Може ли да се отровя от протеин ..

VE

18.09.06
15:32

Ми последно време приемем яко протеин и аминокиселини и почна да ме пререзва стомаха .. питам понеже не съм сигурен дали е от това, възможно ли е ?

Почти сигурно е от него, но е смешно да мислиш, че можеш да се отровиш от протеинова пудра.

VE

18.09.06
15:57

в смисъл отровя е силно казано, тоест питам от какво ме пререзва ? а може ли да си зимам аминокиселините ?

Не ти е добър протеинът, затова имаш газове и болки в стомага. Аминото също може да предизвиква такива проблеми. Все пак може да споменеш какво пиеш.

VE

18.09.06
16:58

Аминокиселини и протеин на НУТРИМ .. обаче ме реже яко стомаха и от кисело мляко, дали е от белтъка ?

Да не би да имаш лактозна непоносимост? Мляко по принцип ядеш/пиеш ли? Ако изядеш 1-2 кофички добре ли се чувстваш после?

Намали за сега протеина, за да дадеш почивка на стомаха. Протеинът ти не е качествен и затова се получават тия неща. Може и просто от лактозата вътре да се получава, защото протеините на Нутрим не са изолирани.

VE

18.09.06
17:13

Ми преди 1 седмица съм ял поне 3 млека на ден, сега ям едно и веднага ме пререзва .. аа какъв протеин предлагаш да си взема ?

18.09.06
20:09

Смени си заглавието,че ще падна от смях  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Отравяне не е точната дума. Може да получиш стомашен дискомфорт, който виждам вече имаш. Смени фирмата.

18.09.06
23:51

:shock: Смени си дилъра момче :D За отравяне от протеин не бях чувал,ма де да ги знаеш нутрим докьде са стигнали :D .Абе аминките си ги зимаи а протеина го намали малко-явно повишения прием ти дразни стомаха.

19.09.06
00:52

Да не го пиеш веднага като го разбъркаш ?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1