ако ще се друсаш с такива, други дроги са стократно по-добри - например кокаинът... :lol:

03.10.06
22:08

Истината е, че фетбърнърите нямат никакъв пряк ефект върху изгарянето на мазнините - заглавието им е просто търговски трик.

Позволи ми да не съглася с теб.Има продукти, с които се стапяш.Просто докато уцелиш кое как ти действа ..... там е проблема  :mrgreen:

03.10.06
23:15

[quote author=“emzo”]Има продукти, с които се стапяш.Просто докато уцелиш кое как ти действа ..... там е проблема  :mrgreen:

Ти от какво се “стапяш”? :o И какво наричаш стапяне?

08.10.06
12:34

Lipo 6 (Nutrex), The Burn (Fizogen) .... това са 2 почти идентични термогенни фет-бърнера съдържащи синефрин. Имат страхотен ефект, на отрицателен калориен баланс 30-45 мин след приема им получаваш страхотна енергия дори и да не си ял нищо.
Само трябва да внимаваш с диетата, за да не изгориш много активно тегло, че аз още не мога да наваксам.

08.10.06
14:37

Тия Fizоgen не съм ги чувал, обаче ми харесва подбора на съставки.Има версия за мъже и жени.
http://www.bodybuilding.com/store/fiz/men.html

JI

08.10.06
17:11

тай от 3 седмици съм на диета и кардио ефект ИМа ама се чудя дали да не включа фат бърнар .. незнам как ще се отрази на мм или просто да си земам карнитинчето и да си тичам :) питам за да не отварям нова тема .

08.10.06
18:21

Взимай смело (само кажи предварително какво си харесал), а за ММ наблягаш на повечко белтъчини.Може да си вземеш и ВСАА.Но основно е храненето.Аз си изпатих докато се усетя пролетта и и замина бая ММ.

14.10.06
13:54

Здравейте..Реших и аз малко да се изкажа по темата.
Ефект от тези хапчета има,стига да си постоянен,да спазваш диета и да спортуваш.
Бях пълничка преди няколко години..на 19 ,сега съм на 23 и с помощта на тези таблетки и други,пак на genesis и  musashi отслабнах..Даже сега работя във фитнес мания и продавам точно такива добавки.За 3 години отслабвнах..доста дълъг период,всякакви видове хапчета са минали..,но все пак стана.Всеки ден тренирах,тичаах събота и неделя..и така,сега съм 47 кг.С времето и с помощта на тези хапчета се променя метаболизма,което е доста добре.
Най-добрата диета,която може да се прави с хапчетата е салата и месо,това е...само салата и месо,най-добър ефект!И един фреш сутрин от грейпфрут и ще има ефект,но пак казвам трябва постоянство.
Успех на всички,които са решили да пият фет бърнър!

14.10.06
18:23

[quote author=“Angel_wing”]Здравейте..Реших и аз малко да се изкажа по темата.
Ефект от тези хапчета има,стига да си постоянен,да спазваш диета и да спортуваш.
Бях пълничка преди няколко години..на 19 ,сега съм на 23 и с помощта на тези таблетки и други,пак на genesis и  musashi отслабнах..Даже сега работя във фитнес мания и продавам точно такива добавки.За 3 години отслабвнах..доста дълъг период,всякакви видове хапчета са минали..,но все пак стана.Всеки ден тренирах,тичаах събота и неделя..и така,сега съм 47 кг.С времето и с помощта на тези хапчета се променя метаболизма,което е доста добре.
Най-добрата диета,която може да се прави с хапчетата е салата и месо,това е...само салата и месо,най-добър ефект!И един фреш сутрин от грейпфрут и ще има ефект,но пак казвам трябва постоянство.
Успех на всички,които са решили да пият фет бърнър!

Ако беше опитала да не си даваш парите, за това, което сега рекламираш, защото продаваш, щеше да разбереш, че си щяла да отлабнеш по абсолютно същия начин и без добавки. Особено, когато говорим за период от порядъка на години... Учудвам се, че при диета от салата и месо, са ти трябвали цели 3 години. :shock:  Не си споменала все пак от колко килограма си почнала да сваляш - ако си била 90-100, би било по-разбираемо да сваляш толкова дълго...

14.10.06
19:46

[quote author=“Lumina”][quote author=“Angel_wing”]Здравейте..Реших и аз малко да се изкажа по темата.
Ефект от тези хапчета има,стига да си постоянен,да спазваш диета и да спортуваш.
Бях пълничка преди няколко години..на 19 ,сега съм на 23 и с помощта на тези таблетки и други,пак на genesis и  musashi отслабнах..Даже сега работя във фитнес мания и продавам точно такива добавки.За 3 години отслабвнах..доста дълъг период,всякакви видове хапчета са минали..,но все пак стана.Всеки ден тренирах,тичаах събота и неделя..и така,сега съм 47 кг.С времето и с помощта на тези хапчета се променя метаболизма,което е доста добре.
Най-добрата диета,която може да се прави с хапчетата е салата и месо,това е...само салата и месо,най-добър ефект!И един фреш сутрин от грейпфрут и ще има ефект,но пак казвам трябва постоянство.
Успех на всички,които са решили да пият фет бърнър!

Ако беше опитала да не си даваш парите, за това, което сега рекламираш, защото продаваш, щеше да разбереш, че си щяла да отлабнеш по абсолютно същия начин и без добавки. Особено, когато говорим за период от порядъка на години... Учудвам се, че при диета от салата и месо, са ти трябвали цели 3 години. :shock:  Не си споменала все пак от колко килограма си почнала да сваляш - ако си била 90-100, би било по-разбираемо да сваляш толкова дълго...

Aма гледам си доста ината !  :evil:
Ти къде видя реклама на конкретни продукти ? Да ако си с наднормено тегло се свалят лесно килограмите и без добавки (бърнъри), но ако искаш да изчистиш (разбирай да паднеш под 12%) фет бърнърите са от голяма полза, не че не може и без тях, но ще е трудно.А и самите те действат мотивационно.И да - като имаш повечко килограми се свалят бавно, не за 1 месец - 15-20 кила, че после си има последици.

14.10.06
20:19

[quote author=“emzo”]  Aма гледам си доста ината !  :evil:
Ти къде видя реклама на конкретни продукти ? Да ако си с наднормено тегло се свалят лесно килограмите и без добавки (бърнъри), но ако искаш да изчистиш (разбирай да паднеш под 12%) фет бърнърите са от голяма полза, не че не може и без тях, но ще е трудно.А и самите те действат мотивационно.И да - като имаш повечко килограми се свалят бавно, не за 1 месец - 15-20 кила, че после си има последици.

Какво значи, че съм доста “ината”??? :shock:

Има разлика между 1 месец и 3 години, нали? Едното е твърде бързо, това обаче не пречи другото да е твърде бавно. Това поне е моята гледна точка... Ако някой каже, че предпочита 3 години пред няколко месеца, много ще се е изхвърлил. :) 

А за рекламата на определени продукти, няма нужда да споменава продукти, след като споменава работодателя си - не е важно коя е марката, а откъде я купуваме... Или пак нещо не съм разбрала? Точно пък тази част от нейния пост е съвсем извън моя интерес, защото нямам нищо против рекламите по принцип, особено когато не съм в таргетната им група... 8) Просто го споменах между другото в изречението си.

Какво значи да “изчистиш” и каква е тази граница 12%? :?

14.10.06
22:01

[quote author=“Angel_wing”]Здравейте..Реших и аз малко да се изкажа по темата.
Ефект от тези хапчета има,стига да си постоянен,да спазваш диета и да спортуваш.
Бях пълничка преди няколко години..на 19 ,сега съм на 23 и с помощта на тези таблетки и други,пак на genesis и  musashi отслабнах..Даже сега работя във фитнес мания и продавам точно такива добавки.За 3 години отслабвнах..доста дълъг период,всякакви видове хапчета са минали..,но все пак стана.Всеки ден тренирах,тичаах събота и неделя..и така,сега съм 47 кг.С времето и с помощта на тези хапчета се променя метаболизма,което е доста добре.
Най-добрата диета,която може да се прави с хапчетата е салата и месо,това е...само салата и месо,най-добър ефект!И един фреш сутрин от грейпфрут и ще има ефект,но пак казвам трябва постоянство.
Успех на всички,които са решили да пият фет бърнър!

Мнението ми ще е по-скоро офтопил спрямо темата, тъй като не съм запознат/не съм използвал/ с фетбърнърите.

Само искаш да кажа, че споменаването на фирми и магазин в горното мнение, го лишава от сойност.

Личното ми мнение е, че за 3 години, при отсъствие на сериозен мед. проблем. /че даже и при наличие, има не малко примери/ човек /жена или мъж/ може да влезе постоянно в изключително добра форма и да има подходящо тегло за природните си предпоставки./Така де, ако жена 1н70см с едък кокал отчаяно иска да е под 40кг.... е далече е от истината/.  Без никакви суплементи, различни от витамини и микроелементи.

И още нещо, гледайки химичния състав на някои фетбърнари, може да се минава спокооойно без тях.

15.10.06
01:47

Според мен / и не само според мен,/  фет бърнърите преди 26г. не бива да се използват, но ти си знаеш.

15.10.06
10:29

[quote author=“yoyo1”]Според мен / и не само според мен,/  фет бърнърите преди 26г. не бива да се използват, но ти си знаеш.

Кажи нещо повече за това. :idea:

15.10.06
18:25

[quote author=“yoyo1”]Според мен / и не само според мен,/  фет бърнърите преди 26г. не бива да се използват, но ти си знаеш.

:?:  :?:  :?:
Я кажи защо мислиш така ?

16.10.06
01:43

[quote author=“djpetko”][quote author=“yoyo1”]Според мен / и не само според мен,/  фет бърнърите преди 26г. не бива да се използват, но ти си знаеш.

:?:  :?:  :?:
Я кажи защо мислиш така ?

По принцип организма се развива до около 26г. / не говоря за висо4ина и т.н./, като последните са най-важни, а пове4е фет бърнърите ускоряват метаболизма. Статията беше много интересна / а и според мен логи4на /, ако я намеря ще я пусна тук.

16.10.06
10:22

Може ли някой да ми каже какво точно се съдържа в един фет бърнър и по какъв чудотворен начин то успява да промени метаболизма, защото тази история с ускоряването на обмяната вече ми става много смешна.  :lol:
Ако метаболизмът се ускоряваше просто като ядеш нещо, пък дори и най-невероятното... Метаболизмът на човека зависи от хиляди фактори, работещи едновременно, огромна част от които са наследствени и не подлежат на промяна. Останалите също е спорно до каква степен подлежат, след като променливите са толкова, че много от тях дори не са ясни като механизъм, камо ли да могат в момента да се повлияват по какъвто и да било начин.

16.10.06
12:06

[quote author=“Lumina”]Може ли някой да ми каже какво точно се съдържа в един фет бърнър и по какъв чудотворен начин то успява да промени метаболизма, защото тази история с ускоряването на обмяната вече ми става много смешна.  :lol:
Ако метаболизмът се ускоряваше просто като ядеш нещо.

Отваряш www.bodybuilding.com и там в SEARCH пишеш името на някой бърнър, и ти излизат съставките му ;)
Метаболизма може да се забърза точно с правилно хранене.

16.10.06
19:33

[quote author=“yoyo1”][quote author=“djpetko”][quote author=“yoyo1”]Според мен / и не само според мен,/  фет бърнърите преди 26г. не бива да се използват, но ти си знаеш.

:?:  :?:  :?:
Я кажи защо мислиш така ?

По принцип организма се развива до около 26г. / не говоря за висо4ина и т.н./, като последните са най-важни, а пове4е фет бърнърите ускоряват метаболизма. Статията беше много интересна / а и според мен логи4на /, ако я намеря ще я пусна тук.

Ама ти ако си мислиш,че всеки човек се развива до 26 години...охооо...
То по тази логика 70% от добавките които пия сега трябва да ги спра,защото според теб още раста  :lol:

17.10.06
00:49

Ама ти ако си мислиш,че всеки човек се зазвива до 26 години...охооо...
То по тази логика 70% от добавките които пия сега трябва да ги спра,защото според теб още разста

Писах до около 26г. и това не е мое мнение.
Развива не зна4е РАСТЕЖ / имаш две грешки в една дума ?!?/

17.10.06
20:23

[quote author=“yoyo1”]Ама ти ако си мислиш,че всеки човек се зазвива до 26 години...охооо...
То по тази логика 70% от добавките които пия сега трябва да ги спра,защото според теб още разста

Писах до около 26г. и това не е мое мнение.
Развива не зна4е РАСТЕЖ / имаш две грешки в една дума ?!?/

Поправих грешката...
Но пак не мога да разбера ускоряването на метаболизма,какво може да попречи на развитието на организма?

18.10.06
01:53

Не мога да намеря статията...
Да  попре4и на развитието твърдо не, но мисля 4е по-бързото развитие не е добре. Не знам дали си съгласен, но аз мисля 4е е така / ти си  решаваш /.

А развитието спира когато ве4е ти се забави метаболизма. Примерно моето беше около 23г. и ка4их малко килограми.

18.10.06
12:48

[quote author=“yoyo1”]Не мога да намеря статията...
Да  попре4и на развитието твърдо не, но мисля 4е по-бързото развитие не е добре. Не знам дали си съгласен, но аз мисля 4е е така / ти си  решаваш /.

А развитието спира когато ве4е ти се забави метаболизма. Примерно моето беше около 23г. и ка4их малко килограми.

Мисля,че не е чак толкова голям проблем,ако метаболизмът ти се забави на 20,вместо на 23,примерно.Така или иначе,спазваш ли режим,няма да е проблем да свалиш излишните килограми...

19.10.06
01:04

[quote author=“djpetko”][quote author=“yoyo1”]Не мога да намеря статията...
Да  попре4и на развитието твърдо не, но мисля 4е по-бързото развитие не е добре. Не знам дали си съгласен, но аз мисля 4е е така / ти си  решаваш /.

А развитието спира когато ве4е ти се забави метаболизма. Примерно моето беше около 23г. и ка4их малко килограми.

Мисля,че не е чак толкова голям проблем,ако метаболизмът ти се забави на 20,вместо на 23,примерно.Така или иначе,спазваш ли режим,няма да е проблем да свалиш излишните килограми...

Не виждам и смисъл да се вземат бърнъри на тези години, сменя се програмата малко / намаляват се въглехидрати /, малко кардио и това е.

19.10.06
08:49

[quote author=“yoyo1”][quote author=“djpetko”][quote author=“yoyo1”]Не мога да намеря статията...
Да  попре4и на развитието твърдо не, но мисля 4е по-бързото развитие не е добре. Не знам дали си съгласен, но аз мисля 4е е така / ти си  решаваш /.

А развитието спира когато ве4е ти се забави метаболизма. Примерно моето беше около 23г. и ка4их малко килограми.

Мисля,че не е чак толкова голям проблем,ако метаболизмът ти се забави на 20,вместо на 23,примерно.Така или иначе,спазваш ли режим,няма да е проблем да свалиш излишните килограми...

Не виждам и смисъл да се вземат бърнъри на тези години, сменя се програмата малко / намаляват се въглехидрати /, малко кардио и това е.

На теория - ДА, но на практика - много хора няма да са съгласни с теб.Особено като влязат в застой :wink:

19.10.06
09:58

[quote author=“emzo”][quote author=“yoyo1”][quote author=“djpetko”][quote author=“yoyo1”]Не мога да намеря статията...
Да  попре4и на развитието твърдо не, но мисля 4е по-бързото развитие не е добре. Не знам дали си съгласен, но аз мисля 4е е така / ти си  решаваш /.

А развитието спира когато ве4е ти се забави метаболизма. Примерно моето беше около 23г. и ка4их малко килограми.

Мисля,че не е чак толкова голям проблем,ако метаболизмът ти се забави на 20,вместо на 23,примерно.Така или иначе,спазваш ли режим,няма да е проблем да свалиш излишните килограми...

Не виждам и смисъл да се вземат бърнъри на тези години, сменя се програмата малко / намаляват се въглехидрати /, малко кардио и това е.

На теория - ДА, но на практика - много хора няма да са съгласни с теб.Особено като влязат в застой :wink:

Е Именно...

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1